• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep aynı konudan kavga ediyoruz ..

Ben 175 boyundayım 74 kiloyum . Kemiklerim iri boyumda uzun olunca baya büyük görünüyorum malesef . bi de vücudum çok orantısız babaanneme çekmişim yanlarım çok çıkıyo iğrenç duruyo gerçekten ben bile hi. beğenmiyorum vücudumu . Bu yüzden de sevgilimle sürekli kavga ediyoruz . Kocamansın diyo bana zayıflamazsan asla evlenmem seninle diyo . Şimdi yine kavga ettik . Bissürü güzel kız varken ben gittim devi seçtim diye resmen hakaret etti bana . Ben de madem istemiyorsun beğenmiyosun s..git o zaman bidahada benimle konuşma hayvan gibi davranıyosun bana sürekli hakaret ediyorsun bidaha asla yazma dedim . facemide dondurdum .
Ama benim cidden zayıflamam lazım ama bir türlü çikolatadan vazgeçemiyorum diyetisyene de gittim ama hala böyleyim .
Onun beni sevdiğini biliyorum ama malesef ona bana hakaret ederek zayıflamamı sağlayamazsın desem de o bu yolu seçiyo beni rencide ediyo çok fazla . Ben de çok seviyorum onu kaybetmek asla istemiyorum ama resmen artık ağlatacak duruma getirdi beni .
Şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Ne yapabilrim ?

Gercekten sewdıgını zannnedıyorsun demek bence daha mantıklı olur
Annattıklarına gore senı asyyalıyp ısı gucu yokmus gbı bole asyalayıp elestıyorsa sevgıden soz etmek yanlıs olur!
Bu adam sızı boyle tanıdı boyle kabul edıp bır yola cıktınız
Sıze tavsıyem saglınıgınız ıcın kesınlıkle kılo verın ama dıs gorusunuse gore sızı yargılayp elestırıyorsa o ılıskıden bır yol olmaz

Ben sana, seven insan olduğu gibi kabul eder diye birşey demeyeceğim.Yok böyle birşey.Seviyorum diye koca göbekli bir kocayla dolaşmak istemem mesela.Ama seven insan,sebep ne olursa olsun,sevdiğine hakaretamiz konuşmaz.
Senin veridğin ölçülere göre 10 kg fazlan var.Sana şu an az gibi görünebilir ama,kalın kemikli insanlarda verdikleri 3 kg bile çok farkeder.1,75 boyda olduğuna göre,çok çirkin bir surata sahip olsan da,kendine baktırabilirsin.Boy dikkat çeker çünkü.
Canım,sen kendini,sevgilim hırs yapıp zayıflayayım diye bana hakaret ediyor,aslında çok seviyor diye şartlandırmışsın.Azıcık aklın varsa,yerde ki gururunu eğil al ve ardına bakmadan yürü git onun yanından.Destek böyle olmaz.Bir insanın kişiliğine hakaretle olmaz.Sana aciz,o sevgili olmasa kimse olmayacak,nerdeyse acıdığı için sevgilin olmuş gibi bahsediyor.Kendine gel.Tek derdin kilo olsun.Çözülmeyecek bir problem değil.
Diyetisyenle değil de,öncesinde psikologla çözebilrsin bu sorununu.Psikologlar fazla yememe konusunda daha çok deste veriyorlar.

Canım aklını başına topla lütfen. Bu adamın seni sevdiği falan yok. Bu sözleri sarfedecek yüzü yine senden buluyor. Birbirinize karşı sinkaf lı da konuşmaya başlamışsanız daha bu ilişkiden hayır gelmez, laçkalaşmış bi ilişkiniz var. Adam madem böyle düşünüyor, niçin hala sizle birlikte? Affınıza sığınarak sebebini ben söylim. Çünkü cinsellik anlamında sizi sömürüyor.

ya ben anlamıyorum gerçekten kızlarımızı, büyük konuşmak istemiyorum ama üç çocuklu kadın kocasından ayrılıyor da sen nasıl o adamın yanında durursun.

evliyken zaten bir sürü sorunlarla karşı karşıya kalıyorsun, o nedenle bence sevgililik dönemi böyle tozpembe olmalı. din/eğitim/kültür konuların dışında sizin canımlı cicimli komikli şakalı geçirmeniz lazım günlerinizli. sanki sevgili değil de 5 yıllık evli gibi herkes sorunlu (sadece senin için değil tüm megakriz geçiren sevgililer gibi) BESBELLİ Kİ adam seni beğenmiyor. bana öyle dese "senin gözün kör müydü. s**r git." derdim. sevgiliyken niye bunu çekersiniz ki? ne tür bir bağlayıclığın var. evlenmeyei düşünüyorsan eğer o zaman bil ki yarın bu psik. şiddet devam edecek. beşik kertmen mi? niye yanında duruyor. millet ne çileler çekiyor da ayrılmıyor o sen kilolusun diye ayrılcaksa(TEHDİT EDİYOR SENIIII) bırak şimdiden gitsin. çocuk musun sen seni tehdit ediyor? annen sana öyle dese yıkarsın ortalığı!!!!

