benim tirnak yemek gibi bi aliskanligim yok cok sukurannem tirnak degilde etrafindkai etlerini yiyor hahaa cok zor herhalde cnm ondan kurtulmak ama imkansiz degl eminim basaririsin sen ben seni gayet temiz buluyorum cnm icin temiz lekesiz ne bileyim senin yazdiklarini okuyunca huzurla doluyor icim valla moralim bozuk benim suan...herkesten uzaklasmk istiyorum birkac gun herkesten herseyden uzak durmak...sevgilimede soyledim 2-3 gun kdr gorusmeyelim diye braz yalniz kalmak istdgimi soyledim kafami toparlamk istedigmi...tabi hosuna gitmedi bende keyfimden istemedimki bunu nedeni var herhalde...son haftalar cok stres altindaydim sinavlar yuzunden ve bu stres donemi hala devam edcek yaz boyunca eylule kaldi sinavlarim...nasil edicem falan filan dusuncelere daldim boyle sutume ustume geliyor hersey...az nefes almak istedim...ama anlamadi beni yada ben anlatamadim..bilmiyorum cekti gitti off simdi bide o eklendi...yarin yolculuk var...cumartesi planimi uygulamaya baslicam cnm degisklige dogru yol alcam bole iste cnm...sen neler yapiyorsun:::93:
cillikiz nerelerdesin,merak ettim seni,neler yapıyorsun
slm cnm:)) ya arada giriyordum cnm da ben bu konuyu hepten unuttum:)bugun aniden aklima geldi bakayim dediM:))hep biseyler degistirmek istiyorum ama pek beceremiyorum:))yada ben tatmin olmuyorum mukkemmel olsn istedigimden olsa gereksen neler yapyiorsun cnm sende nasl gidiyor degisklikler:)hala tirnaklarini yiyormsun:)
slm cnm:) iyiym napıım ya ben de giremiyorum 1 haftadır,memlekete gittim tatil yaptım geldim:) oruç tutuyorum çok stresliyim,tırnaklarımı değil de etlerini yemeye devamdeğişiklikler ii gidiyor.köyde camiye falan gittik,teravih kıldık babannemle her akşam vaaz,kuran falan dinledik,o yüzden ruhsal olarak çok rahatlamış durumdayım,sana da tavsiyem bu mübarek aydan yararlan senin kilo durum nasıl,bak ramazanda kolay verirsin kız,tutabiliyorsan oruç tut yavaş yavaş değiş,acele etme,önce kilonu istediğin gibi yap,sonra saçını,sonra başka şeyleri,bence o zaman istediğin kıvama gelirsin,hem o zaman sıkılmazsın da,birini başardıkça öbürüne heves edersin,inşallah herşey gönlünce olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?