Her şeyi de yapıyorum. Hatta çocuğumla ilgilenip kendime de zaman ayırıp arkadaşlarımla çıkıyorum, spora gidiyorum ama o bunları bile istemiyor bi ara tuttu ailene gitmeyeceksin 1 ay kadar sırf inadından kabul etmedim tabi. Ne zaman kendim için bi şey yapsam İstemyor o konuda sorun çıkartıyor hep evde olayım evim hep düzenli olsun istedikleri olsun istiyor ama çocukla her zaman her yer aynı kalmıyor bazen yalnızca çocuğun dağıttıklarını topluyor insan, anneler anlar. Yoruluyorum her seye yetemiyorum diyince yorulmak ne ya falan Diyor.. ben bi türlü yaranamıyorum bi ara kafam bozuldu işlere sardım ama olmuyor gücüm yetmiyor doğal olarak her şeyi yapmaya. Sonra ucunu bıraktım nasılsa bi kulp buluyor diye. Çok az iyi şey söyler yada söylemez. Onunla güzel güzel konuşup isteklerimi sıralarken atıyorum iyi olalım derken bile kötü müyüm diye olumsuz cevap veriyor her şeyi tersinden anlıyor güzel güzel konuşmuyoruz asla hep kvgacı bi tavırla dinleyip hazırda bekliyor. Sonuca varamıyoruz bu yüzden sonra tekrar gunyuzune çıkıyor böyle bi kısır döngü