hep anne olmak istedim; artık hamileym ama korkuyorum

öncelikle tebrik ederim. şu anda karnında allahın size verdiği hediyeyi taşıyorsun unutma. Peki şöyle düşün bebeğin sesini duygularını duyarsa ve annem beni istemiyor galiba ben gideyim derse ve giderse üzülürmüsün. Eğer cevabın evetse sen bu bebeğe hazırsın demektir. Sana şöyle söyleyim çocuk olunca eşinle birbirinize daha çok bağlanacaksınız. Ortak bir parçanız olacak onun iyi kötü gününde eşinle beraber karar alacaksınız. Zamanla çocuksuz bomboş gezmeler size zevk verirmemeye başlar. Karnındakinin kıymetini bil. Allaha şükret. En azından zahmet çekmeden olmuş. Allah kimseyide aratmasın. :49:

canım inan çok ağladıım çok şaslı bende hamileyim ama bebişim gelişmiyoo dktr bize birtürlü iyi şeyler sölemedi kıymetini bilmelii dua ediin ne olur eğer büyümemş ve kalbi atmıyosa onu benden alacaklar .:43::43::43:

öncelikle tebrik ederim. şu anda karnında allahın size verdiği hediyeyi taşıyorsun unutma. Peki şöyle düşün bebeğin sesini duygularını duyarsa ve annem beni istemiyor galiba ben gideyim derse ve giderse üzülürmüsün. Eğer cevabın evetse sen bu bebeğe hazırsın demektir. Sana şöyle söyleyim çocuk olunca eşinle birbirinize daha çok bağlanacaksınız. Ortak bir parçanız olacak onun iyi kötü gününde eşinle beraber karar alacaksınız. Zamanla çocuksuz bomboş gezmeler size zevk verirmemeye başlar. Karnındakinin kıymetini bil. Allaha şükret. En azından zahmet çekmeden olmuş. Allah kimseyide aratmasın. :49:

canım inan çok ağladıım çok şaslı bende hamileyim ama bebişim gelişmiyoo dktr bize birtürlü iyi şeyler sölemedi kıymetini bilmelii dua ediin ne olur eğer büyümemş ve kalbi atmıyosa onu benden alacaklar .:43::43::43:

merhaba kızlar
kendimi bildim bileli anne olmak istedim
yeğenlerim doğduğu günden tibaren yanlarındaydım, baktım, yıkadım, ilgilendim
eşimin ailesinin bile yenidoğanlarının yanında hep ben vardım
ramazan boyunca dualar ettim Rabbim hayırlı bir evlat versin diye
çok şükür ki Rabbim bekletmeden korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım
öğrendiğimde tatildeydik
otelin terasında haber verdim eşime ve havalara uçtuk

ama çok istediğim bebeğimin aramıza katılacağı fikri beni biraz korkuttu
sürekli düşünüyorum
eşimle daha 18 aylık evliyiz
sanki onunla başbaşa kalamamışım sanki daha yapacak çok şeyimiz varmış sanki acele etmişim gibi hissediyorum
bugün doktoruma gittim; ultrasonda o küçücük noktaı görünce çok heyecanlandım
ama hala korkuyorum
eşimle iletişimimiz yen yeni oturmuştu ve evliliğin tadını çıkarmaya yeni yeni başlamıştık

kendime çok kızıyorum tüm bunları daha önce düşünmem gerekirdi düşündüm de aslında hem ben anne olmayı hep çok istedim şimdi neden böyle hissediyorum anlayamıyorum
aranızda hamile kalınca benim gibi korkanlar oldu mu?

merhaba kızlar
kendimi bildim bileli anne olmak istedim
yeğenlerim doğduğu günden tibaren yanlarındaydım, baktım, yıkadım, ilgilendim
eşimin ailesinin bile yenidoğanlarının yanında hep ben vardım
ramazan boyunca dualar ettim Rabbim hayırlı bir evlat versin diye
çok şükür ki Rabbim bekletmeden korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım
öğrendiğimde tatildeydik
otelin terasında haber verdim eşime ve havalara uçtuk

ama çok istediğim bebeğimin aramıza katılacağı fikri beni biraz korkuttu
sürekli düşünüyorum
eşimle daha 18 aylık evliyiz
sanki onunla başbaşa kalamamışım sanki daha yapacak çok şeyimiz varmış sanki acele etmişim gibi hissediyorum
bugün doktoruma gittim; ultrasonda o küçücük noktaı görünce çok heyecanlandım
ama hala korkuyorum
eşimle iletişimimiz yen yeni oturmuştu ve evliliğin tadını çıkarmaya yeni yeni başlamıştık

kendime çok kızıyorum tüm bunları daha önce düşünmem gerekirdi düşündüm de aslında hem ben anne olmayı hep çok istedim şimdi neden böyle hissediyorum anlayamıyorum
aranızda hamile kalınca benim gibi korkanlar oldu mu?
Merhaba sorununuz düzeldi mi? Ben de şu an hamileyim ve aynı korkular bende de var. Yardımcı olun lütfen

Back
X