Hep aynı şey oluyor :-/

Canım şu içindeki aşk enerjisini başka bir şeye akıtmalısın.
Neye olabilir sevdiğin seni geliştiren bir şey olmalı yoksa da bulmalısın.
Aşk beklerken gelmez,
Neden böyle oluyor diye düşünmeye devam edersen hep böyle olmaya devam eder.
Keşke 16 ve 25 yaş arasını tekrar yaşayıp bu güne ışınlansam yeniden. biraz düzeltme yapardım geçmişim de.
Ya gerçekten herkes mutlu olmayı aşık olmayı sevmeyi sevilmeyi hak eder.
Ama önce kendimizi tanıyalım sevelim geliştirelim gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Demekki daha zamani gelmemis. Nasip, kismet bu isler. Bende 3 sene önce cok kötü bir ayrilik yasadim. 1,5 yilda kendime geldim diyebilirim. Suan tazecik bir iliskim var sükür mutlu oldugum. Bu 2,5 yil icerisinde tanistigim, görüstüklerim oldu. Hatta bi ara benimle konusmayi kesen gidip evleniyodu :) Bazen ben görüsmeyi kestim bazen karsi taraf. ARada bir duygu yakalamasi olmuyordu. Tek tavsiye edebilecegim. Her kim olursa olsun beklentilerini sifirda tut. Ben mesela erkek arkadasimdan hoslanmaya basladigimda ondan duygusal anlamda bir karsilik bir beklemedim.

Canım şu içindeki aşk enerjisini başka bir şeye akıtmalısın.
Neye olabilir sevdiğin seni geliştiren bir şey olmalı yoksa da bulmalısın.
Aşk beklerken gelmez,
Neden böyle oluyor diye düşünmeye devam edersen hep böyle olmaya devam eder.
Keşke 16 ve 25 yaş arasını tekrar yaşayıp bu güne ışınlansam yeniden. biraz düzeltme yapardım geçmişim de.
Ya gerçekten herkes mutlu olmayı aşık olmayı sevmeyi sevilmeyi hak eder.
Ama önce kendimizi tanıyalım sevelim geliştirelim gerisi çorap söküğü gibi gelir.
haklısın aslında teşekkür ederim :KK14:

Demekki daha zamani gelmemis. Nasip, kismet bu isler. Bende 3 sene önce cok kötü bir ayrilik yasadim. 1,5 yilda kendime geldim diyebilirim. Suan tazecik bir iliskim var sükür mutlu oldugum. Bu 2,5 yil icerisinde tanistigim, görüstüklerim oldu. Hatta bi ara benimle konusmayi kesen gidip evleniyodu :) Bazen ben görüsmeyi kestim bazen karsi taraf. ARada bir duygu yakalamasi olmuyordu. Tek tavsiye edebilecegim. Her kim olursa olsun beklentilerini sifirda tut. Ben mesela erkek arkadasimdan hoslanmaya basladigimda ondan duygusal anlamda bir karsilik bir beklemedim.
umarım benimde öyle olur bakalım :KK51: teşekkürler

Kimse seninle ilgili birşey olmadığını söylüyor ya,sen çok iyisin,benden daha iyilerine layıksın filan gibi,bu çok klişe bir ayrılık cümlesidir zaten..
İçi boştur ve gerçeği yansıtmıyordur.

Büyük ihtimalle ilk buluşmanızdan sonra flört kısmını geçip sevgili olduk edasında sabırsızca davranıyorsun.
Kişiyi hemen hayatına dahil edip beklentiye erkenden giriyorsan bir şekilde bunu hissedip korkup kaçıyor olabilirler.
Konu sahibini bilmiyorum ama beni anlatmissin resmen aynen senin dediklerini yapiyorum galiba hemen iliski moduna goriyorumki onlarda kaciyo demekki akil ver bakalim canim ne yapmali ya da sen bu durumda oldugunda ne yapiyosun:))

Sorunu etrafında arama, bence sende de bir sıkıntı var. Üstelik her sevip saydığımız kişiden aynı değeri görmemiz imkansız, hepimiz bay-bayan aynı şeyşeri yaşıyoruz. Hatta aileden bile göremiyorsun bu beklentileri bazen...
Zamanı gelince karşına uygun biri çıkacak, ama türlü bahanelerle seni seven insanları "seveceğin" insanlara değişme bence. Bu işler biraz karışık...

