• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı konudan kavga ediyoruz ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ben 175 boyundayım 74 kiloyum . Kemiklerim iri boyumda uzun olunca baya büyük görünüyorum malesef . bi de vücudum çok orantısız babaanneme çekmişim yanlarım çok çıkıyo iğrenç duruyo gerçekten ben bile hi. beğenmiyorum vücudumu .
Ama benim cidden zayıflamam lazım ama bir türlü çikolatadan vazgeçemiyorum diyetisyene de gittim ama hala böyleyim .
Onun beni sevdiğini biliyorum ama malesef ona bana hakaret ederek zayıflamamı sağlayamazsın desem de o bu yolu seçiyo beni rencide ediyo çok fazla . Ben de çok seviyorum onu kaybetmek asla istemiyorum ama resmen artık ağlatacak duruma getirdi beni .
Şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Ne yapabilrim ?

Not: 2 sene 2 ay 3 gündür çıkıyoruz .

YORUM İSTEMİYORUM ..

Son düzenleyen: Moderatör:
sen bu adamla evlenmek istediğine emin misin? boyun uzun ancak hafif balık etli bir görüntün vardır. yarın bir gün hamilelik vs. gibi görüntüyü cidden değiştiren bir şeyler de yaşayacaksın o zaman yine aynı eziklik duygusunu hissetirecek sana.

bu forumda bu tarz yorumlar hiç yapmadım ama bu adamdan koca olmaz. yol yakınken vazgeç. henüz özgüvenin varken kaç.

Ya bence bidaha onunla görüşmeyin. İnanamıyorum söylediklerine. Ne hakla size böyle bişey söyleyebilir ? Ne diye seninle olmuş bu kadar rahatsızdıda madem ? Seni her halinle sevendir gerçekten seven insan. Size olan sevgisine inanmıyorum ben.. Onca kız duruken dev gibi olanı buldum nedir yaa inanamıyorum :53::53::53:

Zayıflamak başka konu. Onu başarabilirsiniz bir sürü yolu var ama bence sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen sevmeyen birine kendinizi adamayın. Hem şimdi evlendiniz diyelim ilerde çocuğunuz olmayacak mı ? Hamilelikte illaki kilo alacaksınız. Hamileyken psikolojinizi ne hale getirir düşünebiliyor musunuz ? Bence o adamdan uzak durun derim. Çok saygısız. Herşey görsellik mi ya ? Sizin kalbinizi ruhunuzu sevsin önce. Gitsin başkasına madem öyle ! Çok sinirlendim şuan :53:

bence gerçekten seven insan böyle şeyler söylemez. tamam kilonuzdan belki rahatsızdır ama bunu söylemenin başka türlü yolları da var

bence gerçekten seven insan böyle şeyler söylemez. tamam kilonuzdan belki rahatsızdır ama bunu söylemenin başka türlü yolları da var

Gerçekten sevdiğine %100 eminim ama onun söyleyiş tarzı baya bi ayıca .. hayvanca .. öküzce .. vs..vs.. onunla çıkmaya başlaıdktan sonra aldım kilo önceden 66 falandım .

Gerçekten sevdiğine %100 eminim ama onun söyleyiş tarzı baya bi ayıca .. hayvanca .. öküzce .. vs..vs.. onunla çıkmaya başlaıdktan sonra aldım kilo önceden 66 falandım .

benim sevgilimde odundur öküzdür falan ama dış görüntüme hiç laf etmedi bugüne kadar. ha öyle kilo sorunum veya görüntümde rahatsız edecek birşey yok ama illaki her insanın bir kusuru vardır. onu bulup yüzüne vuran insandan heleki bu şekilde vuran insandan hayır gelmez bence. bu sizi komplexe sokar özgüveninzi zedeler ki zedelemeye başlamış bile. madem seviyorsunuz bence onun sevgisini saygısını iyice tartın. ve bu dediği lafın bedelini ödetin ona hatasını anlasın. ben böyleyim deyin ona beğenmiyosa gitsin. kimse kimsenin dış görüntüsüyle dalga geçemez aşağılayamaz. o sanki çok mu mükemmel ? görmek isteyene kusurdan bol ne var ?

benim sevgilimde odundur öküzdür falan ama dış görüntüme hiç laf etmedi bugüne kadar. ha öyle kilo sorunum veya görüntümde rahatsız edecek birşey yok ama illaki her insanın bir kusuru vardır. onu bulup yüzüne vuran insandan heleki bu şekilde vuran insandan hayır gelmez bence. bu sizi komplexe sokar özgüveninzi zedeler ki zedelemeye başlamış bile. madem seviyorsunuz bence onun sevgisini saygısını iyice tartın. ve bu dediği lafın bedelini ödetin ona hatasını anlasın. ben böyleyim deyin ona beğenmiyosa gitsin. kimse kimsenin dış görüntüsüyle dalga geçemez aşağılayamaz. o sanki çok mu mükemmel ? görmek isteyene kusurdan bol ne var ?

