4 yılı aşkın süredir bir evliliğim ve 2,5 yaşında kızım var. Dışardan öyle güzel bir tablo ki evliliğim. Kızım akıllı tatlı mı tatlı,eşim sakin sessiz işten eve evden işi gidip gelen çocuğuna aşırı ilgili,çevresinde saygın bir adam,benim de güzel bir işim var.
Fakat,eşim asla özür dilemeyen takdir teşekkür etmeyen,desteklemeyen güzel söz fakiri biri..birlikte bir şey yapmaya hep gönülsüz.. benimle konuşurken -ki bu konuşma benim anlatmam şeklinde olur hep- telefonuna bakar,hı hı dinliyorum tarzında bir dinleme..
bir yere gidelim derim burun kıvırır o halini görmezden gelip gitsem de yüzünde hep bir hoşnutsuzluk.
Bana olan ilgisizliğini benimle alakalı sandım saclarımı değiştirdim kıyafetlerimi değiştirdim hiç bir şey değişmedi ne iyisine yorum yaptı re kötüsüne.
Kıyafetlerime çok karışır geçenlerde bir etek giydim ve son zamanlarda kilo aldım yani bi 10 kilo fazlam var : son zamanlarda kilo aldığındar eteğin arkası kalkmış çok çirkin bir görüntü midem bulandı dedi,sen bunları çekici olmak için giyiyorsan söyleyim beni daha çok itiyor dedi. Çok kırıldım etek de öyle aman aman kısa değil tam dizde.
Ne bir heyecan var ne sevgi ne saygı gördüğüm hissettiğim,içim bomboş sanki..
Yani bana karşı bu saygısız kaba hallerini nasıl törpülerim ne yapmam gerekli bilmiyorum
Burdaki güçlü aklı başında kadınlardan yorum bekliyorum.