Hep aynı kısır döngü ve sonsuz çabalayan ben

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
4 yılı aşkın süredir bir evliliğim ve 2,5 yaşında kızım var. Dışardan öyle güzel bir tablo ki evliliğim. Kızım akıllı tatlı mı tatlı,eşim sakin sessiz işten eve evden işi gidip gelen çocuğuna aşırı ilgili,çevresinde saygın bir adam,benim de güzel bir işim var.
Fakat,eşim asla özür dilemeyen takdir teşekkür etmeyen,desteklemeyen güzel söz fakiri biri..birlikte bir şey yapmaya hep gönülsüz.. benimle konuşurken -ki bu konuşma benim anlatmam şeklinde olur hep- telefonuna bakar,hı hı dinliyorum tarzında bir dinleme..
bir yere gidelim derim burun kıvırır o halini görmezden gelip gitsem de yüzünde hep bir hoşnutsuzluk.
Bana olan ilgisizliğini benimle alakalı sandım saclarımı değiştirdim kıyafetlerimi değiştirdim hiç bir şey değişmedi ne iyisine yorum yaptı re kötüsüne.
Kıyafetlerime çok karışır geçenlerde bir etek giydim ve son zamanlarda kilo aldım yani bi 10 kilo fazlam var : son zamanlarda kilo aldığındar eteğin arkası kalkmış çok çirkin bir görüntü midem bulandı dedi,sen bunları çekici olmak için giyiyorsan söyleyim beni daha çok itiyor dedi. Çok kırıldım etek de öyle aman aman kısa değil tam dizde.
Ne bir heyecan var ne sevgi ne saygı gördüğüm hissettiğim,içim bomboş sanki..
Yani bana karşı bu saygısız kaba hallerini nasıl törpülerim ne yapmam gerekli bilmiyorum
Burdaki güçlü aklı başında kadınlardan yorum bekliyorum.

adam odun. böyle insanları nasıl sevebiliyorsunuz aklım almıyor.
ben olsam alıp karşıma konuşurdum.
konuşmaktan anlamıyorsa da yok sayardım. giyinirdim kuşanırdım, kendime özen gösterirdim.

Eşiniz hep mi böyleydi yoksa bir şeyler yaşandı da ondan sonra mı böyle ilgisiz oldu? Vurdumduymaz bir insana tahammül etmek hiç kolay değil. İnşallah düzelme umudu varsa düzelir.

Eşiniz hep mi böyleydi yoksa bir şeyler yaşandı da ondan sonra mı böyle ilgisiz oldu? Vurdumduymaz bir insana tahammül etmek hiç kolay değil. İnşallah düzelme umudu varsa düzelir.
Böyleydi zaman zaman kendini zorlayıp aksi yönde davrandığı oluyor ama uzun sürmüyor eski haline dönüyor.
Kumandası kanepesi ve telefonu ile bir ömür geçirir de hiç bi şikayeti olmaz

adam odun. böyle insanları nasıl sevebiliyorsunuz aklım almıyor.
ben olsam alıp karşıma konuşurdum.
konuşmaktan anlamıyorsa da yok sayardım. giyinirdim kuşanırdım, kendime özen gösterirdim.
Çok konuştum,artık konuşmanın yarısında bi şey demeden başka odaya gidiyo

hep mi böyleydi, sonradan mı oldu?
Bu hareketi sonradan oldu,önceden oturur konuşurduk şimdi bi yerden sonra katlanamıyor triple filan da değil aa konuşman bitmemiş miydi veya çok işim var filan tarzında odayı terkediyor :/

Bu hareketi sonradan oldu,önceden oturur konuşurduk şimdi bi yerden sonra katlanamıyor triple filan da değil aa konuşman bitmemiş miydi veya çok işim var filan tarzında odayı terkediyor :/

of çok itici ya sanki bana padişah yani.
bilmiyorum valla laftan anlamayanın hakkı kötektir demişler. kötek burada yok saymak oluyor. adamla irtibatı kesin bakalım. onun size davrandığı gibi davranın. kendinize bi hayat kurun ve o hayatın içinde onsuz çok daha eğleniyormuş gibi görünün.

