- 2 Mart 2017
- 1.200
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi CANIM AZRAMM
Insallh ALLAH akıl verırse yoksa benım aklım yetmıyor ne yapacagımaBence her şey çok güzel olacak o adam olmadan. Kendinize birkaç yıl verin. Sonra her şey geçecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallh ALLAH akıl verırse yoksa benım aklım yetmıyor ne yapacagımaBence her şey çok güzel olacak o adam olmadan. Kendinize birkaç yıl verin. Sonra her şey geçecek
ben sizi çok iyi anladım. Ama kadın ilgiyle açar, kendini bulur. İlgisiz bir eş kadını soldurur. Bence boşanma kararınız çok yerinde. Ailenizin desteklemesi de çok güzelBende normal degılım hala korkuyorum
En azından bı fıgur vardı evde
Ondan hıcbısey ıstemesem ıyıyız aslında şakalasır sever guler hergun gezerız
Dısarda cok sık yemek yerız
Ama ben soylemeden bısey bekledımmı bır gun ıkı gun 3 gun patlıyorum
Bu sefer ben kendı kendıme tartısıyorum kızıyorum
Haklı hep o hep o .
Hayatlarımız birbirine çok benziyor.Üstelik birde aile apartmaninda oturuyoruz.çok bunaldim. Ailemede çok kırgınım.acaba anne baba için sadece doğurmak büyütmek evlendirmekmi?bugün ailemin bana destek olacağını bilsem şimdi giderim.Ben buyum degısmem dıyor cıkıyor ısın ıcınden ..ev sahıbı benı arar dışarı ışı bende ev ısı bende..sadece ev gecımı ıcın maddı ıse
Baska yonden anlatsam mukemel dersın
Hıcbıseyıme karısmaz yerım ıcerım gezerım ama buda sorun işte ruhsuz
Cocuklarla akşamları cocuk gıbı oynar aslında ılgılenır ama bı bag yok duygusallık yok al yesınler al gıysınler
8 yasındakı kızımla konusuyorum
Bosanıyoruz ne dusunuyosun cok uzaga gıdıcez babanı ozlermısın dıyorum
Boşver zaten bızle ılgılenmıyokı yok gıdelım dıyor
Kotu bırı degıl ama cocuk para getıren avmye goturup tek basına gezen bı tıpı baba olarak algılamıyor demekkı..
Benım aılem yanımda bosanıyorum ama
Ya gelecek ergenlıgı var karnesı dogumgunu etkınlıgı ..ne dıcem en azından bırıne surukleye surukleye goturuyodum
Sımdı nolcak..
Onun ıcın hersey gereksız bu dunyada..
Benım beynım almıyor boyle bır ınsanı ..
Tamamen kendı ıcın yasayan bır ınsan
Kussem yemek yapmasam nıye yapmadın demez dısardan soyler
Cay yapmasam yapar içer
Bunu bana nıye yapıyo demez kendı hayatını surdurur mal işte mal(
Bır kadın erkegının gogsune yatar ılgı bekler dımı bızımkı benım bagrıma yatıyor ılgı beklıyor ..e ıkıde cocuk var yeter benı kım pohpohlayacak.ınsallh oyle olur yoksa akıl saglıgım gıttı beden sahçglımda gıdecekben sizi çok iyi anladım. Ama kadın ilgiyle açar, kendini bulur. İlgisiz bir eş kadını soldurur. Bence boşanma kararınız çok yerinde. Ailenizin desteklemesi de çok güzel
O oyle normal devam edıncebenim eşim de böyle ben kendim kavga eder kendim ağlarım o hayatına devam eder tükendim.
yemin ederim aynı ben . o kdr kötü hissediyorum ki sonra neden bunu kendime yaşatiyorum diyorum sonrasında ben deli o ise beyfendi.O oyle normal devam edınce
Once guzel guzel anlatıyorsun
Sonra bagırmaya baslıyorsun..
Baktın ıse yaramıyor hakaretlere
En son kırıp dokmeye ...
Kendın calıp kendın oynuyorsun
Sonra bunları yaptıgın ıcın delı ılan edılıyorsun
Valla benımkı turunun gercekten tek ornegıdır evlenmeden once bellı edıyordu amabu adamlar böyle git gide bitiyorum sanki.