Moralim çok bozuk şuan da . Mutluluklar dilerim hayatında hoşçakal dedim . Şimdi konuşmuyoruz . Zayıflayacağım çok çok çok 60 olacağım görecek o zaman .

Moralim çok bozuk şuan da . Mutluluklar dilerim hayatında hoşçakal dedim . Şimdi konuşmuyoruz . Zayıflayacağım çok çok çok 60 olacağım görecek o zaman .

iyi yapmışsınn yüz verme. hatasını anlasın saygısız. hiç anlayamıyorum böyle tipleri yaaa. bi kadında görebilecekleri tonlarca güzel özellik varken giderler dış görüntüye takarlar. sanki bana kendileri brat pit. hey allah'ım yaaa.

zayıflarsında inşallah yeterki iste..

Son düzenleme:
Ben 175 boyundayım 74 kiloyum . Kemiklerim iri boyumda uzun olunca baya büyük görünüyorum malesef . bi de vücudum çok orantısız babaanneme çekmişim yanlarım çok çıkıyo iğrenç duruyo gerçekten ben bile hi. beğenmiyorum vücudumu . Bu yüzden de sevgilimle sürekli kavga ediyoruz . Kocamansın diyo bana zayıflamazsan asla evlenmem seninle diyo . Şimdi yine kavga ettik . Bissürü güzel kız varken ben gittim devi seçtim diye resmen hakaret etti bana . Ben de madem istemiyorsun beğenmiyosun s..git o zaman bidahada benimle konuşma hayvan gibi davranıyosun bana sürekli hakaret ediyorsun bidaha asla yazma dedim . facemide dondurdum .
Ama benim cidden zayıflamam lazım ama bir türlü çikolatadan vazgeçemiyorum diyetisyene de gittim ama hala böyleyim .
Onun beni sevdiğini biliyorum ama malesef ona bana hakaret ederek zayıflamamı sağlayamazsın desem de o bu yolu seçiyo beni rencide ediyo çok fazla . Ben de çok seviyorum onu kaybetmek asla istemiyorum ama resmen artık ağlatacak duruma getirdi beni .
Şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Ne yapabilrim ?

Not: 2 sene 2 ay 3 gündür çıkıyoruz .

her ne olursa olsun sana bunları dememelı uyar eger tekrarlarsa artık sen yapacagını yap

sanmıyorum 2 senedir bi tek kilo muhabbetimiz oldu başka da hiç olmadı sorun . Bi tek yüz güzelliğiyle olmaz diyo bana vücut da güzel olmalıymış aman aman ...

bak güzelim mesele ne biliyor musun bu adam saygısız. tek sorununuz kilo olabilir.ama bu incitici tavırlar sergilemesi sana saygısının olmadığını gösterir. ben evlendikten sonra 10- 15 kilo aldım neredeyse. 85 kiloya çıktığım günler oldu. hormon bozukluğu tüp bebek tedavileri ilaçlar derken. eşimin eski halimi özlediğini biliyordum ama bir gün bile beni rencide edecek bir şey çıkmadı ağzından.

sen bilirsin, sana bunu yapabilme bu şekilde davranaabilme hakkını ona tanıyorsan mesele yok.

bak güzelim mesele ne biliyor musun bu adam saygısız. tek sorununuz kilo olabilir.ama bu incitici tavırlar sergilemesi sana saygısının olmadığını gösterir. ben evlendikten sonra 10- 15 kilo aldım neredeyse. 85 kiloya çıktığım günler oldu. hormon bozukluğu tüp bebek tedavileri ilaçlar derken. eşimin eski halimi özlediğini biliyordum ama bir gün bile beni rencide edecek bir şey çıkmadı ağzından.

sen bilirsin, sana bunu yapabilme bu şekilde davranaabilme hakkını ona tanıyorsan mesele yok.

Tanımıyorum işte tanımadığım için de bitti mutluluklar dilerim dedim .. Şimdide bana nazik nazik bişeyler anlatıyo dedim yazma bırak gerçekten istemiyorsan hayatım da seni ilgilendirmiyo falan yazdım .

kilo vermek için öneri istemişsin Dr. Öz show'u izlerken kendisi eğer kahvaltıda çıkolata yersek bunun gün boyunca bizim canımızın tatlı çekmesini engelleyeceğini söylemişti.İlişikinize gelince bir ömür boyu bu konuşmalara maruz kalacağını biliyorsun,herkesin kendi hayatı devam et yada etme diyemem.

Bu nasil bir saygisizliktir? Sizi sevdigine %100 emin oldugunuzu soylemissiniz.. Ne diyeyim.. Cok yuzgoz olmussunuz.

Aşkın gözü körmüş ,kulakları sağır.Yaşın küçük yaşadıkça anlarsın. O seni gerçekten sevmiyor.
Sevse sana böyle davranmaz.
Seven sevdiğini üzmek kırmaktan çekinir.
Karakteri de bozuk adamın. Bu sana davranış biçiminden anlaşılıyor.
Yavaş yavaş seni sindirecek kendine olan güveni kaybedeceksin,
hayatını o yönlendirmeye başlayacak.
Dikkat et

Back
X