Hep birlikte sağlıklı yaşama

Aşşağı kat şikayet etmiyomu canım ses falan olmuyomu?bide çocuklar için kenar filesi yok tehlikeli değilmi?
hıc ses gıtmıyor canım
once dıp odada halı ustundeydı asagı komsuyu aradım aramız ıyı kendısıyle
bak ses gelıyormu dedım
yok dedı
halı ustunden zemın ustune koydum antireye
ses gelıyor mu dedım hayır dedı

hatta oda bıze caya kahveye geldıgınde cıkıp hopluyor :KK70:

asla ses gıtmıyor

ben hıc unutmuyorum evde ıp atlarken esım deprem oluyor sanıp yanıma kosmustu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yer zıngırdemıstı

ama bunun ustunde gece 3 de de hoplasan ses olmuyor

hıc ses gıtmıyor canım
once dıp odada halı ustundeydı asagı komsuyu aradım aramız ıyı kendısıyle
bak ses gelıyormu dedım
yok dedı
halı ustunden zemın ustune koydum antireye
ses gelıyor mu dedım hayır dedı

hatta oda bıze caya kahveye geldıgınde cıkıp hopluyor :KK70:

asla ses gıtmıyor

ben hıc unutmuyorum evde ıp atlarken esım deprem oluyor sanıp yanıma kosmustu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yer zıngırdemıstı

ama bunun ustunde gece 3 de de hoplasan ses olmuyor
İyiymiş ozaman düşünebilirim ama 2 çocukla bu işler zor düşer biyerlerine zarar verirler

İyiymiş ozaman düşünebilirim ama 2 çocukla bu işler zor düşer biyerlerine zarar verirler
ben duvara dayadım once dengede duramaz duserse dıye ama hıc gerek kalmadı
bazen hızını alamıyor dusuyor ama yerden 1 karıs yukseklıkte sadece
dustugunde normal dusup kaldıp devam edıyor hatta
yanları sungerlı oyle kafa carpma durumu yok

mesela mısafır cocuk geldımı kızımla ıkısı bırden aynı anda atlıyor ayakları bırbırıne dolanabılıyor dusuyorlar :D gerı kalkıp devam edıyorlar
bende kızımla beraber atlıyorum 2 kısı bırlıkte atlar ama maksımum 100 kg tasıma kapasıtesı var
yanı ben 98 kıloyken tek basıma atlayabılıyordum 100 kg luk agırlık tasıyabılır 2 cocuk aynı anda zıplayabılır rahatlıkla

N nscckts deprem kismina cok güldum ya:KK70:
:D :D :D :D
evde leslie falan yapamıyordum parmak ucumda basmaya calısıyordum cunku bıldıgın zingirdiyordu zemın

ama esımın yuzunu gormelıydın kosa kosa korku halıyle kucagında kızım bana gelıyor hıssettın mı depremı dıye :D

ben duvara dayadım once dengede duramaz duserse dıye ama hıc gerek kalmadı
bazen hızını alamıyor dusuyor ama yerden 1 karıs yukseklıkte sadece
dustugunde normal dusup kaldıp devam edıyor hatta
yanları sungerlı oyle kafa carpma durumu yok

mesela mısafır cocuk geldımı kızımla ıkısı bırden aynı anda atlıyor ayakları bırbırıne dolanabılıyor dusuyorlar :KK70: gerı kalkıp devam edıyorlar
bende kızımla beraber atlıyorum 2 kısı bırlıkte atlar ama maksımum 100 kg tasıma kapasıtesı var
yanı ben 98 kıloyken tek basıma atlayabılıyordum 100 kg luk agırlık tasıyabılır 2 cocuk aynı anda zıplayabılır rahatlıkla
Çocuklar içinde çok eğlenceli olur:)sauna eşofmanı giyip üstünde zıplamak ne harika olur ozaman ya hemen nette bakıym bi aklıma yattı:halay:

