Canlarim hepinize cok minnetarim.ALLAH hepinizden binlerce kez razi olsun ve gönlünüzdeki seyleri HAYIRLISIYLA nasip etsinCok iyisiniz gercekten, cok arkadas canlisiniz.Bugün sanki benim icin degilde kendiniz icin dua ediyormussunuz gibi dua ettiniz bana.ALLAH bu yaptiginizin karsiligini bin kat versin AMIN! INSALLAH
Canlarim hepinize cok minnetarim.ALLAH hepinizden binlerce kez razi olsun ve gönlünüzdeki seyleri HAYIRLISIYLA nasip etsinCok iyisiniz gercekten, cok arkadas canlisiniz.Bugün sanki benim icin degilde kendiniz icin dua ediyormussunuz gibi dua ettiniz bana.ALLAH bu yaptiginizin karsiligini bin kat versin AMIN! INSALLAH
kızlar benim 10 aylık ikiz kızlarım var sayfaya giremiyorum ama hergün mutlaka okuyorum okumadı zannetmeyin okuyup duamı ediiyorum
Listemiz
nazliesma 175
goalk 165
ececimx 165
elanur 165
touch 165
Emeralda 165
kızlar ben bitirdim 165 tane salatı tünciye okudum sıradaki arkadaş için ALLAH C.C. gönlündeki muradı neyse onu nasip etsin en kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde (amin) :))))
Canim hosgeldin.Hergün birimizin niyeti icin 1000 Salaten Tüncina okuyoruz.Salaten Tüncinayi bitirdigimiz zaman hemen 4444 Salati Tefriciye baslicazKızlar yeni konunuz hayırlı olsun inşaallah dualariniz kabul olur. Benide araniza alır misiniz ?
burada bizim kizlarda varmış nazliesma
Nasıl dua ediyorsunuz ?
Kızlar yeni konunuz hayırlı olsun inşaallah dualariniz kabul olur. Benide araniza alır misiniz ?
Nasıl dua ediyorsunuz ?
hosgeldin cnm.Allah razı olsun.tabiki katılabilirsin.suanda 6 kisiyiz.hergun birimizin niyetine 1000 Salati-Tuncina okuyoruz.son 1 kisi kaldi...Pazartesi de 4444 Salati Tefriciye okumaya baslicaz INS.
Canim hosgeldin.Hergün birimizin niyeti icin 1000 Salaten Tüncina okuyoruz.Salaten Tüncinayi bitirdigimiz zaman hemen 4444 Salati Tefriciye baslicazHAYIRLISIYLA INSALLAH
Kızlar yeni konunuz hayırlı olsun inşaallah dualariniz kabul olur. Benide araniza alır misiniz ?
Nasıl dua ediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?