• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı kabus ?

:) bnde ck kilo aldm yemesm ck kotu oluorm ailede gizli seker var benimde sinirdaydi en son yemesm elim ayagm titrio cabuk alp cabuk veriom ALLAH tan ikimizde kilo aldk dalga gecemio cnku fit ti evlenince smdi gobegi oldu benim de gobegm oldu :) artk yaza zayflarz diorz
Benimki de kilolu ama taktı bende spor yapıyorum sonra evde temizlik senin işenir aynıyız Can'ım herkesin bir ruh ikizi varmış benimkisi sensin:KK5:

Benimki de kilolu ama taktı bende spor yapıyorum sonra evde temizlik senin işenir aynıyız Can'ım herkesin bir ruh ikizi varmış benimkisi sen
Benimki de kilolu ama taktı bende spor yapıyorum sonra evde temizlik senin işenir aynıyız Can'ım herkesin bir ruh ikizi varmış benimkisi sensin:KK5:
[/QUO
Evet arkadasm ya ck.mutlu oldm cnku hep.kendim gbi olsn istiodm insanlari bazen cnku acaba benmi abartiorm die dusunemye baslamistim :) biz mukemmmelyetci insanlarz aratrdm dahilerde ve bi cok unludr var bu durum ince dusunuorz biz detayciyiz :) cok mu ovdum naptm okudugumu yazdm okdr cekiorz ugrasiorz buda hakkimz olsn farkimiz :)

Bilinçaltınıza birşey takılmış olabilir. Bir psikologla görüşün derim.

Benimde var bi kabusum hep aynı rüya bıktım artık ve cok mutsuz bir rüya.eger sebebini biln varsa banada yazsın cok büyük bir sorun

Ben hiç rüya görmüyorum. Bunu söylediklerim de "görüyorsundur" diyor, ama görüyorsam da hatırlamıyorum yahu. Bir uyku merkezine filan gidip test filan mı yaptırsam, acaba bu problem midir, bak şimdi bu konuyu okuyunca dert oldu içime neden rüya görmüyorum ki ben...

kafanda veya hayatında bir problem çözülmez ve sıkıntısıyla kalırsa devamlı aynı rüya görülür. eğer o sorunu çözersen rüyan sona erer.

Back
X