Ne yapicam bennn ??

Bence her şeyden önce şu boşanma işini halledip, bu adamla ortak hiçbir bağ bırakmamalısınız. Sonrası zaten Allah Kerim. Bir şekilde hayatınıza bakarsınız. Önünüze bakabilecek planlar yaparsınız.
Altına imzamı atıyorum.

Ortak hesabın amacı ne? Birbirine güvenmeyen çiftlerin turettigi bir şey ya da ergenlerin.Siz kendinize ait bir hesap açın babanız da onu engellerin hiçbir yerden haber almayin

sizinki biraz safmış. dosyaya eklersiniz işte, her paylaşımı saklayın, biriktirin koleksiyon yapın. mahkemede kullanırsınız. açık hedef göstermesine gerek yok, mahkeme imaları anlar. size de ailenize de ima etse davayı etkiler. aileniz hakkında da rencide edici utanç verici paylaşımlar yapamaz.

insanlar boşanma davası açtıktan sonra mesaj/paylaşımlarına dikkat ederler, avukatı uyarmamış mı, siz de dayanamayıp arayacakmışsınız az daha. sizi de uyarmadılar galiba. adam ses kaydı alırsa genelde yasal delil olarak kullanılmasa da bazı durumlarda kullanılabiliyor. mesela biriniz "seni geberticem bak" vs tehdit ederse. aramayın sakın tuzağa düşüp

Merhabalar ..eski konularımi bilen bilir zaten bilmeyenler için özetle..
Eylul ayında çocuğumu da alarak evi terk ettim..sebep;eşimin eve geç gelmesi bazen sabahlara kadar gelmeyip ertesi günü gelmesi,şiddet saygısızlık..en son ki olayda neden geç kalıyorsun aradığımda niye bakmıyorsun dediğimde tartışma çıktı..eve alkollü geldi sprey şişesiyle kafama vurdu sonuç kafama 1 tane dikiş atıldı..boşanma davasını açtım ama karşı taraf bosanmaktan yana değil..simdu asıl soru şu..
Söyle ki o karaktersiz insanla bizim ortak bir face hesabimiz vardı..babamın telefonundan kontrol ettiğimde hala silmemis benim ismimden duruyordu..sonra bir merakla şifreyi degistirmismi diye bakayım dedim degistirmemis .(senin kafanı yaran adami hala takip mi ediyorsun diye yazacaginizi tahmin ediyorum..) bakmamin nedeni de şoyle ki birgun Babam x kişi alakasız saçma sapan şeyler paylaşıp bize gönderme yapiyo dedi işte " bedel ödenecek Allah belanızı verecek " bilmem ne dedi ..bnde bir sinirle çıktım odadan aldım telefonu elime arayayım ağzıma geleni sayayım diye sonra vazgeçtim..3 aydır sesimi duymuyorum ne benim ne cocugun yüzünü görüyo..isler daha da ileriye gider diye aramadım..Babam da hala ekli olduğu için ne paylaştığını ne yaptığını goruyo ...Bu yüzden de her birsey paylaştığında babamın da bnmde huzurum kaciyo ..gönderme yapmasının sebebi de Babam beni sanki zorla o evden almış getirmiş herkese öyle diyorlarmış Babam ayiriyomus bizi..alakası yok ama..suan mağdur edebiyatı yapıp bizi haksız çıkarıyorlar..
Bnde o günden sonra ortak hesaba girmekten alıkoyamıyorum kendimi..Ne paylasmis ne yapmış gönderme mi yapmış diye..şimdi girsem face'e hesabı silsem oda babama mesaj atacak iş daha da ileriye gidecek ..kendi adımı silsem fotoğrafları silsem desem gene aynı..şikayet edip facei kapattırsam onu da kapanabilmeme gibi şansı da varmış.. e babamdan silsem bu sefer takip ediyomus gibi olacak ..
Yani boşanma davasını açan ben,kendi isteğimle evi terk eden benim ama o devamlı ailemi suçluyor.. artist artist paylaşım yapiyo ..babamların başı da belaya girecek diye ödüm kopuyo..zaten zor duruyorlar..düşünsenize sen evladını 25 yasina kadar ne emeklerle büyütmüşsün ama elin oğlu gelip kafasını yarıp psikolojisini bozmuş..durulur mu dayanılır mi ?kendisi zaten tam ana kuzusu altinlarimi alıp bozdurmuslar bnden habersiz kendi ailesine bakmadan çamur atmaya calisiyo etrafa ..benim babamda sonuna kadar arkandayım kızım diyo ..çocuğuna da bakarız bu evde senin az emeğin yok diyo . Kendi düşünceme gelince,psikolojik destek almam gerektiğini biliyorum .kendimi birseylerle oyalamaya çalışıyorum ama eve her geldiğimde aynı şeyleri hatırlıyorum.. işe de girme ihtimalim yok şu süreçte..zaten tehdit eder gibi paylaşım yapiyo ..tyt girmeyi düşünüyorum ama kendimi derse bile veremiyorum ..Yani ne yapsam hep bir çıkmazdayim...zaten babaevi de olsa kolay değil kucağında çocukla dönmek bizim toplumumuzu biliyosunuz..
Şimdi size ne yyapayım diye sormak istiyorum..linclemeden yorum yaparsanız çok sevinirim ...
Bunların hepsi bahane biliyorsun değil mi.. baban o es! Kisisinin sosyal medyasından çıkmış arkadaşlıktan engellesin... Sen de bakmaya yer arıyor gibisin.. sal gitsin

Back
X