Hep ben haksizim

Mini bir tatil.ayarlasaniz. bir kaç gün kafa dinlemek için. Orda konussaniz. Eşiniz laftan anlayan biriyse. Bu de oralarda erkek aile aşırı düşkün olur. Alismayami çalışsanız acaba

Bende antepteyim ama eşim ve ailesi hiç böyle değil kimse bize karısmaz istediğimiz gibi gezer tozarız fakat ben dee alısmadım 5 yıldır. insanın dogup büyüdüğü yer farklı her zaman aklında. Ve kendi ailesiyle görüsmezken eşinin ailesiyle görüsmek haksızlık gibi geliyor vicdan yapıyordur ben ailemi bıraktım diye

Bence durumunuzu kendiniz abartıyorsunuz. Ev bile almışlar. Biraz idare edin. Eşinizle çıkın çıkın gezin. Tek erkekmiş memleketine atanmış. Başka bir ile durduk yere tayin istemeyeceği muhakkak yani. Bence mevcut durumu güzelleştirmeye bakın. Sizin aileniz cok uzak mi

adam size bakariz demis, (ki hayir demektir bu, hani kesin hayir demez belki fikrim degisir gibisinden, ama hayirdir yani)
3 yil gecmis,
bu arada ev alinmis, mesela o zaman diyebilirdiniz ev almayin biz gidiciyiz diye,

ne bileyim su an bu yaptiginiz sanki disaridan oyunbozancilik gibi geliyor.

alisamadim ailemi ozluyorum falan,
yani 3 yil nasil yasadiniz, nasil cocuk yaptiniz diye dusundurtuyor bu durum.

Evet aynen öyle hissettiriyor. Çaresiz kaldım. Eşim bu durumu ne yazikki görmüyor

Biz tam evlenmeden 2ay önce ev aldılar.Ve asla bana sormadilar zaten ben o sehirdede degildim

Beni anlamasını istiyorum.Evi ben evlenmeden önce almislar bana sormadan haberim bile yoktu. Ne amaçla aldıklarını yazdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…