4 yılı aşkın süredir bir evliliğim ve 2,5 yaşında kızım var. Dışardan öyle güzel bir tablo ki evliliğim. Kızım akıllı tatlı mı tatlı,eşim sakin sessiz işten eve evden işi gidip gelen çocuğuna aşırı ilgili,çevresinde saygın bir adam,benim de güzel bir işim var.
Fakat,eşim asla özür dilemeyen takdir teşekkür etmeyen,desteklemeyen güzel söz fakiri biri..birlikte bir şey yapmaya hep gönülsüz.. benimle konuşurken -ki bu konuşma benim anlatmam şeklinde olur hep- telefonuna bakar,hı hı dinliyorum tarzında bir dinleme..
bir yere gidelim derim burun kıvırır o halini görmezden gelip gitsem de yüzünde hep bir hoşnutsuzluk.
Bana olan ilgisizliğini benimle alakalı sandım saclarımı değiştirdim kıyafetlerimi değiştirdim hiç bir şey değişmedi ne iyisine yorum yaptı re kötüsüne.
Kıyafetlerime çok karışır geçenlerde bir etek giydim ve son zamanlarda kilo aldım yani bi 10 kilo fazlam var : son zamanlarda kilo aldığındar eteğin arkası kalkmış çok çirkin bir görüntü midem bulandı dedi,sen bunları çekici olmak için giyiyorsan söyleyim beni daha çok itiyor dedi. Çok kırıldım etek de öyle aman aman kısa değil tam dizde.
Ne bir heyecan var ne sevgi ne saygı gördüğüm hissettiğim,içim bomboş sanki..
Yani bana karşı bu saygısız kaba hallerini nasıl törpülerim ne yapmam gerekli bilmiyorum
Burdaki güçlü aklı başında kadınlardan yorum bekliyorum.
Yuhh cok saygisizmis ne demek midem bulandi ne terbiyesiz bi adammis aynisini sizde ona yapin gorsun bakalim guzel mi kotumu

siz de onu gormeyin onunla cok sey konusmayin kaybetme korkusu yaşatın uzaklasin ondan alin elinize telefon onun gibi cocugu uyutunca ..10 kiloyu verin yiyin için gezin bakin nasıl geliyor...her seyini her detayi paylasan kadin erkek icin iyi olmuyor mesafe eşle bile şart..

Size karsı evlenirken de böyle miydi?
Bir heyecan olmadan nasıl bir evlilik yaptınız ?
Sanırım mantık Evliliği oldu .
Eşlerin birbirini eleştirmesine karsı Değilim ama saygı Çevresinde Olmalı

Kendiniz için kendinize bakın, fazla kilonuzu verin giyinin, süslenin bakımlı olun.

Onunla değil arkadaşlarınızla çıkın. Kahve içmeye, kahvaltıya, sinemaya kız kıza vakit geçirmenin tadını çıkarın. bunları yapamıyorsanız alın kızınızı yürüyün tek başınıza.

Bir süre sonra beni niye çağırmadı triplerine girecek:)

Evde çok konuşmayın. Çekilin köşenize dizi izleyin, film izleyin, telefon oynayın, kitap okuyun, kek , kurabiye yapın. O yokmuş gibi.

Bir süre sonra kendisi gelecektir.

siz de onu gormeyin onunla cok sey konusmayin kaybetme korkusu yaşatın uzaklasin ondan alin elinize telefon onun gibi cocugu uyutunca ..10 kiloyu verin yiyin için gezin bakin nasıl geliyor...her seyini her detayi paylasan kadin erkek icin iyi olmuyor mesafe eşle bile şart..
Çok doğru ben de bır bır bır herşeyi anlatırım

Back
X