Konu sahibini bilmiyorum ama beni anlatmissin resmen aynen senin dediklerini yapiyorum galiba hemen iliski moduna goriyorumki onlarda kaciyo demekki akil ver bakalim canim ne yapmali ya da sen bu durumda oldugunda ne yapiyosun:))
özelden konuşalım istersen :KK49:

Sorunu etrafında arama, bence sende de bir sıkıntı var. Üstelik her sevip saydığımız kişiden aynı değeri görmemiz imkansız, hepimiz bay-bayan aynı şeyşeri yaşıyoruz. Hatta aileden bile göremiyorsun bu beklentileri bazen...
Zamanı gelince karşına uygun biri çıkacak, ama türlü bahanelerle seni seven insanları "seveceğin" insanlara değişme bence. Bu işler biraz karışık...
ne gibi bende bir sıkıntı var ... hayırlısı diyorum bende zaten zamanı gelince olur inşallah :KK14:

böğürtlenim o doğru adam geleceği için bu olmayanlar olmuyor.. çünkü senin gibi bir güzele doğru adam yakışır..o kadar gençsinki ve o kadarda güzel :KK200:o prens bir yerlerde ama neredee..

Merhaba kızlar :KK16:

Moralim bozuk sizlerden iyi şeyler duymaya ihtiyacim var sanırım :KK14:

24 yasindayim yaklaşık 2 sene önce biten ilişkimden sonra hayatima kimse girmedi .Yani şöyle ki anlayamadıgim bir kismetsizlik var kimle tanissam gorussem ilk buluşmadan sonrası gelmiyor , mesela biriyle konuşmaya başlıyoruz karşı taraf görüşmeyi konuşmayı çok istiyor hersey güzel gidiyor buluşmadan sonra ertesi gün yada en gec 2 -3 gün sonra aniden bitiyor görüşme.. karşı taraf olmayacağını , kendini hazır hissetmedigini, birden bir soğuma geldiğini , sebebini bilmediği bi şekilde devam edemeyecegini falan söyleyerek bitiyor .

Yani her seferinde böyle oluyor bu ve bunun gibi sebeplerle bitiyor hepsinin de söylediği seninle ilgili bir sorun yok benimle alakali ,sen çok iyisin ,ilerde seni daha fazla uzmektense şimdi bitmesi daha iyi falan gibi şeyler sürekli böyle artık çok sıkıldım bu durumdan :KK43:

Hersey çok güzelken bir sorun yokken birden bitiyor anlam veremiyorum artık hayatımda sevdiğim sevildigim.biri olsun istiyorum :KK14:

Hiç tahmin etmediğiniz bir şey olabilir. Atıyorum gülerken bir ses çıkarıyorsunuzdur da bunu sevmiyorlardır. Muhtemelen öyle değildir de başka bir şeydir. O yüzden bence o kişilerden ortak arkadaşınız olan birini seçin. Ortak arkadaşınız onu sıkıştırıp sorsun.

Ortak arkadaşınız olan yoksa bir arkadaşınıza rica edin sizi bir arkadaşıyla tanıştırsın. Sonra da olmazsa sebebini öğrenene kadar peşini bırakmasın.

Kaç kişiyle görüştün ve kaçı bu şekilde davrandı peki ?
1-2 kişiyse eğer takmaya değmez ama 4-5 kişiyle görüşüp hepsi de görüşmeyi kestiyse demek ki sende bi sorun var .

Neden görüştüğünüz bu 2-3 günde sevgili olmuş veya olacak mış gibi davranıyorsunuz. İnternet'ten felan mı tanışıyorsunuz. Neden normal 2 arkadaş gibi görüşmüyorsunuz. Öyle olsa bu kırıcı "olmadı" görüşmelerini de yapmak zorunda kalmazsınız. Önce bir arkadaş arayın. Tanıdıkça belki başka bir şeye dönüşür.

Merhaba kızlar :KK16:

Moralim bozuk sizlerden iyi şeyler duymaya ihtiyacim var sanırım :KK14:

24 yasindayim yaklaşık 2 sene önce biten ilişkimden sonra hayatima kimse girmedi .Yani şöyle ki anlayamadıgim bir kismetsizlik var kimle tanissam gorussem ilk buluşmadan sonrası gelmiyor , mesela biriyle konuşmaya başlıyoruz karşı taraf görüşmeyi konuşmayı çok istiyor hersey güzel gidiyor buluşmadan sonra ertesi gün yada en gec 2 -3 gün sonra aniden bitiyor görüşme.. karşı taraf olmayacağını , kendini hazır hissetmedigini, birden bir soğuma geldiğini , sebebini bilmediği bi şekilde devam edemeyecegini falan söyleyerek bitiyor .

Yani her seferinde böyle oluyor bu ve bunun gibi sebeplerle bitiyor hepsinin de söylediği seninle ilgili bir sorun yok benimle alakali ,sen çok iyisin ,ilerde seni daha fazla uzmektense şimdi bitmesi daha iyi falan gibi şeyler sürekli böyle artık çok sıkıldım bu durumdan :KK43:

Hersey çok güzelken bir sorun yokken birden bitiyor anlam veremiyorum artık hayatımda sevdiğim sevildigim.biri olsun istiyorum :KK14:
Nasip canım

Back
X