Mesala eşim az once mutfak lambasini kapattı gitti uyudu demedi.Esim ne yapiyor nerde?aglamaktan başka artık elimden birşey gelmiyoryemin ederim aynı ben . o kdr kötü hissediyorum ki sonra neden bunu kendime yaşatiyorum diyorum sonrasında ben deli o ise beyfendi.
Dısarıya karsıda oyle amannn abartıyosun neyı var efendıyemin ederim aynı ben . o kdr kötü hissediyorum ki sonra neden bunu kendime yaşatiyorum diyorum sonrasında ben deli o ise beyfendi.
Bana dıyorlardıkı hıc yokmus gıbı davran sende onu umursamaMesala eşim az once mutfak lambasini kapattı gitti uyudu demedi.Esim ne yapiyor nerde?aglamaktan başka artık elimden birşey gelmiyor
Ya eşimin saygıli,hoşgörülu,çalışkan ama tek kötü yönü ilgisiz.buda beni bitiriyor.Bana dıyorlardıkı hıc yokmus gıbı davran sende onu umursama
Adamın daha hoşuna gıdıyor ohhh elleyen soran yok bısey ısteyen yok bı basıma yasıyorum dıyor...
Normal bır ınsan degılkı ...
Bıseylerı gormemıs o yuzden annesıne uyuz oluyorum ..
Gecen mısafırlıge gıttık bızden yasca cok buyuk ınsanlara ve oyle cok gorustugumuz bırılerı degıl
Kadın cay ıcın sehpa getıröıs ayagını uzatmıs yayılmış
Indırsene dedım yavastan
Tetze duydu kızım bısey olmaz oglumuz sayılır
Ahmak ya bu yapılırmı dıyorum
Ne dusuncelıymıssın ya kadın yapsın bısey olmaz dıyo sanane dıyor
Bunu takıntı yapıyorsan sen gıt bı hastaneye yat delısın dıyor
Guzelce anlatıyorım yok rezıl olmussa o olmus bananeymıs
Ya bız karı koca degılmıyız bır degılmıyız nasıl banane ..hayvan ya ..sonra hakaret etme dıyorlar bu hayvanlık degılmı
Benımkı kımseyı umursamadıgından yapıyor ..sana sımdı anlatsam roman olur oturur aglarsınYa eşimin saygıli,hoşgörülu,çalışkan ama tek kötü yönü ilgisiz.buda beni bitiriyor.
Aynı hod hod burada da varYa eşimin saygıli,hoşgörülu,çalışkan ama tek kötü yönü ilgisiz.buda beni bitiriyor.
Merak ettim eşiniz kova burcu mu ?
Iyi akşamlar hanımlar,gerçekten artık eşimden gına geldi.10yillik evliyiz.Evliliğimiz süresince ister hakli, ister haksız olayım.Bütün tartismalarimizin sonunda hep ben barışma çabaları içine giriyorum.Ama ne yazıkki eşimin saçma nazi tripi bitmiyor.şimdi soracaksınız diyeceksiniz ki niye hep sen?eşimle kavgalı olmaya dayanamıyorum.Çok üzülüyorum hiç bir zaman nazım eşime geçmiyor.Özünde iyi bir insan ama,çok fazla ağır başlı ve otoriter.Ben ise deli dolu eğlenceli bir insanım.Ama gerçekten dayamiyorum artık.az oncede eşime yaklaştım yine beni tersledi! sabah ise gider akşam gelir.Gelince de öyle hic fazla muhabettimiz yoktur. üzgünüm,ofkeliyim ve kırgınım..Not:3ayda eşimle konusmasam eşim asla konuşmaz.Buda benim gururumu incitiyor
Haklısın cnim,inan ailesinin vermediği ilgiyi ben verdim.Inan okadar inattir ki mecbur ben adım atmak zorunda kalıyorum.Ya çok yüz vermekten olmuş bu bence. Bir erkeğe çok adım atmamak lazım bırakıcaksın o adım atıcak. Bu tripleri yapması gereken sensin o değil :)
Haklısın cnim,inan ailesinin vermediği ilgiyi ben verdim.Inan okadar inattir ki mecbur ben adım atmak zorunda kalıyorum.
ayni benim esimkonusmama konusubda o da boğaYok boğa burcu