Hep bir sitem

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Merhaba. Esimle aileler yüzünden tartıştık geçen haftalarda. Yeni yeni düzelmeye başlamıştık.
Bu akşam yemekten sonra kaynım eşimi aradı. Abi niye annemleri aramıyorsun diye.
Yoğun çalışıyorum geç çıkıyorum vs dedi.
Aramanı bekliyorlar sen yine de kapatınca ara dedi. O da tmm dedi konuşup kapadılar.
Eşim de kardeşini dinleyerek aradı ama kv hiç aklına gelmiyor muyuz aramadın kaç gündür gibi şeyler söyleyerek sitem etti. Eşim de çıkıştı anne öyle diyosun da çok yoğunum vs.. ben kaçta çıkıyorum biliyor musun filan dedi. AMa huzurumuzu bozmaya yetti tabi. Yahu kadın ozluyorsan ara. Niye hel oglun senin gonlunu yapsin biz ayni evin icinde sizin yuzunuzden zor baristik. Hala utanmadan benim le olduğunu bile bile böyle konuşuyor kv. Madem öyle gündüz konuşun niye akşam? Çünkü oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla. Iki haftadır gitmedik yine burnumuzdan getirmeyi başardılar. Eşim coook arada kalıyor. Idare edemiyor. Öyle dese olmuyor böyle dese yanlış anlayıp sitem etmeye arıyolar. Bilerek yapıyolar. Gündüz bu sohbetin alâ sını yaparlar ama maksat huzur bozmak. Morali bozuk bir şekilde kapadı eşim telefonu. Ve bir şey denememe rağmen mümkün olduğunca sustu. En sonunda söylendim. Tam iyi oluyoruz bir fit sokuyorlar adamın kafasını karıştırıyorlar. E tabi karışması için de dünden razı eşim o ayrı. Artık çok bunaldim..... Paylaşmak istedim. Dert ortagim oldunuz. Yargılamadan konuşalım lütfen.... teşekkür ederim okuduğunuz için.
Iyi geceler kızlar.

Dediğiniz gibi eşiniz ztn arada kalıyor , boyle konulara müdahil olmayın. Size bire bir laf söylenmiyor o anda eşinizin keyfini yerine getirecek konular acın veya meyve fln getirin yiyin kafanız dağılsın. Hiç yorum yapmayin eşinizle aranız da açılmasın tekrar size bir laf söyler ise şayet o zmn siz devreye girin onun dışında evinizde eşinizin ailesinden hic bahsetmeyin bence

Şimdi olaydaki fitneyi göremedik

Kv her gidişimizde vay gitmiyorsunuz gelmiyorsunuz vs der

Nerede ise her seferinde sitem eder

Kime ne, takmayacaksın

Eşin Kv ile konuşmuş da aramıyorsun demiş de ne var bunda, nerede ise tüm Kv'ler bunu diyor

Umursamayın, size müdahale etmiyor işte güler yüz ile eşini işle

Kv çemkirsin, sen olağan davran hemen modun düşmesin

Önceki konuda da haksızdınız, bunda da haksızsınız. Kayınvalideye olan nefretiniz yüzünden hata yapıyorsunuz.

Siz niye söyleniyorsunuz ki adama? Anası oğluna siten etmiş, kendi anası kendi problemi.
Siz akşamınıza normal devam edin ki eşiniz de evdeki huzuru bozmamak için uğraşsın.
Ama o yana dönüyor huzursuzluk, bu yana dönüyor huzursuzluk; tabii denge kuramaz.
Huzursuzluklardan huzursuzluk beğen diyorsunuz resmen. O da "anamın dediğini yapayım da bari o sussun" noktasına geliyordur.

Ben gerizekalıyım galiba konuyu 2 defa okudum acaba kadına kv bir şey mi dedi de kadın huzursuz oldu diye göremedim...
Huzurunuzun bozulma sebebi sizin sizinle alakalı olmayan konularla fazla ilgili olmanız olmasın sakın

haliyle eşiniz idare edemez ve bunalır sıkılır söylenmenizin sebebini de anlayamadım yani anne sonuçta arar oğlunu bence

siz neden rahatsızsınız ki?

Aramayan sitem gören esınız, sizlik Bı durum yok.
Ne arayın ne karısın. Uzak durun bu mevzulardan siz. Annesi sitem etti diye evdeki huzur neden kacıyor onu anlamadım ben.
Annesi bagrınca size tavır alan adam, sucludur.
Evdekı huzursuzluğun sebebi, Esınızın buyumemıs olmasıyla alakalı kaynananızla degıl.

Aramayan sitem gören esınız, sizlik Bı durum yok.
Ne arayın ne karısın. Uzak durun bu mevzulardan siz. Annesi sitem etti diye evdeki huzur neden kacıyor onu anlamadım ben.
Annesi bagrınca size tavır alan adam, sucludur.
Evdekı huzursuzluğun sebebi, Esınızın buyumemıs olmasıyla alakalı kaynananızla degıl.
Canım bu adam evli diyip de sürekli ilgi beklemeseler ben yine söylenmezdim. Yahu adam kızına ilgi gösteremiyor her gün sabah 8 akşam 8 çalışıyor. Hala neyin sitemi? Eşimin yüzü düştü zaten tavır alsa daha iyiydi. Ben kv aradı diye eşimi pohpohlayıp onu kıvama getirmek zorunda mıyım? Kv arıyor eşim mutsuz oluyor. Bize de yansıyor. Derdim tam anlamıyla bu. Yoksa arasınlar güzel sohbet etsinler de adamı darliyolar. Bize de ceremesi düşüyor.

Canım bu adam evli diyip de sürekli ilgi beklemeseler ben yine söylenmezdim. Yahu adam kızına ilgi gösteremiyor her gün sabah 8 akşam 8 çalışıyor. Hala neyin sitemi? Eşimin yüzü düştü zaten tavır alsa daha iyiydi. Ben kv aradı diye eşimi pohpohlayıp onu kıvama getirmek zorunda mıyım? Kv arıyor eşim mutsuz oluyor. Bize de yansıyor. Derdim tam anlamıyla bu. Yoksa arasınlar güzel sohbet etsinler de adamı darliyolar. Bize de ceremesi düşüyor.
Siz kaynananızı pek sevmiyorsunuz sanırım. Cunku olan sey dogal aslında. Annem beni sabah uyandığında aramadıgında bile beni unuttun dıyıp sımarıyorum. Seni unutur muyum hıcı duymak istiyorum, uzaklarında ve yalnızım cunku.
Bence anne ogul arasına girmeyin. Kocanız da karsısındakı insanın annesi oldugunu fark etsin. Huzurunuzu bozmak isteseler, ogullarına söylenmez direkt sizi hedef alırdılar gordugum kadarıyla size dokunmuyorlar.
Bence surat asan Kocanıza, sende Anneni bes dk ayır ara diyin.

Eski konunuzu hatırladım o zamanda sizlik bir durum yoktu bundada yok ama herşeyden kendinize bir pay çıkarıp huzursuz olmayı başarıyorsunuz, artik biraz dışarda durup üstünüze almasaniz bence herşey dsha iyi olacak. Mesela iki konunuzu biliyorum ikisinde gereksiz tepkiler veriyorsunuz ama şöyle düşünüp ya acaba ben şunlari yapmasam böyle davransam diye bir çıkarım yapmıyor musunuz? Olaylara disardan bakıp azıcık anlamaya çalışsanız herkes huzurlu olacak

Back
X