eşime sorsan ortada bisey yok. abartıyorum.kendime sıkıntı çıkarıyorumAlın kızınızı ben biraz kafa dinliycem diye annenize gidin. 1 ay kalın belki biseyler değişir, o sizi çağırdikca siz de bakarız deyin, gelmek istemiyorum orda annelerin dirdirindan karışmasından bıktım deyin...
eşime sorsan ortada bisey yok. abartıyorum.kendime sıkıntı çıkarıyorum
Evet hemşireyim simdilik ucretsiz izindeyim. Psikatriste gittik adam çok gencsiniz yeyin için gezin dedi.Esime diyorum hadi şuraya gidelim bugün yorgunum diyor.bi yemeğe gidiyoruz mesela o kadar büyük bisey yapmış gibi bende senin istediklerini yapmaya çalışıyorum diyor. Mesela bi akrabalari hastalansa babasi erken vakit arar bikac gun mutlaka sabahtan akşama kadar orda olurlar.Bakarız lafı geçiştirme lafıdır yalnız, buna inanmış olamazsınız.
Klişe şeyleri sıralamak istemem ama keşke evliliğinizi oturtup, düzeniniz nasıl olacak görüp, öyle çocuk yapsaymışsınız. Çocuk olunca işler daha zor oluyor haliyle.
Eşiniz sizi anlamaya çalışan bir adama benzemiyor, önce bunu düzeltmesi gerekiyor. Bunaldığınızı, farklı bir hayat istediğinizi, mutlu bir evlilik için ikinizin de bireysel olarak mutlu olması gerektiğini ve sizin mutlu olmadığınızı anlatın. Terapiye gidin. Terapiye gitmeyi kabul etmeyen kütüklerden değildir umarım. Olmadı biraz uzaklaşın. Mesleğiniz var mı? Çalışıyor musunuz?
Demez miyim?Ama insanlar ne hastaliklarla ne sıkıntılarla uğraşıyormuş bizimkide sorun mu dedi.‘Bakarız’ lafını kabul etmemeliydiniz. İnsan hayatıyla ilgili bu kadar önemli bir konuda ‘bakarız’ diye geçiştilemez, belirsiz bırakılamaz. Sık sık ailenizin yanına gidin. Eşinizle konuştunuz mı bu konuları hiç? Kendimiz karar vermeliyiz, neden hep ben haksızım dediniz mi?
Psikiyatrist diplomasını bakkaldan mı almış, o nasıl tavsiye ya? Gençlerin sorunu olamaz mı ya da sorunlarının tek çözümü gezip, yeyip içmek mi? Kolaymış o zaman. Bence siz düzgün birini bulun kendinize. Gezip tozmaktan çok birbirinizi anlamaya, özellikle kocanızın sizi anlamasına ihtiyacınız var.Evet hemşireyim simdilik ucretsiz izindeyim. Psikatriste gittik adam çok gencsiniz yeyin için gezin dedi.Esime diyorum hadi şuraya gidelim bugün yorgunum diyor.bi yemeğe gidiyoruz mesela o kadar büyük bisey yapmış gibi bende senin istediklerini yapmaya çalışıyorum diyor. Mesela bi akrabalari hastalansa babasi erken vakit arar bikac gun mutlaka sabahtan akşama kadar orda olurlar.
Bu şehirden gidelim dedim ben yapamıyorum Eşimde bana ailem beni reddeder dedi. Bize ev almışlardı biz orada oturuyoruz simdi Sırf bi yere gitmeyelim ben esimi goturmeye calismayayim diye ev almışlar bunu da yeni ogrendim.‘Bakarız’ lafını kabul etmemeliydiniz. İnsan hayatıyla ilgili bu kadar önemli bir konuda ‘bakarız’ diye geçiştilemez, belirsiz bırakılamaz. Sık sık ailenizin yanına gidin. Eşinizle konuştunuz mı bu konuları hiç? Kendimiz karar vermeliyiz, neden hep ben haksızım dediniz mi?
Urfa. Sehirle ilgili degil sorunumhangi şehir? 3 sene bi yerde yaşasam çok anormal bi şehir değilse alışırım ben.
Evet çok zor sürekli ailesi arıyor buna şu olmuş şu hastalanmış.Ben hep geri plandayimAllah böyle bir psikiyatristin eline düşürmesin amannn! Kendi eşinin ruh sağlığını zerre düşünmüyor insanlarınkinden ne anlayacak! Bir erkeğin aileci olması beni kahrımdan öldürmek için yetip artan bir huy! Başımdan geçti deee.. Aman aman bir daha öyle adamdan allah korusun! Her hafta ne annesi biterdi ne halası ne amcası ne kardeşleri! Her hafta bizi onlara taşırdı..Bu nasıl bir evlilik yarabnim ve ben nasıl katlanmışım! Zaten boşanınca ardıma bakmadım bu yüzden
Yanlış anlaşılmak istemem ama oralarda genelde böyle aile ilişkileri.asla değişmez.bence kabullenmeye bakın derim eğer ayrılık düşünmüyorsanız.Urfa. Sehirle ilgili degil sorunum
Haklısınız.Cocugumu babasiz büyütmek istemiyorum ama nasil yapacam bilemiyorumYanlış anlaşılmak istemem ama oralarda genelde böyle aile ilişkileri.asla değişmez.bence kabullenmeye bakın derim eğer ayrılık düşünmüyorsanız.
Kafaniza da hiç takmayın o ailesinin yanındayken sizde kendiniz çıkın gezin vs.ona ihtiyacınız olmadığını görürse bir süre sonra yalniz çıkmanızdan rahatsız olup size eşlik edecektir diye düşünüyorum.
Herşeyi söyleme konusuna gelince de bunu da değiştiremezsin üzgünüm o halde ayrılık istemiyorsaniz kabulleneceksiniz.
Eşime nasil bi rest çeksem bilmiyorum. Ne demeliyim? Benim hep abarttığımı dusundugu için bisey yapsam ablalarina söyler annesine söyler onlarda bunu dolduruşa getirebilir.Sağlam bir rest lazım. Sizi kaybetme korkusu yaşamalı. Her şeyin bir sınırı var ailesiyle elbette ilgilenecek ama sizi ihmal etmeyecek açıkça konusun gerekirse tehdit edin. 3 günlük dünya niçin eşinle istedgn gibi yasamayasn
Evet çok zor sürekli ailesi arıyor buna şu olmuş şu hastalanmış.Ben hep geri plandayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?