Oncelikle Kandiliniz mübarek olsun hanımlar. Vizeler başladı ben de sınıftan yakın biri arkadaşımla beraber ders çalışıyorum sınavlar için. Arkadaşım kendisi istedi. Her neyse bir kaç sınava çalıştık iyi kötü hallettik. Bugün mezar taşları okuduğumuz bir Osmanlıca dersinin sınavı vardı. İkimiz de Osmanlicadan pek anlamıyoruz. Bende bu mezar taşlarından 3 tane var birini sorucak bunların turkcelerini ezberleyelim dedim. Yazıların Türkçesi bile çok ağır olduğu için zor da olsa ezberledim o da ezberledi. Sınava girdik çıktık 1 saate açıklandı ben 90 aldım o 45. Nasıl olur falan dedik herseyi yaptım dedi arkadaşım. Meğer ezberlerken satır sıralarına dikkat etmemiş bir cümlenin yarısında alt satıra geçmiş muhtemelen hoca da okumayıp ezbere yazdığını anladı ve puan vermedi. Ve bu arkadaşım bana dedi ki sen bana böyle yazdirdin ama benim kagidimda böyle yazıyor dedi. Oysa benim kagidimda öyle yazmıyor. Yani benim yüzümden düşük almış gibi konuştu. Çok moralim bozuldu. Günlerdir o tek başına çalışamiyor diye beraber çalışıyoruz yardimci oluyoruz birbirimize böyle yapması zorunda gitti. Daha önce de böyle bir kaç sınav konusu olmuştu. O zamanlar da üzülüp sustum. Ama içime sinmiyor şu an mesajlarda hala nasip olur ya öyle yazdirdin çok sinirliyim falan diyor. Nasıl davranayim şimdi ben buna ne demeliyim? çok uzattım inşallah anlatabilmisimdir hanımlar kusura bakmayın karışık yazdiysam. Şiirden hararetle yazdım.