- Konu Sahibi mutluluk06
-
Canım madem daha oturtamadınız evlılıgınızı ozaman neden korunmadın?olan olmus hamılesın, hayırlı ugurlu olsun, saskın olman cok normal ılk gebelık sonucta
evlılıge tam olarak adapte olamadan hamıle kalman senı endıselendırıyor,ıyı dusun ıyı olsun...
hadı ya herseyde vardır bır hayır,Yakında alısırsın hamılelıge ınsallah evlılıgınde oturur demekkı noluyomus doktorlarda yanılabılıyomusdr korunmana gerek yok,yumurtlaman hiç yok tedaviyle cocuğun olur dedi o yuzden korunmadım
hadı ya herseyde vardır bır hayır,Yakında alısırsın hamılelıge ınsallah evlılıgınde oturur demekkı noluyomus doktorlarda yanılabılıyomusRABBIM isteyen herkezı evlat sahıbı yapsın
hayırlı olsun...
erken gelmiş biraz sadece..
inşallah herşey güzel sizin için..
Canım hayırlı olsun bence bebişle bilrikte her şey yoluna girecektir. bunda da avrdır bir hayır bak ne güzel alalh aratmadan vermiş size belki bu sizin sorunlarınızı çözücek birbirinize daha çok bağlıycak. kendini umutsuzluğa ümitlere bağla. ilk zamanlar kabul etmek zor olsada ilerleyen zamanlarında annelik ve aile olma duygusu içten içe insanı mutlu ediyor. dilerim problemleriniz çok büyük değildir. bir an önce toparlanırsınız.
ne guzel bır haber.allah saglıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat versın .ınsallah darısı basımıza
mrb arkadaşlar ben 1 yılımı bir kaç ay önce doldurdum,belki eski konularımı bilirsiniz,cinsellikten yana muzdariptip,onun için uğraşıyordum eşim fazla istekli deildi,onun için çocuk falan düşünmüyodum,adet düzensizliği için doktora gitmiştim doktor yumurtlamamın hiç olmadığını ancak tedaviyle cocuğum olabileceğini söyledi,bende biraz kilo almıştım kilolarımı vereyim,eşimle aram düzelsin cocuk o zaman düşünecektim,gcen gün adetim gecikti herzaman düzensizdide ,bayağı geçti doktor beta hcg baktı değerlerin yüksek büyük bir ihtimal hamile olduğumu söyledi ama keseyi göremedi küçük dedi daha,1 hafta sonraya çagırdı,eşime soyledim sevindi ama hala bazı şeyler oturmamıştı,asla aldırmayı falan düşünmüyorum ama,içim cok garip ya hersey daha kötü olursa diye korkuyorum,bir garip oldum
kese oluşumu cenin ana rahmine düştükten hemen sonra olusur,dış gebelıkmiş gibi geldi bana insallah öyle degıldır
ne demek dış gebelik olabilir ya geç döllenme olmuştur daha erken olabilir sanki her test yaptığı mızda pozitif olduğunda dokotrlar neden 2 hafta sonraya gün veriyor o zaman kanda bthcg değeri 4500 e kadar yükselmediği sürece karından kese görünmez bu kadar erkenden dış gebeliğin sözü bi,le edilemez ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?