henuz evliyken baskasiyla cikmak

Bence senin iş yağmurdan kaçarken doluya tutulmak ..Birincisinden ne hayır gördün ki ,onu da internetten bulmuştun ..Bu interneti birilerini bulma amacıyla kullananlara anlam veremiyorum ..:KK12:Ayrıca her koyun kendi bacağından asılır eşiniz belli taşkınlıklar yapıyor ise sizin ona misilleme yapmanız yanlış...
Kusura bakmayın ama siz soğru ve sağlıklı kararlar veremiyorsunuz gibi geldi bana :110::110:

Bence kendi fikrim bosandiktan sonra gorusun derim bizim milleti biliyorsunuz ayri yasiyordan fln anlamazlar hemen laf ederler ikincisi yeni bi iliski icin kendinize zaman birakin derim yeni bi iliskiye baslarsaniz bellki yine uzulursunuz zaman birakin kendinize

Dua et esinin bir oyunu olmasin. Boyle seyler cok olur dava cekismeli olacakmis bilemedim. Ama boyle olmasada gorusmen yanlis

:KK43:Aynı durum daha ayrılmadiğin eşinde olsa ne düşünürdün???:KK20:

Dertli'ciğim, canım kardeşim; sen hiç akıllanmadın mı?:KK53:

Boşanmayı bekle bence. Eğer bu adama aşık olduysan eski eşinle anlaşmalı boşanıp bir an önce kurtulabilirsin.

Ne bu acele ardınızdan atlı mı kovalıyor:KK57:

daha evlilik bitmemiş siz başka denizlere yelken açmışsınız bile

lutfen yazdiklarimi okuyun ve bu konunun kapanmasini rica ediyorum gercekten gorusmuycem dedim bitti kapandi konu ne diye ne bu acele falan yaziyorsunuz anlamadim evet kafam karisik ama bi hata yapmadan gorusmuycemi yazdim lutfen konum kapansin

Back
X