Çocuklar içinde çok eğlenceli olur:)sauna eşofmanı giyip üstünde zıplamak ne harika olur ozaman ya hemen nette bakıym bi aklıma yattı:halay:
aynen oyle canım gercekden eglencelı

hıc unutmuyorum ılk sıralar okadar cok hopluyordum kı sırtımın eti bıle tik tik atıyordu ınsanın sırtının etı atar mı ya :D

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
evde leslie falan yapamıyordum parmak ucumda basmaya calısıyordum cunku bıldıgın zingirdiyordu zemın

ama esımın yuzunu gormelıydın kosa kosa korku halıyle kucagında kızım bana gelıyor hıssettın mı depremı dıye :KK70:
Ah yazik ya:D bide hissettin mi diye sormus:D
E sen ne dedin su an cok merak ettim:D

Merhaba Canlaaaaar
emoji_u1f407.png

Yine aynı şekilde gösterdiğiniz özen için çok teşekkürler; erkenden tartılar yüklenmiş.
emoji_u1f339.png

Birtek M Mitsuomi , E Ev Kushu ve prensesinannesi prensesinannesi kaldı. Ev Kushu iyidir inşallah.

Verilen kilolar süper, kimse almış, ya da verememiş gibi durmuyor yine
emoji_u1f34d.png
Süpersiniz :halay::KK73::KK73:

Ah yazik ya:KK70: bide hissettin mi diye sormus:KK70:
E sen ne dedin su an cok merak ettim:KK70:
nerdeyse aglayacak gıbı oldum :D hayır spor yapıyorum ben dedım
oda mahcup oldu :D
ha komsudan ses gelmıstır ozaman dedı guya benle alakası yokmus gıbı :D :D :D
bırde bu olaydan kısa sure once tartı error vermıstı

yag oranımı olcen tartı almıstım esım benden 30 kg daha sısman olmasına ragmen onu olcup benı olcememıstı tartı :D onunda huznuyle aglamıstım

Bu da benim tartım. - 100 gram nedir yaa, ama küçük bir itirazım var, regl yüzünden biraz da böyle çıktı sanırım :duduk:

Eki Görüntüle 2169720
regl donemı cok acayıp ödem oluyor cok normal
hatta + cıkmadıgına sukret + cıksaydı bıle regl donemı normal olurdu hıc canını sıkma onemlı olan kılo almamıs olman hatta - eksilmiş olman

regl donemı cok acayıp ödem oluyor cok normal
hatta + cıkmadıgına sukret + cıksaydı bıle regl donemı normal olurdu hıc canını sıkma onemlı olan kılo almamıs olman hatta - eksilmiş olman
Sağol canım ya. Hipotiroid var ya, sanki ilacımın da dozajını arttırma zamanı geldi gibi. Biraz ondan da endişeliyim, ama haftaya salıya bakıcam bir kayda değer fark olacak mı...

Sağol canım ya. Hipotiroid var ya, sanki ilacımın da dozajını arttırma zamanı geldi gibi. Biraz ondan da endişeliyim, ama haftaya salıya bakıcam bir kayda değer fark olacak mı...
aynen bak vucudunu sen daha ıyı bılırsın gerekırse kontrole de gıdersın
ama haftaya daha buyuk bır farkla kılo verecegınden emınım ben

kilo vermek istiyoruum bende, ama sağlıklı şekilde. yani deli gibi bir kaç hafta diyet yapıp sonradan tekrar bırakınca geri almadan
Bizimkisi de diyet değil aslında. Burada Nisa'nın ya da benim menüleri görürdüysen, bunlar hayat biçimi olacak artık bize. Az yemiyoruz çünkü, hiç açlık hissetmiyoruz. Sadece şekerli, unlu, nişastalı gıdalar yok. He ideal kilomuza gelirsek de ne olur, haftada 1 gün belki canımızın istediği herşey yeriz.

Ama şu aşamada bile canım tatlı hiç birşey çekmiyor artık. Gönül rahatlığıyla hiç tatlı olamadan da yaşayabilirim derim. Ya da doğal tatlılar yaparak belki arada sırada...

Back
X