Henüz yeni hamileyim .....:)

Havvaayunus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
500
21
38
35
Şanlıurfa
Daha 5haftalık hamileyim
(Nasıl hamile kaldigımı bile anlamadım ama)
Neyse üç gündür 20dk yürüyüş yapıyorum her akşam zararlımı bana bırakmalımıyım yürüyüşü
Gittiğim yol düz yani yokuş falan da deil ama işte tedirginim biraz lütfen beni rahatlatacak bi kaç şey söyleyin...

bende senin gibi merak ediyorum 6.haftaya gircem çok yürümekten zarar gelir mi bilmiyorum ama ben düz yolda bile düşen insanım o yüzden yurumeme çok dikkat ediyorum )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canim yürüyüş yapmayi 5. Aydan sonra tavsiye ediyorlar... bak bende 5. Bekliyorum cok araştırdım sordum ettim ilk aylar vucut yeni bir cisimi yani bebegi rahim disari atmak istermis yabanci cisim die.. haberin olsn yerinde olsam 5 ten sonra karnim sisince yürüyüş yaparim

düşük riskin kanaman yoksa yürüyüşe ilk aydan başlanabilir. ilk muayenende dr una da danışıp başlayabilirsin. zaten bulantıların başladığında en iyi ilacın yürüyüş olduğunu anlayacaksın.allah kucağına almayı nasip etsin :)

Ayyy kararsız kaldım ya iki hafta sonra gidicem dr a o zamana kadar bırakıcam olmazssa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…