Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

aSeL_k

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
2.185
17
358

Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim :52::52:
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler :32::32:
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelim :27::27::27: bir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlara :28: Işık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .

hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!

Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ... :54::54::54::54::54::54::54:

Gelsin bebişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar:ISRARLA VE UMUTLA GEBE KALACAĞIM DİYENLER :nazar::nazar:

1. TUZ KARABİBER :nazar::emir_bebek:
  2. ASEL :nazar::emir_bebek:
  3. ESRA1982 :nazar::emir_bebek:
  4. BEYAZLIM :nazar::emir_bebek:
  5. HICRAN4242 :nazar::emir_bebek:
  6. POFUDUKNAZ :nazar::emir_bebek:
  7. ASYALI27 :nazar::emir_bebek:
  8. ARRRRR :nazar::emir_bebek:
  9. VERA05 :nazar::emir_bebek:
  10. TALES AND LEGENDS :nazar::emir_bebek::49:
  11. YAREN35 :nazar::emir_bebek:
  12. DIDEM BRS :nazar::emir_bebek:
  13. T_UGBA :nazar::emir_bebek:
  14. YASEMIN_84:nazar::emir_bebek:
  15. ROSE3507 :nazar::emir_bebek:
  16. GAYEBKCI:nazar::emir_bebek:

YUKARIDAKİ LİSTE TOPİC İÇERİSİNDEKİ KATILIMA GÖRE GÜNCELLENECEKTİR . İÇİMİZDEN KİM HAMİLE KALIRSA HİKAYESİNİ BAŞTAN SONRA KADAR BİZİMLE PAYLAŞACAK VE İLK SAYFADA YER ALACAK. AMAÇ KİM NE SORUNU VARDI NE KULLANDI NEYE İYİ GELDİ... BİZDEN SONRA BURAYI OKUYACAK KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLMAK . TOPİĞİMİZ HAMİŞ KAYNASIN İNŞLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Son düzenleme:
huhu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahu . :6::6::6::6::6:

Benim ateşim en son bugün 36,6 inşlllllllllllllllllll düşmez bu ay :52::52::52:

huhu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahu . :6::6::6::6::6:

Canimmmm hayirli Ugurlu olsun topigin...bol bol hamilelerle dolsunnnnnnn,

Burda hormonlar tavan yapsinnnnnnnnnnnn

salya sümük kusup aglayalim,ama sonunda saglikli yavrularimizi alalim kucaklarimiza......Allahim sen herseye kadirsin,sen bize hayirli evlatlarimizi yolla,bizi fazla bekletme.

Canim biz bir 18-19 aydir bebek istiyoruz ama hala tik yok...

simdiye Kadar incir kürü yaptim,sogan kürü yaptim kistim vardi,gitmis.....ve bal tarcin cörekotu kürü yaptim,amaaaaaa banamisin demiyor benim melegim.

suanda bu siklüs itibari basladim doktorda testlere,persembe kann vermeye gidecegim bu siklüs icin son kez...bakalim hayirlisi:31::31:

Canimmmm hayirli Ugurlu olsun topigin...bol bol hamilelerle dolsunnnnnnn,

Burda hormonlar tavan yapsinnnnnnnnnnnn

salya sümük kusup aglayalim,ama sonunda saglikli yavrularimizi alalim kucaklarimiza......Allahim sen herseye kadirsin,sen bize hayirli evlatlarimizi yolla,bizi fazla bekletme.

Canim biz bir 18-19 aydir bebek istiyoruz ama hala tik yok...

simdiye Kadar incir kürü yaptim,sogan kürü yaptim kistim vardi,gitmis.....ve bal tarcin cörekotu kürü yaptim,amaaaaaa banamisin demiyor benim melegim.

suanda bu siklüs itibari basladim doktorda testlere,persembe kann vermeye gidecegim bu siklüs icin son kez...bakalim hayirlisi:31::31:

canım inşl hayırlısı olur senin için . bende bu ay soğan kürü yaptım arkasından bal tarcın çörek otu .yaptım malum silkelenme ve enjeksiyonlarda cabası . bende pko var ama yenecemmmmmmmmmmmmmmm seni pkoooooooooooooooo :52::52::52::52::52:
ve sonunda inşl hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzz:49::49::49::49:

kızlar ben kaçıyorum eve gidiyorum akşama misafirim var tam gaz eve devam offf 2 saatte anca giderim . telden girer bakarım size hepinizi öperimmmmmmmmmmmmmmm :54::54: $7273_573945692624129_308961440_n.webp

canım inşl hayırlısı olur senin için . bende bu ay soğan kürü yaptım arkasından bal tarcın çörek otu .yaptım malum silkelenme ve enjeksiyonlarda cabası . bende pko var ama yenecemmmmmmmmmmmmmmm seni pkoooooooooooooooo :52::52::52::52::52:
ve sonunda inşl hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzz:49::49::49::49:

