- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Corapi futbol topuna benzetiyolarBence çok normal . 3 yıl boyunca kendini kasmış . Evlenincede salmış. Zaten bu erkeklerle çoraplar arasında ilginç bir bağ var . Hala anlamış değilim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Corapi futbol topuna benzetiyolarBence çok normal . 3 yıl boyunca kendini kasmış . Evlenincede salmış. Zaten bu erkeklerle çoraplar arasında ilginç bir bağ var . Hala anlamış değilim.
Adam havaya isiyo olmasin kuzum? O kadar yuksege iz birakmak her baba yigidin harci degildirYemin ederim sifon suyunun dolduğu kazanıñ üstünde bile sidik gördüm çok tiksiniyorum herhafta nevresim değişiyorum yetiştirebilsem hergün değişicem
sesli guldum canim cok tatlisin. aynen coraplarla ilginc bir bag var aralarindaBence çok normal . 3 yıl boyunca kendini kasmış . Evlenincede salmış. Zaten bu erkeklerle çoraplar arasında ilginç bir bağ var . Hala anlamış değilim.
Allahta seni guldursun son cumle harikaYa kapağından bahsetmiyorum oturduğumuz yerden bahsediyorum. Beyfendi isabet konusundada pek iyi diil yani
ooo bide kaynanamı varKaynanası temizliyomuş o zamanda
Beraber oturuyorlar
Evet her akşamda masaj isteyen cinstenmişooo bide kaynanamı var![]()
niye gelin hanımlar manitasımı oluyormuş kayınvalidegilinEvet her akşamda masaj isteyen cinstenmiş
Bilmemniye gelin hanımlar manitasımı oluyormuş kayınvalidegilin![]()
Konu sahibi benim gelinim olur musuuun ? Ama oğlum 6 yaşında :)Bilmem
Hem çalışıyorum hemde akşam hem eşim hem kayınvalidem msaj bekliyo bi de kahve meyve vs. demiş
Dert bir değil yani dallı budaklı
Çok haklısınız kadın olduğumuz için bu işler biraz daha bize göre onların yaptığı çoğu işi bizde yapamayabiriz nazik yapımız gereğiEvlilik rehaveti. Çok buyutulecek birşey degil ki bu. Adam evinde rahat etmek istiyor. (Asla ataerkil düşünen biri değilimdir oyle algilanmasin) bırak atsın nolcak yahu. Sen de at. Ertesi gun ise gidince ac muzigini hoplaya ziplaya yap temizlini.
Yapabiliyosan mac muhabbeti yap. Seninle yapmaya calisiyomus adam.ne güzel. Gidip disarda erkek arkadaslariyla yapsa onu da dert edeceksin. Evlendikten sonra saraydan çıkmış prenses gibi davranilmasini bekliyorsan cok beklersin![]()
İşte bende bunu yapmayı denedim ama ben yapmasam kv yapıyo alıştırdığı yetmiyo hala daha arkasını topluyo ben öğrensin diye çabalarken o aman nolucak diyo deliricem ya ona göre normal beyfendinin çorabı yırtılıyo ben suçlu oluyorum neymiş koca dışarı yırtık çorapla gönderilmezmiş yırtıksa giymesin arkadaş o kadar aklı kesmiyomu
Yapıyorum zaten ama bende çalışıyorum elimden ne kadarı gelir benim işim onunkinden çok dha ağır eve geliyo kocam ayrı masaj istiyo kv ayrı masaj istiyo yemek yap çay yap kahve yap. Maç muhabbeti desen 5 ayrı konuştuğumuz iki konu car biri futbol diğeri borçlar kafayı yemek üzereyim başka bişe yok
Çok teşekkürler canım, aynen yazdıklarına bende katılıyorumNe kadar güzel çocukluktan öyle alıştırmanız. Zaten ayakta yapmak sağlık için de sakıncalıymış. Şimdi oğullarınız ilerde evlendiğinde mesela eşi bu dertten kurtulmuş olacak :)
Bir çocuk yetiştirmek bu kadar önemli işte. Onun bütün hayatını bütün ilişkilerini etkileyecek.
Bir söz vardi iyi damat kazanılmış bir erkek çocuğu kötü damak kaybedilmiş bir kız çocuğudur diye..
Gerçekten kadınların hayatlarını zindan edebiliyorlar.
İşte bende bunu yapmayı denedim ama ben yapmasam kv yapıyo alıştırdığı yetmiyo hala daha arkasını topluyo ben öğrensin diye çabalarken o aman nolucak diyo deliricem ya ona göre normal beyfendinin çorabı yırtılıyo ben suçlu oluyorum neymiş koca dışarı yırtık çorapla gönderilmezmiş yırtıksa giymesin arkadaş o kadar aklı kesmiyomu
Wc yi hayvan gibi birakip cikmiyor benim kadar duyarli olmadigi icin beklerim!ugrastim ama adam rahatt degismiyor bende Ona kem kum etmem ben calismiyorum o aksama kadar ayakta gelip bir de evde dir dir duysun istemiyorum. Onun coraplarini giydiyorum cunku beli agriyor. Ve severek yapiyorum bu beni ezik hissettirmiyor aksine yuceltiyor. Sizin anneleriniz klozeti babanizin basina gecirebilir saygi duyarim benim babam uyandiginda tek gun annemi yatakta gormemistir mesela.. kahvalti sorfasinda sicak cayiyla karsilar.. bu biraz da yetistirilme tarzi.. erkegin yaradilisi kadin kadar titiz degildir e tabi her erkek bir degil her kadinin bir olmadigi gibi.. etrafimdaki cogu kadin yakinim esimizin yaninda esine oyle davranma der :) ben sizin dusuncenize saygi duyuyorum belki yontulacak bi adam olsa duzelirdi ama degismycegine ve iade hakkim olmadigina gore huzursuzluk cikarmaya gerek yoknasılya böyle biri mi varmış? sayfalara tek tek bakasım gelmedi. ama eğer gerçekten varsa 1 adet de ben alabilir miyim
oh mis valla. arkamdan toplar eder. her eve lazım.
ama eş olarak değil tabiii...
alemiz valla.
hahaha çok güldümm buna yaa :)) Limon Fiyatları düşmüştü dimi ))