İnanın bende o kadar zor şeyler yaşadım ki...Ama umudumu hiç yitirmedim sakın sizde yitirmeyin.Eşimde sperm sayısı çok azdı ve benim kanallarımın ikiside tıkalıydı.Bir ay sonra tedaviye başlayacaktık ve ben o ay tedavi görmeden ve kanallarımın ikiside tıkalıyken hamile olduğumu öğrendim.3 yıl sonra oğluma kavuştum.Hastenede doktorlar bile yanımıza gelip mucize bebek diyorlardı.Sizde mucizelere inanın.Yeterki Allah ım ol desin.Bu gece sizin için dua edeceğim.allah razı olsun arkadaşlar... şuan balkondayım oturuyorum bilmediğim şehirde yanımda desteğim yok sizlerden destek almak istedim ağlıyorum ama içimi dökmek için isyan değil benim ki.
bilmiyorum ya duygularım alınmış gibi ne hissettiğimi bilmiyorum. Eşime kıyamıyorum yetim yetişmiş o kadar sıkıntılı dönemlerden geçmiş benim yetimim benim koca bebeğim benimle hayata yeniden başladı onun için bir yıkım oldu. ben ona kıyamıyorum allahım bizi evlat acısıyla sınamasın...
ben çok rahat yetiştim güzel imkanlarda büyüdüm mis gibi bir ailem var kendim okudum hayatta herşey benim istediğim doğrultuda gidiyordu sanki içimden ne geçirsem oluyordu. Korkuyordum bir insanın her istediği olur mu diye. Eşimle de şehirler farklı olduğu için zor evlendik aileleri zor ikna ettik. Anneme birgün dedim ki anne herşey gönlüme göre oldu çok korkuyorum çok mutluyum yuvamda da çok mutluyum rabbim bizi nasıl sınar diyordum. İŞte böyle.... Şükürler olsun allahıma dert verdi bize dermanını arıycaz... O da vericek bize mucizemizi....inanıyorum
İnanın bende o kadar zor şeyler yaşadım ki...Ama umudumu hiç yitirmedim sakın sizde yitirmeyin.Eşimde sperm sayısı çok azdı ve benim kanallarımın ikiside tıkalıydı.Bir ay sonra tedaviye başlayacaktık ve ben o ay tedavi görmeden ve kanallarımın ikiside tıkalıyken hamile olduğumu öğrendim.3 yıl sonra oğluma kavuştum.Hastenede doktorlar bile yanımıza gelip mucize bebek diyorlardı.Sizde mucizelere inanın.Yeterki Allah ım ol desin.Bu gece sizin için dua edeceğim.
Allah razı olsun canım kardeşim allah ne muradın varsa versin. Umutluyum rabbim bizi çocuksuz bırakmaz o bize mucize verecek diyorum içimdeki ses öyle diyor bana. Çok tatlı bebişlerim olacak benim
canım konduramadım, ondan beklemezdim gibi şeyler düşünme, allah korusun kanser değil, ölüm döşeğinde değil
bulunur bi çaresi inşallah
ama senin moralli olman lazım ki eşinede yansısın, bence ne yapılması gerekiyosa yapın tedavi vs... ama günlük hayatta bu olayı kafaya takmayın, nasılsa olcak inancıyla yaşayın derim ben nacizhane tavsiyem
çünkü ne kadar kafaya takar, ne kadar düşünür, ne kadar üzülürseniz o kadar olmaz
ha diyelimki olmadı, dünyanın sonu değil ya, özellikle bile isteye çocuk yapmayan o kadar çift var ki, bence çocuğu mutlak zaruri olmalı diye görmeyin, aksi taktirde sadece psikolojiniz bozulur, bu işlerde iyi ruh halide önemli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?