Hep aklımda kalan biri ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhabaa bu dert değil ama fikrinizi almak istedim

Ben üniversite 1.sınıftayken katıldığım bir toplulukta biri ile tanıştım daha doğrusu ev arkadaşım tanıştırdı, sonra topluluk olarak ben , ev arkadaşım , bu çocuk ve çocuğun arkadaşı görüşmeye başladık, çocuk da ankarada yaşıyormuş orda da görüşelim okul bitince dedi bende olur dedim sonra okul bitti bu çocuk yaz okuluna kalmıştı ben ankaraya gelicem bi kaç günlüğüne görüşelim diye haberleştik görüştük gayet güzel geçti seninle vakit geçirince günün kalanı güzel geçiyor filan diyordu sabah akşam konusuyorduk hatta tesadüfen ablam ilede tanıştı bir gün buluştuğumuzda

Neyse yaz okulu bitince ben yazlığa gidicem uzun bi süre yokum sen de tatile gideceksin ekim e kadar gorusmicez ben yazlığa gitmeden ankaraya geliyim bir görüşelim dedi bende olur dedim , neyse geldi aldı beni üniversite okuduğumuz şehirde ev değiştirmesi gerekiyordu babası gelmiş ev seçmişler kontrat yapmışlar ama çocuk taşınmak istememiş babasına benim ankaraya gitmem gerek sen yazlığa dön taşınma isini okul açılırken ben halledicem demiş babası da galiba biraz tepki vermiş ben burdayken taşın işte demiş buda ısrar etmiş ankaraya gidicem diye öyle biraz araları limoniymis canı sıkkındı o gün biraz, arabayı da babam aldı araba kiralamak zorunda kaldım bu sefer dedi bende bütün dusuncesizligim ile ya madem böyle sorun olacaktı keske gelmeseydin dedim e o zaman seni göremezdim dedi neyse hediyeler filan almis bana beni ankarada en sevdiğim yere götürdü ama bariz bi açılma gibi bişey olmadi sadece o gün hayatında biri var mı diye sordu

O günden sonrada aramıza bir soğukluk girdi yazlıkta iken biraz konuştuk sonra iletişimimiz koptu okul açıldı bi kaç defa karsilastik bu arada benim hayatıma başka birileri girdi ama bu çocuk hep aklımda geldi aşırı kibar düşünceli biriydi

Sonra bir gün cesaretimi toplayıp buna mesaj attım beraber kütüphaneye gidelim çalışalım diye konuştuk haberleşelim diye konuştuk sonra ikimizde bir adım atmadik

Kendisi yazın başından beri yurtdışında dün ınstagramda attığı bir story ye cevap verdim konuşuyoruz dünden beri dersler ve okul ağırlıklı gerçi ama dönünce beraber biseyler yapalım dedik zaten 2.donem de erasmus a gidecekmiş

Sizce bu işten bişey çıkar mi biraz kibirli bir tıp kendisi

olacak olsa olurdu diye düşünüyorum. çocuk baya çabalamış, şehir dışından gelmiş, hediyeler almış... ama olmamış. sizde bi ışık mı göremedi acaba?

olacak olsa olurdu diye düşünüyorum. çocuk baya çabalamış, şehir dışından gelmiş, hediyeler almış... ama olmamış. sizde bi ışık mı göremedi acaba?

Arkadaş gibi durdum.sonradan dank etti.cocuk bana eski sevgilisini anlattı barisirsiniz üzülme dedim:)

Back
X