• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Arkasinin Toplanmasini Bekleyen Sevgili

😂😂😂 Kızmayın ama, konunuzu okudugumda cok güldüm... Ben ne yazık ki sevgilinizin kadın versiyonuyum. Hep benim de simdiye kadar arkamı toplayan biri oldu...Bu kisi yeri geldi, annem oldu. Universitede yurtta kalirken Kat gorevlimiz oldu... Yeri geldi ev arkadasim oldu... Bazen sevgili, bazen de kaldigim evde ev arkadasim.... Ama hep birileri oldu arkami toplayan 😊😊... Neden inanin bilmiyorum boyleyim iste... Hatta en komigi ise ; calistigim is yerinde izinli oldugum bir gun teknik bir ariza nedeniyle patronum gelmis benim masama... Ertesi gun soyledigi sey su oldu : X Hanim, en iyi calisanlarimdan birisiniz vs vs vs Ama nasil bu kadar daginik olmayi beceriyorsunuz siz ??? Guldu gecti tabi birsey demedi...Cekmecemden patlamis ketcap poseti dahi cikmis....Duzeltmisler temizlemisler tesekkur ederim dedim 😁 Ama inanin bilerek isteyerek yapmiyorum.... huyum bu benim uzgunum.... Erkek arkadasinizin da kiymetini bilen lutfen..... Cunku ben cöp de cikartmiyorum 😑 Ama özümüzde iyi insanlariz. 😁😁😁

Aahh ahh siz de tam dayakliksiniz işte :confused::-)

Adam daginik ve savruk.

Kimsenin corabini kaldirmak zorunda degilsiniz tabi ki.

Ama siz duzenli hayati seviyorsunuz diye o da bunu secmek zorunda degil. Ya kabul edin ya da olmuyordur.

Mesela sevmedigim bir yemek icin biri bana "ya bu yemegi yiyeceksin ya ac kalacaksin" dese bir daha yuzune bakmam.

Ha kimse bana özel yemek yapmak zorunda degil. Ama bunu yemeyeceksen kendine uygun baska bir seyler hazirlayabilirsin demek baska. Ac kal ille de yiyeceksin demek, diretmek baska...

Asla sizin icin yazmiyorum her ciftin tavri uslubu farklidir. Bana biri bunu soylese sen kim kopeksin derim yalvarana kadar konusmam, sonrasinda da dusunmem lazim.

Sakatat yemem
Tavuk yemem
Kiyma lazanya ve borek disinda yemem. Kiymali yemek, kofte falan hic sevmem. Kofte bazen baska bir sey olmazsa yerim.
Bakliyat nohut haric yemem
Bulgur haric tahil yemem
Ispanak ve brokoli haric sebze sevmem.

Temizlik yapmam, daginikliktan rahatsiz olmam. Eve gelen temizlikci camasirlari yikar cuma. Cmt pzr gelmiyor. Pts gunune kdr bekleyebilir kurutma telinde. Umrumda olmaz.

Bunun hesabini tutmak da kimseye dusmez.
Siz adami azarlamaya alismissiniz. Yapacagi varsa da sizden azar yemeden yapmaz.

İşte benim sizin alışkanlıklarınızda bi insana vericegim cevap o zaman sen kendi yemeğini yap olurdu ama bizde öyle biseyi o kabul etmez zaten. Hem de "ben şunu kesinlikle yemem" durumu yok örneğin o maydanoz kesinlikle yemez ben de maydanozlu birşey yapmam, ben tarçınin kokusundan bile nefret ederim eve tarcinli birşey sokmayiz, bunları anlıyorum bizdeki ornegin bugün bi yemek yaptım onu yedi bi ay sonra ayni yemeği yaptığında hayır ben bunu yemem diyo ben de normalde yediğini bildiğim için ya yiyeceksin ya da ac kalacaksınız diyorum ama azar konusunda hakli olabilirsiniz çocuklar için dayak arsizi derler ya bu da öyle birşey oldu artik..

İşte benim sizin alışkanlıklarınızda bi insana vericegim cevap o zaman sen kendi yemeğini yap olurdu ama bizde öyle biseyi o kabul etmez zaten. Hem de "ben şunu kesinlikle yemem" durumu yok örneğin o maydanoz kesinlikle yemez ben de maydanozlu birşey yapmam, ben tarçınin kokusundan bile nefret ederim eve tarcinli birşey sokmayiz, bunları anlıyorum bizdeki ornegin bugün bi yemek yaptım onu yedi bi ay sonra ayni yemeği yaptığında hayır ben bunu yemem diyo ben de normalde yediğini bildiğim için ya yiyeceksin ya da ac kalacaksınız diyorum ama azar konusunda hakli olabilirsiniz çocuklar için dayak arsizi derler ya bu da öyle birşey oldu artik..

Öyle bir seyi kabul etmez ne demek?
Dövecek mi sizi? Kabul etmezse etmesin. Siz geri adim atmayin. Hala kabul etmemek istiyorsa buyursun etmesin.

Bunu yaptim, yorgunum 2. Kez yemek yapamam diyin.

Makul yerlerde bulusulacak biriyse yemek listesi yapin.
Cok asiri secip sizin duzenli ve lezzetli beslenmenize engel olacak tercihleri varsa kendi bilir :) basinin caresine baksin.

Back
X