Olacak canim olacaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk:52::52::52::52:

he heyyyyyy pko su viz gelir tiriz gider,bebegin gelecek annesi...

tatlim ok sana iyi aksamlar,iyi vakit gecirmen dilegiyle misafirlerinle:54: bye byeeeeee

Topigin hayırlı olsun ins hepimize uğur getirir böyle kocaman göbekli hamile şişko patates ler oluruz:52::52::
Allahım en kısa zamanda meleklerimizi gönder bize

canım topiğin hayırlı,uğurlu veeeee bol bebişli olsun inşallahhhhhh:nazar::emir_bebek:
bu topik bizlere uğur getirsin Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16:
canım misafirin gelecekti kolay gelsin sana baş ağrın geçer umarım çok öptüm hepinizi mucks mucks:16::16::16:

Topigin hayırlı olsun ins hepimize uğur getirir böyle kocaman göbekli hamile şişko patates ler oluruz:52::52::

canım topiğin hayırlı,uğurlu veeeee bol bebişli olsun inşallahhhhhh:nazar::emir_bebek:
canım misafirin gelecekti kolay gelsin sana baş ağrın geçer umarım çok öptüm hepinizi mucks mucks:16::16::16:

Amin kizlar aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

hep beraber el ele nasıl hamile kalcaz ya töbe töbe :DDDD ay çok güldüm şu cümleyi mecazdan çıkarıp gerçek anlamıyla düşününce..
herkese sağlıklı, sevimli mis kokulu bebekler inşallah tez zamanda. Allah yüzümüzü güldürsün

canım merhaba
seni dua topiklerinden tanıyorum ben
topiğin hayırlı olsun bende varım sizinle bundan sora
tabiii kabul ederseniz

hep beraber el ele nasıl hamile kalcaz ya töbe töbe :DDDD ay çok güldüm şu cümleyi mecazdan çıkarıp gerçek anlamıyla düşününce..
herkese sağlıklı, sevimli mis kokulu bebekler inşallah tez zamanda. Allah yüzümüzü güldürsün

Bu ne biçim fantazi haha haha:52: çok güldüm

Olacak canim olacaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk:52::52::52::52:

he heyyyyyy pko su viz gelir tiriz gider,bebegin gelecek annesi...

tatlim ok sana iyi aksamlar,iyi vakit gecirmen dilegiyle misafirlerinle:54: bye byeeeeee

Aynen canımcim pko ne ya :))) tam gaz çalısmalara devammmmm yılmak yok :)) aklım yemekte halen :)))

Âmin canimmmmm teşekkürler . İnsl bu topicte bol bol hamisimiz olacakkkkkk

Teşekkürler tatlım :))) eve gitme cabalarindayim nalet Istanbul trafiği :))) azimliyim ama :)))

:))))) insl canım insl güzel dileklerin icin cokkkkkk teşekkürler gercek anlamı ile düşünmek istemiyorummmmm :)))))

canım merhaba
seni dua topiklerinden tanıyorum ben
topiğin hayırlı olsun bende varım sizinle bundan sora
tabiii kabul ederseniz

Esracim merhaba canım hosgeldin topikimize :)))))) burada insl deneyimlerimizi tecrubelerimizi paylaşıp hep birlikte müjdelerimizi vereceğiz :)))

aa mrb sıkıntıdan topik topik gezerken gördüm hayırlı olsun inş bebişler dolsun bende maalesef pko dan muzdaribim bu ay sogana baslıcam yakı yapıştırcam ovulasyon testi alıcam dualar okuycam bilmiyom bu gidişle kafayı yicaaaamm:52::52::52:

Esracim merhaba canım hosgeldin topikimize :)))))) burada insl deneyimlerimizi tecrubelerimizi paylaşıp hep birlikte müjdelerimizi vereceğiz :)))

hoşbuldum canım
inşallah hepimiz için hayırlı bir süreç olur
inşallah güzel haberlrinizi alır ve bende size müjdeli haber veririm
silkeleme topğinde gördüm bu konuyu açtığını
Rabbim isteyen dileyen herkese versin evlat inşalah

aa mrb sıkıntıdan topik topik gezerken gördüm hayırlı olsun inş bebişler dolsun bende maalesef pko dan muzdaribim bu ay sogana baslıcam yakı yapıştırcam ovulasyon testi alıcam dualar okuycam bilmiyom bu gidişle kafayı yicaaaamm:52::52::52:

yeme kafayı filan canım anlat dağıt kafanı
buradaki herkes seni anlar
çünkü herkesin sıkıntısı benzer şeyler
hayırlı olan neyse hakkımızda o olsun inşallah

Back
X