Hep aynı..

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
İyi akşamlar..
eşim eve geldiği an başlıyor makina gibi devamlı şikayetlerini sıralıyor. Çok memnuniyetsiz. Halı neden yamuk ev niye böyle anca yatıyorsun tipine bak çocuk aç ah çocuğum vah çocuğum anne sana bakmıyor mu ne zaman ne yaptın ki zaten.. bütün bunlar olurken ağzımı açarsam kavga büyüyor susarsam da hiç susmuyor devamlı yeni bi şey buluyor. Şakalaşıyorum diye gelip pat küt geçiriyor ben karşılık verince alınıp kusuyor beni saygısızlıkla suçluyor kenara çekilip yok oluyor.. hiçbir şeyimle yaranamıyorum her gün aynı şeyler. İş yapsam kendini paralıyorsun diyor gündelik seyleri yapınca yetmiyor

Neden böyle davrandığını sorduğunuzda ne yanıt verdi? Sanki derdi sizi kendinden soğutmak gibi geldi bana. 😐🤔

Aksine çok değer de verir sevdiğim şeyleri alır gelir çocuğa bakar sevdiğim şeyleri yapmaya gayret eder bu yüzden kafam karışıyor
Yukarıda ki lafları saydıktan sonra sevdiğiniz şeyleri alınca sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz ? Çocuğa bakmak zorunda marifet değil bu. Onunda çocuğu farkındaysanız. Sizden başka kimse bu adamı çekmez. Elden gitmeyin diye arada pekiştiriyor arada laf sayıyor üzgünüm.

İyi akşamlar..
eşim eve geldiği an başlıyor makina gibi devamlı şikayetlerini sıralıyor. Çok memnuniyetsiz. Halı neden yamuk ev niye böyle anca yatıyorsun tipine bak çocuk aç ah çocuğum vah çocuğum anne sana bakmıyor mu ne zaman ne yaptın ki zaten.. bütün bunlar olurken ağzımı açarsam kavga büyüyor susarsam da hiç susmuyor devamlı yeni bi şey buluyor. Şakalaşıyorum diye gelip pat küt geçiriyor ben karşılık verince alınıp kusuyor beni saygısızlıkla suçluyor kenara çekilip yok oluyor.. hiçbir şeyimle yaranamıyorum her gün aynı şeyler. İş yapsam kendini paralıyorsun diyor gündelik seyleri yapınca yetmiyor
Doyumsuz küstah birde saygısız bir adam 3 ü 1 arada sizde onun gibi huysuz olmayı denesenize bir herşeyine karışın ondan daha kötü olun tabiri caizse çivi çiviyi söker.

Boşanacağım dedim bi gün sabaha kadar sigara içti canı baya sıkıldı
Neden bosanmiyorsun? Kolay kolay bosan demem ama bu adam hak ediyor. Gecinmeye gonlu yok bunun. Seven sevdigini incitmez. Bu adam hem sevmiyor, hem de saygidi da yok. Sadece vakit kaybi bu adam. Hayatinin geri kalanini hic degilse huzur icinde gecir. Bu adam duzelmez.

Bi sonuca ulaşamıyoruz ben böyleyim karakterim bu diyor

"Baslarim karakterine" diyemiyormusunuz? Hicbir insanin size böyle davranmaya hakki yok. Anne baba es hickimse..kavga etmeyi birakin, böyle konusamayacagini iyice kafasina sokun. Insanda hayat sevinci birakmaz böyle birisi. Begenmedigini kendisi yeniden yapsin pasa hazretleri. Iyi sabrediyorsunuz. Sahsen arka bahceye gömmüstüm sanirim

"Baslarim karakterine" diyemiyormusunuz? Hicbir insanin size böyle davranmaya hakki yok. Anne baba es hickimse..kavga etmeyi birakin, böyle konusamayacagini iyice kafasina sokun. Insanda hayat sevinci birakmaz böyle birisi. Begenmedigini kendisi yeniden yapsin pasa hazretleri. Iyi sabrediyorsunuz. Sahsen arka bahceye gömmüstüm sanirim
Demez. Çünkü eşi özünde iyi birisi. Ne istese yapıyormuş. Ben kk yı çözemiycem sanırım. Madem kocalar bu kadar iyi ve özünde şahane o zaman neden şikayet ediyorsunuz ? Sigara içmiş boşanıcam diyince. Nafakayı düşündüğünden olmasın o ?

Demez. Çünkü eşi özünde iyi birisi. Ne istese yapıyormuş. Ben kk yı çözemiycem sanırım. Madem kocalar bu kadar iyi ve özünde şahane o zaman neden şikayet ediyorsunuz ? Sigara içmiş boşanıcam diyince. Nafakayı düşündüğünden olmasın o ?

Iyi olan tarafini nereye yazmis ki, sahsen göremedim. 🤷‍♀️

Back
X