- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Ben 175 boyundayım 74 kiloyum . Kemiklerim iri boyumda uzun olunca baya büyük görünüyorum malesef . bi de vücudum çok orantısız babaanneme çekmişim yanlarım çok çıkıyo iğrenç duruyo gerçekten ben bile hi. beğenmiyorum vücudumu . Bu yüzden de sevgilimle sürekli kavga ediyoruz . Kocamansın diyo bana zayıflamazsan asla evlenmem seninle diyo . Şimdi yine kavga ettik . Bissürü güzel kız varken ben gittim devi seçtim diye resmen hakaret etti bana . Ben de madem istemiyorsun beğenmiyosun s..git o zaman bidahada benimle konuşma hayvan gibi davranıyosun bana sürekli hakaret ediyorsun bidaha asla yazma dedim . facemide dondurdum .
Ama benim cidden zayıflamam lazım ama bir türlü çikolatadan vazgeçemiyorum diyetisyene de gittim ama hala böyleyim .
Onun beni sevdiğini biliyorum ama malesef ona bana hakaret ederek zayıflamamı sağlayamazsın desem de o bu yolu seçiyo beni rencide ediyo çok fazla . Ben de çok seviyorum onu kaybetmek asla istemiyorum ama resmen artık ağlatacak duruma getirdi beni .
Şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Ne yapabilrim ?
Gercekten sewdıgını zannnedıyorsun demek bence daha mantıklı olur
Annattıklarına gore senı asyyalıyp ısı gucu yokmus gbı bole asyalayıp elestıyorsa sevgıden soz etmek yanlıs olur!
Bu adam sızı boyle tanıdı boyle kabul edıp bır yola cıktınız
Sıze tavsıyem saglınıgınız ıcın kesınlıkle kılo verın ama dıs gorusunuse gore sızı yargılayp elestırıyorsa o ılıskıden bır yol olmaz