Hep birlikte sağlıklı yaşama

Yok kiz ne uyumasi bugun erken uyandim:KK70:. Sam bana nazar mi vurdu ne:KK70:

Sagol canim bocuk oldum sayende:KK70:

Ayy sagol canim yakin olsak yapardim ne istersen:))
Gerci hamaratlik fayda etmiyo sadece bir madalyam var:mad:
:KK70:

Sevenin nazarı değmez bikerem :63: Yemek yarışmaları birazcık da politik oluyor bence... çok arkadaşı olan, her türlü desteği alıyor :D Ama pizzan enfes görünüyordu! :sampiyon:

Ablami kontrole gittik canim yegenimin gelmesine az kaldi:)))

Oy cenneten taze bir haber gelecek demek! Maşallah, sağlıkla, kolaylıkla kavuşun inşallah :emir_bebek::KK200:
Samsonn Samsonn bu arada laz boregi harika ama ailem sevmedigi icin yapamiyorum :/

Aaa ne anlar onlar, üstü çıtır çıtır, içinde yumuşacık muhallebi buradan sulandım ben resmen. :kk77: Pastan da çok profesyonel görünüyorduu.

Sevenin nazarı değmez bikerem :63: Yemek yarışmaları birazcık da politik oluyor bence... çok arkadaşı olan, her türlü desteği alıyor :KK70: Ama pizzan enfes görünüyordu! :sampiyon:

Oy cenneten taze bir haber gelecek demek! Maşallah, sağlıkla, kolaylıkla kavuşun inşallah :emir_bebek::KK200:

Aaa ne anlar onlar, üstü çıtır çıtır, içinde yumuşacık muhallebi buradan sulandım ben resmen. :kk77: Pastan da çok profesyonel görünüyorduu.
cok merak ettim nere

yaş 26 1 kızım var 6 yaşında. kilolarda malum doğumdan kaldı
Masallah canim:)
Sevenin nazarı değmez bikerem :63: Yemek yarışmaları birazcık da politik oluyor bence... çok arkadaşı olan, her türlü desteği alıyor :KK70: Ama pizzan enfes görünüyordu! :sampiyon:
Ee yani biraz politik:D

Sagol canim onunla aldim madalyami:)
Amin canim İnsallah:))
Zayif bi teyzesi olur İnsallah:D:D

F1A36CC1-4FAB-4A28-BDC4-D6B1C749C5FC.webp
5A4DE5DD-23F2-405A-84BC-B559A754FE3F.webp

aksam yemegimdi sadece etleri yedim yaglarini falan yemedim biraz da semiz otu salatasi aldim bugunluk bitti

Back
X