Hep birlikte sağlıklı yaşama

Benim ekmekle aram yok zaten ama abur cubur hayatımın merkezindeydi çocuklara yedirmediğim için eve gizli gizli alıp yiyordum şimdi onun yerine salatalık elma falan koydum bakalım başarılı olabilecekmiyim sende öyle yap ekmeği başka bişeyle değiştir
yok yaaa ben ekmekten vazgeçmem:( az toparlayım kararında yemeye devam ederim muhtemelen:)

Evliyim 4 yılımı hamile lohusa + hamile lohusa olarak geçirdim:halay:nerdeyse 10 yıllık evliyim ama onuda belirtiyim önce yapmadık çocuk arka arkaya sonra olsun istedik çokda güzel oldu ama ya bu kilolar:mad:1.63 boya 97 kiloyummm
arka arkaya hamilelik olunca senin durumun normal sanki 2lady..inşallah en kısa sürede, sağlıklı bir şekilde kurtulursun kilolarından:dua:

Evliyim 4 yılımı hamile lohusa + hamile lohusa olarak geçirdim:halay:nerdeyse 10 yıllık evliyim ama onuda belirtiyim önce yapmadık çocuk arka arkaya sonra olsun istedik çokda güzel oldu ama ya bu kilolar:mad:1.63 boya 97 kiloyummm
bende hamilelikte aldimm valla bu kadar kiloyu sen kac yasindasin

evet yaaa:/
bu ekmek konusunu burda bağıra çağıra hatırlatın bana:dua: en çok tükettiğim gıda, kuru kuru koca ekmeği öğün niyetini yiyorum resmen:/
Ekmeği benden çok seven yoktur. Ekmek ,peynir ve elma üçlüsüyle tüm hayatimi idame ettirebilirim. Ben biraktiysam sen hayli hayli bırakırsın canım

Kızlar selam, maşallahınız var:)
ben gündüz bebeğimden dolayı telefonu pek elime alamıyorum, bilgisayara da yanaşamıyorum ama o uyurken bi bakayım dedim..telimi dün içtiğim çorbanın içine düşürmüştüm, şimdi açılmıyor:hasta: nasıl bir açlıkla saldırdıysam çorbaya:ruh:
bugün ekmek yememek için zor tutuyorum kendimi
aaa suya denize düşüreni duydum da çorba bir ilk oldu :D inşallah tamir olur ya.

ben bimde glutensiz un gördum alacaktim canimm hanur isi falan cekerse yaparim diye ama pek bilgim olmadigi icin once size sorayimm desimm alsammi
Sakın Prenses, kalori ve yağa dönüşüm hususunda hiç bir farkı yok onun. Mümkün olduğu kadar unlu ve nişastalı her şeyden uzak duruyoruz.

Kızlar yaaa, herkes kendini tanıtsa mı :KK37::KK37:
yoksa geçmiş sayfalarda tanıştınız mı:cool:

Samsonn Samsonn salı kadınları adında bir kitap vardı, o geldi aklıma..sen neden salı gününü seçtin :KK36:

Hafta sonu olurda kaçamak yapan olursa Pazartesi bi detoks yapsın dedim. Süper de denk geldi hani, Temmuzun son günü yine bir Salı çünkü.

Salı kadınları güzelmiş bu arada! Ağustos'da yine devam edersek başlığımız bu olabilir bak :halay:

:D hayran kitlem izimi bulmasın, deşifre olmayayım, gazetelerde ilk sayfaya çıkmayayım diye hep bunlar. :KK48::skandal:

Back
X