• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep beraber yeni bir hayata merhaba!!!

sevilumut

B:70.7 G:68.7 H:65 1.70 cm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
1.303
2.637
133
Merhaba arkadaşlar
Aslında zayıflamakla ilgili birçok konu var forumda ama bitaneside benim olsun istedim. 26 yaşındayım. Ergenlik döneminden beridir balık etliyim. Yalnızca bir defa fit kiloma dönmüştüm oda yeni çalışmaya başladığım zamanlardı stres koşturmaca derken 1 yılda toplam 18 kilo vermiştim.
Neyse inşallah allah yine sağlıkla 18 kilo vermeyi nasip eder hepimize. Şuan 75 kiloyum. 2 buçuk yaşında bi oğlum var. 3 buçuk yıllık evliyim. Evlendiğimde ve hamile kaldığımda 68 kiloydum. 83le doğum yaptım.doğumdan sonra 74 e düştüm ve kaldım. Emzirmedim belki buda benim için bi dezavantajdır. Aslında diyet yaptığım zaman iyi kilo veriyorum. Ama benim sorunum uzun süre diyet yapamamak. 3-4 haftada 70i görüyorum ama gelgelelim ben bir aydan fazla rejim yapamıyorum. Bütün motivasyonum kaybolup gidiyor.
Benim gibi kilo derdi yaşayanlar yaşamış olanlar ve tecrübeli olanlar gelin menü paylaşımı yaparak, tartı günü belirleyerek ve bazı kısıtlamalar ve şartlar koyarak birlikte birbirimizi motive edelim. Benim buna çok ihtiyacım var. Sizinde varsa hep beraber yeni bir hayat diyelim.

Bu arada yeni bir diyet listesi buldum.
Çok sıkı bir diyet değil. Aç kalmayacak ama fazlada kamayacak bi liste. Yarın sizle paylaşıcam. İnşallah işe yarar. Yarından itibaren listeyi uygulayacağım.

Sabah uyanır uyanmaz iki bardak su içtim. İki dilim tam buğday ekmeğine peynirli tost yaptım. Yarım domates yarım salatalık ve yarım bardak süt içtim. Şimdide az çorba içicem. Saba biraz geç kahvaltı ettiğim için öğle yemeğide biraz gecikmiş oldu tabi.

Eklentiler

• 20151216_164939.webp
    20151216_164939.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 63
merhaba canımm günaydınnn
nasılsınn bugün tartıldım 68,5 kg geldim yavaş yavaş gidiyor darısı sana:KK73:

merhaba canımm günaydınnn
nasılsınn bugün tartıldım 68,5 kg geldim yavaş yavaş gidiyor darısı sana:KK73:
Slm cnm sanada günaydın.
berbat bi uyku düzenim var ya sürekli geç yatmaktan dün akşam 6 da uyumuşum. E tabi eşim çocukla baş edemeyince 12de uyutma çabalarına uyandım bidaha uyuyabilirsen uyu.... sabha karşı uyumuşum. 11 dede kalktım of ya nası erken yatmayı öğrencem bilmiyorum.
Neyse tartılmadım ben aslında daha kahvaltıda etmedim. Şimdi bişeyler yiğcem. Sonra dönerim topiğe artık...

İş güç anca bitti topiğime döndüm
Sabah
1 çay kaşığı tereyağına 1 yumurta
Bir dilim b. Peynir
Yarım dilim domates
Öğle
Patates salatası bir az şekerli çay
Akşam
Yarım poraiyon ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Az kavurma
Az bulgur pilavı

Ara
1 mandalina
Yarım portakal
Bide 3 biskrem yedim dayanamadım

Gece form çay

Bugün pek su içemedim 1 buçuk litre anca
Yarın telafi ederim inş çok yoğundum bugün. Pekte motive değilim açıkçası cnm hiç diyet yapmak istemiyo ama yapacak bişi yok yarın ola hayrola....

canım diyet yaptıgını degilde sağlıklı beslendiğini düşün
kolay bi süreç degil gerçekten biliyorum
sabırla farkına vararak yediklerimize dikkat ederek uzun sürede kalıcı olarak davranışlarımızı degiştirmeliyiz
ben eskisi gibi moralim bozulunca yemeğe saldırmıyorum çok şükür
bi huyumu degiştirmek bi anda olmadı
ağustosta 78 kiloydum aralıkta 68.5 kiloya geldim çok zorlandım hatta 1 ay önce 72 kiloyu gördüm
azimle bırakmadan daha üstüne düşerek sağlıklı beslenmek için zorluyorum
lütfen karamsarlıga kapılma

canım diyet yaptıgını degilde sağlıklı beslendiğini düşün
kolay bi süreç degil gerçekten biliyorum
sabırla farkına vararak yediklerimize dikkat ederek uzun sürede kalıcı olarak davranışlarımızı degiştirmeliyiz
ben eskisi gibi moralim bozulunca yemeğe saldırmıyorum çok şükür
bi huyumu degiştirmek bi anda olmadı
ağustosta 78 kiloydum aralıkta 68.5 kiloya geldim çok zorlandım hatta 1 ay önce 72 kiloyu gördüm
azimle bırakmadan daha üstüne düşerek sağlıklı beslenmek için zorluyorum
lütfen karamsarlıga kapılma

Tartıldım veeeee tam 74.00
İnanamadım çarşamba başlamıştım iki günde bukadar beklemiyodum.... yuppiiii
:KK49::KK49:

çok güzel canımm
bu sana motivasyon olsun bedenin hemen cevap verdi şanslısın :)
Vallah buladarını beklemiyodum yani muhtemelen su kaybıdır ama olsun sonuçta 74ü gördüm. Aslında ben çok çabuk kilo verebiliyorum. Normalde 78 olmadan diyet yapmazdım ben. Sonra bi ay diyete girer 70e düşerdim ben ama 1 aydan fazlasını yapamıyorum işte sorun orda.. bi 69u görsem yapıcam belki ama 70 te kalıyorum...

Slm kızlar
Sabah
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir dilim peynir
Yarım domates
Bir haslanmış yumurta

Öğle bi tane kuru inçir form çayı

Akşam
Az taze fasulye az salata

Komşumun oğlunun doğum günü vardı
Yarım dilim pasta
Bi tane kurabiye