hep baskalarina uzulurken; birgun bizim basimizada gelecegini dusunmezdimmm...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
evet arkadaslar hep baskalarini duyardim bosaniyormuslar diye uzulurdum onlarin adina ama bigun bizim ailenin basina gelecegini dusunemezdim...abim bosaniyor bitanede cocugu var bu olay beni cok cok uzdu..ozelliklede yegenim icin uzuldum...abimi kimse ikna edemiyor bosanacagim diyor baska bisey demiyor...20 yillik evliler artik yengemi sevmiyormus...

kötü bir olay kimse bu ve benzerlerinin başına gelmesini istemez tabi,
ama şu açıdanda bamak lazım,
siz dışardan gördüğünüz kadarıyla ayrılmalarına şaşırıp üzüldünüz,
fakat onlar açısından bu durumu haklı çıkaracak neler yaşanmıştır aynı çatı altında...
üzücüdür ama bazen en hayırlı olanıdır.
bunu kimse bilemez.aynı evin içinde yaşamak bambaşka bişey.
fakat anlamadığım genelde belli bi süreden sonra evlilik oturur ve boşanmalar az görülür,
20 senede uzun bir zaman...tek neden sevmemek mi..
acaba 20 senenin birikimimi var iki tarafta da yoksa aniden olan bişey mi orasıda önemli.
her ne olursa olsun inşallah haklarında hayırlısı olur.

Son düzenleme:
başka biri mi var acaba :/
bizde suphelendik sorduk birimi var diye yok diyor kimse yok sadece sevmiyorum artik onu ; onu gormeye dayanamiyorum; ayni ortamda olmak dahi istemiyormus;
yengem icin cok zor hayat ta kimsesi yok;

İnsanın sevmediği birisiyle ömür geçirmesi zor.
Demek ki evlilikleri bitmiş.Ne yaşadıklarını biz bilemeyiz.
Ayrılmasa belkide eşini aldatacak.
Gizli kapaklı aldatmaktansa dürüstçe ayrılmayı istemiş.
Her iki taraf içinde de hayırlı olan olsun.

yapıcak bişi yok yengenızın hayatı güzelleşirken abınızsınki dahada kötüye gidebilir bildiğini okusun bakalım ayıca başka biri olmadığı pek inandırıcı değil

İnsanın sevmediği birisiyle ömür geçirmesi zor.
Demek ki evlilikleri bitmiş.Ne yaşadıklarını biz bilemeyiz.
Ayrılmasa belkide eşini aldatacak.
Gizli kapaklı aldatmaktansa dürüstçe ayrılmayı istemiş.
Her iki taraf içinde de hayırlı olan olsun.

haklisiniz tabiki olmuyorsa zorlanmaz ama cocuk icin cok zor oldu ogrendiginden beri agliyor yavrum cok uzuldu cok;;;

Bunca yildan sonra cok yazik olmus.abiniz kafasina koymus demekki.benim teyzem 30 yildan sonra bosandi.

hemen başka biri vardır kesin denilmiş nerden biliyosunuz arkadaşlar? 20 yılda kimbilir nelere sabretti veya hareketleriyle soguttu karşı taraf tek sebep omu olucak illaki

Hiç kimse yuvanın yıkılmasını istemez ama olmuyorsa yapacak birşey yok.
Bence yeğeninize ve yengenize üzülmek yerine onlara her anlamda destek olun.

hemen başka biri vardır kesin denilmiş nerden biliyosunuz arkadaşlar? 20 yılda kimbilir nelere sabretti veya hareketleriyle soguttu karşı taraf tek sebep omu olucak illaki

nerden biliyorsunuz .. kimse durup duruken soğumaz belli ki başka bir kadın var işin içinde ... adam 20 yıldır aklı nerdeymiş ... hemen kadını suçlayalım zaten ... erkekler melek mübarek ..

nerden biliyorsunuz .. kimse durup duruken soğumaz belli ki başka bir kadın var işin içinde ... adam 20 yıldır aklı nerdeymiş ... hemen kadını suçlayalım zaten ... erkekler melek mübarek ..

ben zaten onlarda olabilir dedim yani binbir türlü sebep olabilir niye illa başka kadın akla geliyor onu anlamıyorum burda sürekli o konular oldugu için dimi sizde haklısınız

Bol bol dua et,suya ayetler oku ,içirin abine kenzül Arş duasını oku,eşi de okusun. Belkide büyü falandır.yazık kızcağıza

Aralarında ne yaşandığını kimse bilemez, aynı çatı altında olan onlar

Hemen başka bir kadın vardır diye suçlamak da doğru değil

Abin bu kararı pat diye vermemiştir mutlaka vardır öncesi

Aldatacağına, daha çok üzüp acıtacağına edebiyle boşanmak istiyor, insanlık da budur

Yengeni de mağdur edeceğini sanmam, sonuçta 20 yıllık eşi, evlatları var. Sevgisiz, yüzünü görmeye tahammül edemiyorum dediği bir insanla ömür geçirmek kolay değil. 20 yılı kimse elinin tersiyle silemez, bu aşamaya gelene kadar mutlaka yaşanmışlıklar vardır. Erkekler kolay kolay kurulu düzenlerini bozmak istemezler, demek ki dayanacak takati yok. Allah ikisininde yardımcısı olsun

Back
X