Listeyi paylaşırmisinBu arada yeni bir diyet listesi buldum.
Çok sıkı bir diyet değil. Aç kalmayacak ama fazlada kamayacak bi liste. Yarın sizle paylaşıcam. İnşallah işe yarar. Yarından itibaren listeyi uygulayacağım.
Bulduğun
Listeyi paylaşırmisin
Teşekkür ederim cnm sen nerden buldun bu diyet listesiniKusura bakma yazmaya vaktim olmadı fotoğrafını çekeyim dedim.
Bi arkadaşımın eşine diyetisyen vermiş. 2 ayda 15 kilo vermiş bu listeyle.Teşekkür ederim cnm sen nerden buldun bu diyet listesini
Liste verilen kişi erkekse bize uymazBi arkadaşımın eşine diyetisyen vermiş. 2 ayda 15 kilo vermiş bu listeyle.
Bende zaten birebir olanını yapmıyorum ama buna benzer bi diyet uyguluyorum kafama göreListe verilen kişi erkekse bize uymaz
Slm cnm sanada günaydın.merhaba canımm günaydınnn
nasılsınn bugün tartıldım 68,5 kg geldim yavaş yavaş gidiyor darısı sana
canım diyet yaptıgını degilde sağlıklı beslendiğini düşün
kolay bi süreç degil gerçekten biliyorum
sabırla farkına vararak yediklerimize dikkat ederek uzun sürede kalıcı olarak davranışlarımızı degiştirmeliyiz
ben eskisi gibi moralim bozulunca yemeğe saldırmıyorum çok şükür
bi huyumu degiştirmek bi anda olmadı
ağustosta 78 kiloydum aralıkta 68.5 kiloya geldim çok zorlandım hatta 1 ay önce 72 kiloyu gördüm
azimle bırakmadan daha üstüne düşerek sağlıklı beslenmek için zorluyorum
lütfen karamsarlıga kapılma
çok güzel canımmTartıldım veeeee tam 74.00
İnanamadım çarşamba başlamıştım iki günde bukadar beklemiyodum.... yuppiiii
Vallah buladarını beklemiyodum yani muhtemelen su kaybıdır ama olsun sonuçta 74ü gördüm. Aslında ben çok çabuk kilo verebiliyorum. Normalde 78 olmadan diyet yapmazdım ben. Sonra bi ay diyete girer 70e düşerdim ben ama 1 aydan fazlasını yapamıyorum işte sorun orda.. bi 69u görsem yapıcam belki ama 70 te kalıyorum...çok güzel canımm
bu sana motivasyon olsun bedenin hemen cevap verdi şanslısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?