geçmş olsun:S rabbim yardımcınız olsun
Yıllar önce rahmetli Sakıp Sabancının bir röportajını izlemiştim orda diyorki keşke zengin olmasaydım yeterki çocuğum sağlıklı olsaydı.Yani rabbim muhakkak kullarını sınıyor onuda evlatlarından yana sınamış Bu dünyada dertsiz insan yok gibi Ben hiç adet olamıyorum ilk adet olduğum dönemden beri kullanmadığım ilaç kalmadı düşün doğum kontrol hapları adet olamayanlar için bire birdir ben onları içtiğim halde adet görmüyorum bende ümidimi kesmiştim adet olmuyorum+eşim varikosel ve ben 3 yılın sonunda hamile kaldım ve adet olmadığım için hamile olduğumun bile farkında değilim düşün 3 aylık olmuş ben öyle öğrendim şükür şimdi 7 yaşında bir oğlum var o yüzden sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle hayatını çocuğa bağlama kafandan sil at ben hiç oturupta ahlanıp vahlanmadım hiç bir şekilde hiç düşünmedim bile vardır bundada bir şey dedik eşimle gezdik eğlendik hayatın sonu değil bana göre rabbim ol dedikten sonra gerisi boş bence Ayrıca şunuda belirteyim tedavide olmadım benimki tam bir mucize
Allahım size hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inş. Ve bunda da bir hayır deyin tevekkül edin çokça...
Çok yakın bir arkadaşım, 5 senelik evliydi... Çocuğunuz olmaz normal yoldan, ancak tüp bebek ile olabilir oda belki demiş doktorlar... Yine de 5 sene beklemişlerdi ya nasip diye.... Artık baktılar olmuyor tüp bebek başvurusu için hastaneye gdiyorlar... 3 haftalık hamile oldugunu orda öğrendi... O anki sevinci siz tahmin edin artık...
Rabbim ol dedimi neler olmaz ki....Sabredenlerden olursunuz inş. şu mübarek günlerde, bol bol dua edin, edelim... Kalın sağlıcakla...
merhaba arkadaşım sanırım yeni öğrenmişsin....
kadınlar kulübünün infertlite bölümünde erkek infertlite kısmına girebilirsin...
senin gibi birçok kişi bende bunlardan biriyim ordayız...
çok faydalanırsın....
bu arada çoğumuz Kaan Aydos'un hastasıyız...Türkiyedeki BAŞARILI tek isim....
eşini tedavi ettirmeden sakın tüp bebek düşünme.....
keşke bunu bana söyleyen biri olsaydı 2 başarısız denemem olmazdı...
sabah aç karnınıa pekmezi deniycem evde macun pekmez keçiboynuzu pekmezi var aldık dün saol arkadaşım
canım benim ısrarla msjımı alıntı yapıp tekrar yazıyorum....pekmez falan muhakkak faydası olur ama kesin çözümü olmaz....
Ailen istanbuldaymış orda da teoman cem kadıoğlu var...
teoman bey direk teseyi ve tüp bebeği savunuyor
kaan aydos önce ilaç tedavisi sonra tese ve tüp bebek diyor....
kaan aydosun tedavisi ile çok kişi doğal yoldan hamile........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?