Hep birlikte sağlıklı yaşama

Kaptanim patlicani dogradim ,uzerine yag gezdirdim ,yagli kagidin arasinda pisirdim,(uzerini ortmeniz gerekiyo yag az oldugu icin buhariylada yumusasin) ,tavada az yagda rondodan gecirdigim domatesi sos yaptim,patlicanlarin fazla yagsini alip sosu uzerine gezdirdim. Biber olsa daha iyi olurdu sosta,ama yoktu

Kizlar bakkn bunu bizim takimda bi arkadas yazmis guzel bi kahvaltilik bence:)

0F42C663-58D7-4098-AE7D-07A4F855C41F.webp
gunaydin arkadaslarrr. yumurtanin yarisi domates zeytin ve orda gorunmeyen salatalik yendi bugun. guzel bi gun olur insallah

Günaydın kızlar :)
2 yumurtayla menemen ve 2 şekersiz çay içtim sabah
Öğlen şekersiz kahve mi içerim

Akşamda ton balikli salata ve tel şehriyeli nohutlu yoğurtlu çorba ile kapanışı yapicam :)

Yemekten sonra çaya davetliyim birtek çay içerim ye diye beni bogmayan kişiler :) hatta eminim pasta da hazirlamaz diyetdeyim diye

Günaydın herkeseee :KK54:

Gerçi öğle olmuş. N nscckts , beybigirll beybigirll kahvaltılar yine çok güzel.

Nisa tüm faydalı paylaşımların için çok teşekkürler:KK52:

Ben güne çay ve dolu bir avuç kuruyemiş ile başladım. Fındık, badem, kaju, fıstık vardı. Karnım ağrıdı yaw

Ben de katılmak istiyorum aranıza:KK37:
Kilo bildirimini salı gününe mi yapsam, yoksa bugünden mi?
Merhaba, hoşgeldin. :)

Olur ekliyelim, eğer mümkünse tartı resmi atabilir misin? Salıya hala 4 gün var, bugün eklersem seninde de salıya kadar özen göstermen için motive olacaktır.

Her salı öğlene kadar tartı resmi mutlaka istiyoruz. Bunda sorun yok değil mi? Bir de gün içinde mümkün olduğu kadar her yediğini yazarsan bir nevi otokontrol mekanizması oluyor. Grupda herkes özenli beslenirken, kaçamak yapan ben olmamalıyım diyor insan.

Back
X