Eki Görüntüle 2165245 buda benim oglen yemegim bol karabiberli
Afiyet olsun :)
afiyet olsun
Saol canım benim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2165245 buda benim oglen yemegim bol karabiberli
afiyet olsun
Aynen öyle canım, herkesin güzel bir enerjisi var.Hiç bakmadım canım ama çok sevimli
Gruptaki herkes gibi
Prenses, senin menü de gayet güzelmiş.oglen yemegim ;
.1adet tavuk gogsu yani.o butunun yarısi
.1 kase de semizotlu cacık
2 lady bak bu grup varya kilo vermede süper bir grup :) acayip motive ediyor . Benim takım arkadaşlarım
![]()
Afiyet olsun :)
Sağol canım. İçerken tekrar farkına vardım, ben kesinlikle çaycıyımAfiyet olsun :)
AynenSağol canım. İçerken tekrar farkına vardım, ben kesinlikle çaycıyım
Yalnız kahve boş gidiyor da, çay öyle değil. Ya yemeğin üstüne keyif, ya da yanında birşey olacak. Ama çok kaliteli, aromalı çaylar hariç
Hayırdır inşallah ne hastanesiMeraba kizlar:)) ben geldiiiiiiimmmmm
Tum gün hastanede gecti resmen hic gelemedim kusura bakmayin :)
Cok sagol canımunsuz patatessiz mücver tarifim var onu vereyim canım
1 kabak
2 yumurta
2 dış sarimsak
5 dilim peynir rendesi
3 tane doğranmış taze soğan
Bir tutam doğranmış maydonoz
Tuz karabiber pul biber
Bunu ister tepside fırında pisir kek gibi yanında süzme yoğurt veya ayranla ye
İster tavada omlet yap
İster tost makinasında pişir (tost makinasında pişmesi uzun sürüyor)
Tavada ince bir şekilde pişirirsen çıtır çıtır tost gibi olur
Hiç yağ koymuyorum pişiyor yanmadan
Hosgeldin canim:) yasin nedir ve cocuk var mimerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.ne kadar zamandır aktif bi grup arıyordum ve buldum galiba.diğer topikteki bütün mesajları ve burdakilerin hepsini okudum. hepinizde çok azimlisiniz maaşallah beni de aranıza alın lütfennnn![]()
Oyy oyyy cok tesekkür ediyorum cok öpüyorum canim benim
Yok kiz ne uyumasi bugun erken uyandimuyuyomu acaba
Sagol canim bocuk oldum sayendeNeşeli bir Ağustos böcüğü oooay geçen gece profilini inceldim, ne yemekler, tatlılar yapıyor gördün mü? O pasta ne öyle! Laz böreğinde aklım kaldı zaten. Böcüük çok hamarat yaaa
![]()
Sağol tatlim cidden hepiniz oylesiniz:)Hiç bakmadım canım ama çok sevimli
Gruptaki herkes gibi
Eki Görüntüle 2165236
Yemeğimi şimdi yicem akşama yüzmeye gidiyorum :)
Ohh afiyet olaun kizlar:))Eki Görüntüle 2165245 buda benim oglen yemegim bol karabiberli
Ablami kontrole gittik canim yegenimin gelmesine az kaldi:)))Hayırdır inşallah ne hastanesi
Hah iste benden biriSağol canım. İçerken tekrar farkına vardım, ben kesinlikle çaycıyım
Yalnız kahve boş gidiyor da, çay öyle değil. Ya yemeğin üstüne keyif, ya da yanında birşey olacak. Ama çok kaliteli, aromalı çaylar hariç
Oyyy yerim :) sağlıkla sıhhatle gelsinAblami kontrole gittik canim yegenimin gelmesine az kaldi:)))
Amin canim İnsallah cok tesekkurler:)Oyyy yerim :) sağlıkla sıhhatle gelsin![]()
yaş 26 1 kızım var 6 yaşında. kilolarda malum doğumdan kaldıAblami kontrole gittik canim yegenimin gelmesine az kaldi:)))
bende oyle algilanacagini tahmin etmistimPrenses, senin menü de gayet güzelmiş.Atlamışım.
Ya tavuk gögsü diyince direkt aklımda canlanan şey şu sütlü tatlı olan. Sonra tekrar okuyup yemek olduğunu idrak ettim![]()
hayirlisi olsunMeraba kizlar:)) ben geldiiiiiiimmmmm
Tum gün hastanede gecti resmen hic gelemedim kusura bakmayin :)