gelır o denge yerıne :)Bu kis tüm dengem bozuldu:/
Bi toparlayamdim kendimi
3 kılo ver bak nasıl hersey degısıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelır o denge yerıne :)Bu kis tüm dengem bozuldu:/
Bi toparlayamdim kendimi
Bikac gundur veremiyorum oda moralimi bozuyor:/ gerci regl olabilirim 4-5 gune onun mu etkisi var Bilemedimgelır o denge yerıne :)
3 kılo ver bak nasıl hersey degısıyor
canım adet donemı ödem cok olur oyuzden moralını bozmaBikac gundur veremiyorum oda moralimi bozuyor:/ gerci regl olabilirim 4-5 gune onun mu etkisi var Bilemedim
Gittikce grup kalabalıklaşıyor@fitundgesund2 lady tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar.
Listemizi yeniledim, ilk sayfadan siz de kontrol edebilirsiniz.
![]()
Odem mi diyosun hmm oyle yapayim o zamancanım adet donemı ödem cok olur oyuzden moralını bozma
ılık suya limon sık ıc maydonoz bol ye atarsın odemı
Ne kazası ya? Allah korusunYa iste yaz mevsimi ya yiyesim geliyo offf offf keske kisin diyet yapsaydim:////
Kisin basinda kaza gecirdim yoksa genelde yazin algidim kilonun tamamini kisin verirdim ben![]()
anaa ben nıye gormedım kaza yazısınıNe kazası ya? Allah korusunciddi bi zarar görmedin inşallah
canım yazın daha kolay
ter demek ölü yag demek hem toksınlerden daha cabuk arınırsın hemde sıcakta hafıf seyler bol sıvı ve salatayla daha cabuk kolay gecıstırırsın
tam tersı kısın yenır tereyaglı sıcak pıdeler![]()
gelın kızceler bı sarılayım sıze![]()
Ne kazası ya? Allah korusunciddi bi zarar görmedin inşallah
Sagolun kizlar:)anaa ben nıye gormedım kaza yazısını
ne kazası ya
Ya orasida oyle ama yazinda kardesler falan geliyo kisin ev sakin o kadar pastali dondurmali ortam olmuyoKesinlikle yazın daha kolay. Uzun kış geceleri bitmek bilmiyor; ay Tv karşısında bu yenir, yok üşüdüm şu içimizi ısıtır...oooo
kocaman sarıldım ben dee
Anneler el atsınBenim 1 ve 3 yaşında iki kızım var nası olacak şimdi benim yemek işlerim bana bi diyin hele![]()
cocukluyken daha kolay canım şöyle kıBenim 1 ve 3 yaşında iki kızım var nası olacak şimdi benim yemek işlerim bana bi diyin hele![]()
afıyet olsun gayet guzel :)
Bizimkiler seçici biraz o yüzden zorlanıyorum ama sıkıcam dişimi olucak bu işAnneler el atsınNisaaaa
ama bence en kolayı herkesin için sağlıklı olan sebze, et menüleri evde hazırlamak. Yavrulara makarna, bulgur vs yapılırsa da ana yemeği yersin sadece, ya da kendine bir salata, hop tamam![]()
Çok güzel bunlarda canım bizimkilerde iş yok görsen antepli değil iskandinav ülkelerden gelmiş sanırsın iştah desen yok ne haplar şuruplar kullanmaya çalıştım oda yok olan bana oluyo sinirlendikçe daha çok yiyorum ben sıkıntı orda zaten yeme düzenimize el atmak lazımcocukluyken daha kolay canım şöyle kı
kızıma ek gıdaya gectıgımde tamamen dogal ve ev yapımı seylere gectım halıyle
ona ne yapıyorsam kendım de yıyordum
cocuklu eve abur cubur getırılmez ordan kurtardın
mesela bızım buraların tavası var hanı
Eki Görüntüle 2165921
bu hem cocuklar ıcın hem senın ıcın muhtesem yemek
fırında karısık sebze ve etle pısırılıyor cok doyurucu aradıgın hersey mevcut cok saglıklı
gunde maksımum 3 ogun yemek ye
aksam otur bundan 1 tabak dolusu ye yanına 1 tabak salata 2 bardak ayran
ama ekmek yok onun yerıne cevız badem ye 5 er 5 er :)
mesala yarım lahmacun yıyebılırsın yanında bol salata kozlenmıs patlıcan domates bıber suzme yogurt oh :)
ben cocuguma asla pırınc vermıyorum onun yerıne bulgur ama onuda 2-3 yemek kasıgı kadar onu da abartmıyorum sonucta hepsının genıyle oynanmıs durumda
yanı hergun sebze yemegın mutlaka olsun oglen ye
aksam et salata veya corba salata ayran
sabah paşalar gıbı bı kahvaltı :)
cocuklara da uygun
mesela ben bu tava yemegını yapıyorum kızıma (2 bucuk yasında) yanında 5 yemek kasıgı mkakarna da koyuyorum ben salata ve türlü tava neyse yemek yerken o makarnayla bırlıkte yıyor
Lavaş ekmeğe dürüm yapmadan mıı2 lady mesela patlıcan kebabı ye
ekmeksız yemege alısıyor ınsan
patlıcan kebabında ben 7 patlıcan 5 etınden 3 er domates bıber yıyorum yanında bol ayran
Eki Görüntüle 2165923
cocuklara da uygun