Hep bir pürüz bir terslik acaba şansmı kadermi yoksa tesadüfmü ne dersiniz

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
Arkadaşlar senelerdir yaşadıklarım birer birer gözümün önünden geçtikçe bunları düşünmeye başladım.Yani diyeceğim şu,hayatımda hep birşekilde güzel başlangıçlar oluyor fakat bir zaman sonra hayatımdaki bu güzel şeyler birden öyle olumsuz bir hal alıyorki buna bir zaman sonra ben de inanamaz oluyorum.Her konuda söyleyebiliriz bunu,başarı,aşk,arkadaşlık ilişkileri,okul,vs.. Birşekilde güzel başlıyor ama sonra hep bir terslikle karşılaşıyorum.Hani her işim ters gidiyor derlerya,Bunu annem bile dillendirmeye başladı artık, "ters de doğmadınki neden böylesin" diyor :) valla artık herhangi birşey için bir girişimde bulunmaya bile artık korkar oldum elim kolum bağlanıyor ister istemez

hah iste aynen bende oyle
cok inisli cikisli hayatim
tam mutlulugun zirvesindeyken hersey bir anda altust oluyor
bende anlayamiyorum neden
artik sevinclerimide yasamaya korkuyorum nasilsa sonu hüsran diye
nasilsa yine bise cikicak hersey altüst olacak diye :((

canım insanın hayatta bazen böyle üstüste başına olaylar gelir,istemediğin şeyler üstüste gelir.ben de çok yaşadım bunu.ama sabredeceğiz ,sabırlı olacağız.allahım bize bunları unutturacak ,daha büyük dert vermesin diye dua edeceğiz.hayatın kanunu bu.hep mutlu olsaydık olmazdı,tekdüze olmuyor.mutlaka bir şeyler oluyor.olmalı ki biz de yaşadığımızı,hayatta olduğumuzu anlayalım.ama sakın isyan etme.daha kötüyü düşünürek teselli bul ve sabrett.her şey çok güzel olacak inan buna.ve o şekilde yaşa :))

hangimizin bir takım işleri ters gitmiyorki canım..
sen iyi düşün iyi gelsin ..
hep neden böğle deme bişi 40 defa dersen o olurmuş..
bilgün elbet sende kazanırsın ,pes etmemeye bak sen ..
yolun açık bahtın gür olsun canım..

ccanim hayat zaten boyle bisi...

inisler cikislar tepetaklaklar.. sadece uni. hayatmda dahi hayatimin kac kez ters yuz oldugunu bundan daha kotusu olamaz dedigimi hatirliyorum.
oncesini saymiyorum bile..

hayat boyle iste.. takilmicaksin tersliklere cok fazla er ya da gec hepsi bir duzluge variyo nihayetinde.

hayat böyle canım malesef
Hani sınav diyorlar ya bu dünya için...
Yaşadığımız her şey bir sınav aslında, şaşırtmalarla dolu...
Bize düşen tek şey de güçlü olup, her şeye rağmen şükretmek...
Ben en umutsuz anımda bile olaylarda bir hayır vardır diyerek, göremediğim o hayrı ararım.
Dikkatlice düşününce insan bakıyor ki aslında her olayda bir hayır varmış...
Rabbim daha büyük, dermansız dertler vermesin kimseye inşallah :Saruboceq:

Yaşadığın terslikler düşünürsen senin için bir avantaj olabilir.
Burada düşünme gücün çok önemli.
Arkadaşlarını v.s. seçerken böylece dikkat edersin....................................

evene pozitif mesaj verin,pozitif düşünün hep..gelecekte güzel şeyler yaşayacağınızı kodlayın ..

tersliği belirleyen kim ki arkjadaşım..
bize göre ters olan belkide hayırlısıdır.unutulmamalı..her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır.

Arkadaşlar senelerdir yaşadıklarım birer birer gözümün önünden geçtikçe bunları düşünmeye başladım.Yani diyeceğim şu,hayatımda hep birşekilde güzel başlangıçlar oluyor fakat bir zaman sonra hayatımdaki bu güzel şeyler birden öyle olumsuz bir hal alıyorki buna bir zaman sonra ben de inanamaz oluyorum.Her konuda söyleyebiliriz bunu,başarı,aşk,arkadaşlık ilişkileri,okul,vs.. Birşekilde güzel başlıyor ama sonra hep bir terslikle karşılaşıyorum.Hani her işim ters gidiyor derlerya,Bunu annem bile dillendirmeye başladı artık, "ters de doğmadınki neden böylesin" diyor :) valla artık herhangi birşey için bir girişimde bulunmaya bile artık korkar oldum elim kolum bağlanıyor ister istemez
.canım her insanın hayatında bi dönüm noktası vardır.o noktadan sonra ya herşey güzelken kötüye,ya da kötüyken güzele döner.optimum noktayı yakalayınca herşey düzelir.sıkma canını

doğru söyluyorlr,
her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır

ben de hep diyorum ne kötü şeyler geliyor başıma hep diye ama belki hayır vardır içinde,belki hepsinde bir kader vardır bir şans talih hayır vardır ne diyelim iyiye inanmalıyız.

Annen güzel espri yapmış dogrusu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla kimin hayatı öyle değil ki cnmcm, meyveli ağaç taşlanır, zorlukları geçmeden bolluk gelmez hesabı, kimsenin hayatı 4/4 lük değil...

üzülme arkadaşım.bu dünya sınav dünyası düzelir ıNŞALLAH.ne kadar inanır ciddiye alırsın bilemem arkadaşım ama ben yinede yazayım benden çıksın.benim bir tanıdığım aynı problemleri yaşamış zamanında.el attığım her iş herşey kuruyor diyordu.hergün 50 ayetel kürsi oku demiş bir bilen.oda yapmış.hergün üşenmeden abdest alıp 50 ayetel kürsi okumuş.şimdi çok mutlu hayatından.mümkün değil dediği şeyler mümkün olmuş.hala kendisi bile şaşırır ve çok şükür eder.ben inanıyorumki derdine deva olacaktır.duayla kal....

Back
X