BU MESAJ TÜM BEKAR GENÇ KIZLARIMIZ İÇİNDIR: beni seviyor ama çok kıskanç/ hakaret etti/ bi kere tokat etti/ vs vs durumlar için geçerlidir. OKUYUN VE KENDİNİZE GELİN

sırf o sözleri duymak zayıflamak için yeterli bence,
spor salonuna yazılabilirsin,
zayıfladıktan sonra karşısına çık, azcık yüz ver sonra da sen tokadı at gitsin!
hakediyor çünkü

Ben 175 boyundayım 74 kiloyum . Kemiklerim iri boyumda uzun olunca baya büyük görünüyorum malesef . bi de vücudum çok orantısız babaanneme çekmişim yanlarım çok çıkıyo iğrenç duruyo gerçekten ben bile hi. beğenmiyorum vücudumu . Bu yüzden de sevgilimle sürekli kavga ediyoruz . Kocamansın diyo bana zayıflamazsan asla evlenmem seninle diyo . Şimdi yine kavga ettik . Bissürü güzel kız varken ben gittim devi seçtim diye resmen hakaret etti bana . Ben de madem istemiyorsun beğenmiyosun s..git o zaman bidahada benimle konuşma hayvan gibi davranıyosun bana sürekli hakaret ediyorsun bidaha asla yazma dedim . facemide dondurdum .
Ama benim cidden zayıflamam lazım ama bir türlü çikolatadan vazgeçemiyorum diyetisyene de gittim ama hala böyleyim .
Onun beni sevdiğini biliyorum ama malesef ona bana hakaret ederek zayıflamamı sağlayamazsın desem de o bu yolu seçiyo beni rencide ediyo çok fazla . Ben de çok seviyorum onu kaybetmek asla istemiyorum ama resmen artık ağlatacak duruma getirdi beni .
Şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Ne yapabilrim ?

bir sürü güzel kız varken ben bir devi seçtim diye yüzünü
zemi söyledi.bana böyle birşey söylenseydi yol orda git o güzel kızlara derdim.eşim değil nişanlığım değil adı bile konmamış bende yol verirdim kendine.öncelikle dişimi sıkar çikolatayı terk ederdim.onun yerine canım tatlı istiyorsa üzüm kurusu,kuru kayısı,meyve yerdim.en azında canım şekerli birşeyler istedimi meyve ve kuruları yiyerek şeker isteğimi köreltirdim.sonra ekmeği keserdim ve en önemlilerin arasında spor.ama bunu sevgili ve eş için değil önce kendim için yapardım.sağlığım için kendimi daha iyi hissetmek için.aslında boyunuza göre kilonuz fazla değil.zayıf değilsiniz ama kiloluda değilsiniz normal geldi bana.

Tekmeyi bas gitsin.:ssz:Size hiç saygısı yok.Hakaret etmeye ne hakkı var.Sizi bu kadar aşağalayan bir adam evlenince kimbilir ne yapar.

Ben çok üzülürdüm ve ondan ayrılırdım.
Bu yapı meselesi çünkü sen kilo versende evlendin diyelim hamile kaldın kilo aldın
o zaman bu lafları duyduğunda hiç gidemiceksin, evlilik bebek elini kolunu bağlıcak.
Bana şişman dese dev dese kaldıramazdım ve güvenemezdim.

Bu arada sevgi aşk ona göre sana göre değişmiyor.
Sen onu seviyorsun ve sevgilinde bi Brad Pitt değildir, 4x4'lük mükemmel görünen bi insanda değildir yani görmedim öylesini:)
Onun yüzüne sen böylesin sen şöylesin dedin mi?
Demedin Neden?? sen onu seviyorsun sence o seni sevse der mi? Sen onu seviyorsun ama sende onun eksiklerini yüzüne vuruyor musun?
Değişen ne?? Seninki de sevgi onunki de sevgi??
Sence sevgi var mı sana karşı??

Ben 22 yaşında evli bir bayanım . Boy : 1,73 Kilo 75 fln . Bnmde kalça bölümüm be bel kısmım biraz kalın . Ve seninde dediğin gibi orantısız ve yapım böyle.

Bende durum senden biraz farklı . Ben bekarken çok zayıftım evlenince böyle oldum . Benim eşim bile bir kere zayıfla demedi.
Etraftakiler çok kilo aldın zayıfla dediklerinde ben üzülüyordum eşim teselli ediyordu .

Bak böyle bir adamla ömür geçirmeye değerde sence öyle bir adamla ömür geçirilirmi ?

Senin psikolojini altüst etmekten başka birşey yapmaz.

Kilo vermeye gelince.

Ben herşeyi denedimde hala aynıyım . Yapım bu benimde

Bugün zayıflasan nolcak zayıfladın dıye senle evlencek yarın oburgun dogum yapsan kılo aldıgında baskalarına gıtcek demekkı sen kılolusun dıye, o nasıl laf ''bırsuru guzel kız varken ben devı buldum'' kılonda okadar abartı degıl yanı boyunda uzunmus sana deger vermedıgı bellı sevgısı desen seven ınsan sevdıgının kalbını kırmaz helekı bu sekılde hakaret ederek bence oldugun gıbı ol kımse ıcın degısme seven boyle sevsın kendın ıstersen ver kılo baskasının bu laflarını kendıne dert ederek degıl.

Canım aklını başına topla lütfen. Bu adamın seni sevdiği falan yok. Bu sözleri sarfedecek yüzü yine senden buluyor. Birbirinize karşı sinkaf lı da konuşmaya başlamışsanız daha bu ilişkiden hayır gelmez, laçkalaşmış bi ilişkiniz var. Adam madem böyle düşünüyor, niçin hala sizle birlikte? Affınıza sığınarak sebebini ben söylim. Çünkü cinsellik anlamında sizi sömürüyor.

Hiç bi yoruma cvp vermedim ama burda cevap vermeden duramayacağım öyle bi şey asla yok . açıklamasınıda yapmayacğaım

Daha fazla yorum istemiyorum . kimse yorum yazmazsa sevinirim ..

Back
X