- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi happygelin
-
Aman zayıf olursun cocuk zayıf olur tasıyamazsın derler
Kilolu olursun bu cocuk doguramaz kilodan derler
Cocuk zayıf olur bakamıyor derler
Kilolu olur obez bu çocuk derler
Esmer olur nıye sarısın olmadı derler
Sarısın olur nıye esmer olmadı
Kız olur nıye erkek olmadı
Erkek olur nıye kız olmadı
O yuzden bırak boş boş konussunlar sanmakı bitecek lafları
Daha ıyı gunlerın sımdıden boyle uzulme herkese gülerek haddini bildir
bu tantana biter sonra amcasının oğlu daha çabuk yürüdü bu neden yürümüyor, filancanın kızı neler konuşuyor bu neden konuşmuyor. boyu posu,yemesi içmesi hep dert, hep kıyas..
bu k.v ler hep mi böle banamı denk geldi yoksa. henuz hamıle fln değilim dşünüyoruz ama olmadan kımseye sölemeyı dusunmuyorum. neyse sureklı bırılerı sordugunda gelınde bebek varmı fln dıye yokk anamm sızın gıbı hamaratmı yok biçare bilmem ne şakayla karısık saydırıyo bana neyse cok takılmıyodum bunlara son zamanda artık öle seler sölüyoki ben bıraz zayıf bı ınsanım neymıs ben hamıle kalsam benım doğurcagım cocuk mınncaık olurmus 1 kılo anca doğururmusum töbeeonun yıgenı 4 kılo dogurmuss yokk bundan bısey olmazmıs her gun bunlar bı hamılelık konusu acıldıgında bolee sınırımı cok bozuyo kötü karsılk vermısyorumm allah bılır sağlıklı olsun kılo onemlı dııl dıorum komsunun torunu oldu burda 1 bucuk kılo dodu 7 aylık dogdu onunla dalga gecıo kasık kadarmısta o kızda cok zayıfmısta bende dogursam ondan farklı olmazmıstaa off hamıle kalsam bıle solemicem b kadına hıc bıseyy sımdıden boleyse herseye karısırr allahım hayırlısını versın zaten evımden cıkmıyolar gece gunduz bebek yapmaya vakıt bırakmıyolarkı bıze inş olurda olursa bebeğim sağlıklı olsun şöle kilosuda ıyı olsunda bu laflarını hatırlatım onaa
benımkı ne dedı bılıyo musun cnm. benım doktorum ALLAH var çok guzel bır kadındı ve ıncecıktı. bense gercekten guzel bır kadınım ama malesef ıncecık değilimhamıleyken baya kılo aldım.neyse doğum yaptım bırkaç gun oldu kaynanamın dediği lafa bak herkesın ıçınde " doktoruna benzesın ınşallah bak bak lafa bak....ah ah aklıma gelmedı oğlun benle bırlıkte oldu doktorumla değil demek vardı ama işte "o ne demek ya annesı babası varken "dedım kaldım. ama çok gucume gıttı.zaten artık benım ıçın bıttı gerizekalı. demem okı zayıf olursun laf ederler şişman olursun laf ederler. oğullarını brad pitt sanıyo bu kaynanalar galıba....çokda takmamak lazım ..salla gıtsın ...kendı kaybetı oyle soğudumku torununu zarzor goruyo gerizekalı...
hiç takma ben de aynı şeyleri yaşadım sen çok zayıfsın çocuğunda zayıf olur dediler 45 kilo ile
hamile kaldım 4kilo oldu bebeğim onun zayıflıkla alakası yok hatta bana
Sen çok zayıfsın senin bebeğin düşer bile dediler.hiç umursama kendini
Üzdüğünle kalırsın.
sana benzemesinde neye benzerse bensesin deseydintovbe ya! cok sinir verici bir laf soylemis...
ah işte ah ınsan aklına sonradan gelıyo cumleler anasını satım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?