- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bitti ve cok.sukir kalorili.yiyeceklerden 1 lokma bile yedimm senin.masil gecti gununKızlar telefonumu değiştirdim
Bide çok yoğundu yazamadım neler oluyor buralarda misafir ağırlamalar bittimi![]()
benim bitti ve cok.sukir kalorili.yiyeceklerden 1 lokma bile yedimm senin.masil gecti gunun
aynen yemedimm dicektimm
Deli yaaaYeme canım ne kadar iradeni korursan o kadar iyi
Ben zayıf kızlara bakıyorum esen diyorum sende böle ol seksi ol alımlı ol ama bi bakıyorum yemişim yine![]()
benim bitti ve cok.sukir kalorili.yiyeceklerden 1 lokma bile yedimm senin.masil gecti gunun
Ohh afiyet olsun kizlar:))Yemedim dicektin dime
Benim de güzel geçti midem rahatsız biraz yoğun geçti öğlen yediğimin üstüne çay içtim
On on beş tane fındık yedim bide
bndee zayiflara bakip ne guzel giyinmisler diyirum
Hehhehhh o avatar daha cok degisir canisiIyi geceler arkadaşlar. Herkesin menüler süper yine bugün.
M Mitsuomi avatar değişmiş. Yine bir Japon yakışlisi
N nscckts sen eğitici paylaşımlarınla fazlasıyla telafi ediyorsun zaten..hiç düşünme bile. Yumurta mı kontrol ettim, gerçekten 0 ile başlıyor kod
prensesinannesi ayıp olur diye şartlanmani kırıp yemedigin için tebrikler
Esenmine sen hiç bişey yememiş gibisin bugün. Kolay geçti mi?
Ben akşam yemeğinde taze balık yedim dışarda. Yağlı bir balık olduğu için 1dilim ekmek araya kaynadı malesefcaylada az kkuruyemiş yedim, 1 tane de badem şekeri kaçtı
Sanırım bugün kötü bir örneğim, yarın tekrarı olmayacak.
Sahilde bol bol yürüdük. Tek sevindirici şey hareket ve çok çekici görünen dondurmacilara hayir diyebilmem.
Sormaya ya Özsüt, Mado ve sayısız bilimum yazlik dondurmaci sıra sıra dizilmiş. 6 aylik tan 60.ına herkes renk renk dondurmalar yalayarak geziyor. Hava sıcak, ama.hafif bir esinti var..güneşin batasi yok....ye beni ye beni dedi dondurmalarHehhehhh o avatar daha cok degisir canisi![]()
Bence fena degilsin ya sıkma canini:)
Dondurma yememeni ayakta alkisliyorum:)
Kesinlikle süper :)tsekkur canimm ama yemedigim.icin zafer kazanmis gibi hissediyorum.kendimi
O ne güzel canım ya. Zaten senin menülerine dair hiç bir endişemiz olmuyor. Kızlar da çok güzel gidiyor 2 gündür. Nazarlar değmesin bize. :)Ben şimdi müsait oldum
Samson eşimin kuzeni bizdeydi iş çıkışı eşler de dahil oldu :)
Bu arada kosusturmaktan ben bugün yiyemedim.
Sadece 1 tabak salata ve ayran okadar :)
Aynen masallah bizeO ne güzel canım ya. Zaten senin menülerine dair hiç bir endişemiz olmuyor. Kızlar da çok güzel gidiyor 2 gündür. Nazarlar değmesin bize. :)
Oyy sert bir yere uzan, güzel dinlen canım. Tahmin etmek zor değil, bütün gün ayakta koşturmussundur sen. Biraz masaj da iyi gelebilirAynen masallah bize
Çok feci yorgunum belimin ortası ağrıyor elimi bile uzatıp yıkamakta zorlandım belim ağrıdı
Sanırım bel Kasım çok zayıf benim
Spor yapmak şart :)