Hep birlikte sağlıklı yaşama

Kızlar telefonumu değiştirdim
Bide çok yoğundu yazamadım neler oluyor buralarda misafir ağırlamalar bittimi :KK53:

Iyi geceler arkadaşlar. Herkesin menüler süper yine bugün. :sampiyon:

M Mitsuomi avatar değişmiş. Yine bir Japon yakışlisi :KK72:

N nscckts sen eğitici paylaşımlarınla fazlasıyla telafi ediyorsun zaten..hiç düşünme bile. Yumurta mı kontrol ettim, gerçekten 0 ile başlıyor kod:KK56:

prensesinannesi prensesinannesi ayıp olur diye şartlanmani kırıp yemedigin için tebrikler :super:
Esenmine Esenmine sen hiç bişey yememiş gibisin bugün. Kolay geçti mi?

Ben akşam yemeğinde taze balık yedim dışarda. Yağlı bir balık olduğu için 1dilim ekmek araya kaynadı malesef :KK43: caylada az kkuruyemiş yedim, 1 tane de badem şekeri kaçtı :silah:
Sanırım bugün kötü bir örneğim, yarın tekrarı olmayacak.
Sahilde bol bol yürüdük. Tek sevindirici şey hareket ve çok çekici görünen dondurmacilara hayir diyebilmem.

Iyi geceler arkadaşlar. Herkesin menüler süper yine bugün. :sampiyon:

M Mitsuomi avatar değişmiş. Yine bir Japon yakışlisi :KK72:

N nscckts sen eğitici paylaşımlarınla fazlasıyla telafi ediyorsun zaten..hiç düşünme bile. Yumurta mı kontrol ettim, gerçekten 0 ile başlıyor kod:KK56:

prensesinannesi prensesinannesi ayıp olur diye şartlanmani kırıp yemedigin için tebrikler :super:
Esenmine Esenmine sen hiç bişey yememiş gibisin bugün. Kolay geçti mi?

Ben akşam yemeğinde taze balık yedim dışarda. Yağlı bir balık olduğu için 1dilim ekmek araya kaynadı malesef :KK43: caylada az kkuruyemiş yedim, 1 tane de badem şekeri kaçtı :silah:
Sanırım bugün kötü bir örneğim, yarın tekrarı olmayacak.
Sahilde bol bol yürüdük. Tek sevindirici şey hareket ve çok çekici görünen dondurmacilara hayir diyebilmem.
Hehhehhh o avatar daha cok degisir canisi:D :D

Bence fena degilsin ya sıkma canini:)
Dondurma yememeni ayakta alkisliyorum:)

Hehhehhh o avatar daha cok degisir canisi:KK70: :KK70:

Bence fena degilsin ya sıkma canini:)
Dondurma yememeni ayakta alkisliyorum:)
Sormaya ya Özsüt, Mado ve sayısız bilimum yazlik dondurmaci sıra sıra dizilmiş. 6 aylik tan 60.ına herkes renk renk dondurmalar yalayarak geziyor. Hava sıcak, ama.hafif bir esinti var..güneşin batasi yok....ye beni ye beni dedi dondurmalar :skandal:

Ben şimdi müsait oldum
Samson eşimin kuzeni bizdeydi iş çıkışı eşler de dahil oldu :)

Bu arada kosusturmaktan ben bugün yiyemedim.
Sadece 1 tabak salata ve ayran okadar :)

Ben şimdi müsait oldum
Samson eşimin kuzeni bizdeydi iş çıkışı eşler de dahil oldu :)

Bu arada kosusturmaktan ben bugün yiyemedim.
Sadece 1 tabak salata ve ayran okadar :)
O ne güzel canım ya. Zaten senin menülerine dair hiç bir endişemiz olmuyor. Kızlar da çok güzel gidiyor 2 gündür. Nazarlar değmesin bize. :)

O ne güzel canım ya. Zaten senin menülerine dair hiç bir endişemiz olmuyor. Kızlar da çok güzel gidiyor 2 gündür. Nazarlar değmesin bize. :)
Aynen masallah bize
:KK68:
Çok feci yorgunum belimin ortası ağrıyor elimi bile uzatıp yıkamakta zorlandım belim ağrıdı

Sanırım bel Kasım çok zayıf benim
Spor yapmak şart :)

Aynen masallah bize
:KK68:
Çok feci yorgunum belimin ortası ağrıyor elimi bile uzatıp yıkamakta zorlandım belim ağrıdı

Sanırım bel Kasım çok zayıf benim
Spor yapmak şart :)
Oyy sert bir yere uzan, güzel dinlen canım. Tahmin etmek zor değil, bütün gün ayakta koşturmussundur sen. Biraz masaj da iyi gelebilir

Back
X