- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 133
- 30
400 gramı ezmişsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hihi 400 gramcık da olsa eksilmişim. Ama gümbür gümbür geliyorum haftaya daha iyi olacak benceMakaron eksidesin en azından yahu:)
Kanka seni haftaiçi aktarma kablosu olarak kullanıp şirket pcsinden atabiliyorum. Hafta sonları benim yerime tek sen atarsan çok sevinirim. Fotoyu ikimiz de atmışız bu defaBu da makaronun kilosu
Eki Görüntüle 2169665
O foto benim foto ben ezdim400 gramı ezmişsin![]()
Kanka seni haftaiçi aktarma kablosu olarak kullanıp şirket pcsinden atabiliyorum. Hafta sonları benim yerime tek sen atarsan çok sevinirim. Fotoyu ikimiz de atmışız bu defa![]()
oyle olmus caktırmadan gıdıverıyor kılolar valla :)400 gramı ezmişsin![]()
sende kilo az olduğundan oluyo benim boy kısa kilo fazla biraz fazla gidiyo senden 57-58 den sonra benimde az gider700gram falan vermişsin
Ben 100 gram ilerliyorum![]()
Amin canım inşallahcanım ne güzel kilo vermişsin devamı gelir inşallah :)
bende ki kaplumbağa gibi![]()
O foto benim foto ben ezdim![]()
oyle olmus caktırmadan gıdıverıyor kılolar valla :)
hangı kıloda durma yasıcam onu beklıyorum
Günaydın:)
ahan da kanıtlı ispatlı kilo bildirimi
Eki Görüntüle 2169675
Geçen hafta 59'du :) fark -1.4
Tenk yuWell done lili
![]()
Berracım resim pc yada telde ise çok kolay. Aynı bize cevaplar gibi yazıyorsun, aşağıda dosya ekle diye bir seçenek var, onu tıkla, resmini seç. Sonra tam resim, büyük resim diye bişeyler çıkıyor. İkisinden birisini tıklasan olur.Nasil yukleyebildin canım
Bravo berra
Geliyoo geliyoooo ...