- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Hosgeldin:))Geldim ozaman canım yarın yediklerimi yazmaya başlasam daha iyi olacak benim için![]()
E taniyalim seni yas boy kilo vs. Evli misin
:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin:))Geldim ozaman canım yarın yediklerimi yazmaya başlasam daha iyi olacak benim için![]()
Platesi uzun süre yaptım,etkinliğini biliyorum ama benim sorunum kolumu kaldıracak mecalimin olmaması![]()
İşteydim samsonn, afedersin. Ancak bakabildim![]()
Kız, nüfus memuru gibi her geleni sorguya çekiyorsunHosgeldin:))
E taniyalim seni yas boy kilo vs. Evli misin
:))
Teşekkür ederim canım çok ihtiyacım var desteğe![]()
Geldim ozaman canım yarın yediklerimi yazmaya başlasam daha iyi olacak benim için![]()
Hehehh birak buda benim isim olsunKız, nüfus memuru gibi her geleni sorguya çekiyorsun![]()
yooo cokda guzel olacaksınKizlar ben aaaaslaaa 69 olamiyacam yaa
![]()
59 demek istedin galiba?Kizlar ben aaaaslaaa 69 olamiyacam yaa
![]()
yooo cokda guzel olacaksın
ben goruyorum o rakamlı tartılarını sımdıden :)
Öfff duzellttim 59 yani59 demek istedin galiba?
Niye olamıyormuşsun, gencecik bu yaşta hem de?
99 dan 69 olan Nisa'nın yanında bu deme bariÖfff duzellttim 59 yani
Bana o kaadar uzak geliyo ki şimdi![]()
Ya iste yaz mevsimi ya yiyesim geliyo offf offf keske kisin diyet yapsaydim:////99 dan 69 olan Nisa'nın yanında bu deme bariAzıcık irade hepsi bu, lop lop dondurmaları götürmezsen daha kısa sürede olursun.
![]()
Öfff duzellttim 59 yani
Bana o kaadar uzak geliyo ki şimdi![]()
99 dan 69 olan Nisa'nın yanında bu deme bariAzıcık irade hepsi bu, lop lop dondurmaları götürmezsen daha kısa sürede olursun.
![]()
canım yazın daha kolayYa iste yaz mevsimi ya yiyesim geliyo offf offf keske kisin diyet yapsaydim:////
Kisin basinda kaza gecirdim yoksa genelde yazin algidim kilonun tamamini kisin verirdim ben![]()
Bu kis tüm dengem bozuldu:/canım yazın daha kolay
ter demek ölü yag demek hem toksınlerden daha cabuk arınırsın hemde sıcakta hafıf seyler bol sıvı ve salatayla daha cabuk kolay gecıstırırsın
tam tersı kısın yenır tereyaglı sıcak pıdeler![]()
gelın kızceler bı sarılayım sıze![]()