Hep birlikte sağlıklı yaşama

Hoş geldin canım. :)

Yavru kuşu da kendiniz gibi gececi yapmışsınız .:KK48:
o cok cadı ooo :D hem gececı hem kahvecı
gecer karsına karsılıklı sade kahve ıcer sohbet eder bacak bacak ustune atıp :D

sabah uyandım uyanır uyanmaz yerlerı sılıp toz aldım
gece fırtına vardı tum ev toprak olmus kahverengı oldu bez yıkadım temızlenmedı ıcıne ısledı oyle toprak :D

balkonu yıkadım 2 yumurta dan mantarlı peynırlı omlet yaptım sımdı kahvemı ıcıyorum camasırları da koydum makınaya :D

gunaydin canlaarr bende kahvalti niyetine findik yedim bol su icicem bugun insallah. bugun herkeste sanki bi azim mi sezdim ne

Az önce tartıldım hala aynı kilodayım :hasta:
Canım hergün tartilmayin, motivasyon düşüyor sonra. Ödem olur, yediğini sindirememişsindir, 2 güne bile çok farkettiği oluyor.

o cok cadı ooo :KK70: hem gececı hem kahvecı
gecer karsına karsılıklı sade kahve ıcer sohbet eder bacak bacak ustune atıp :KK70:
Nisa Junior :D yakında aaaa hic bu yenir mi diye de başlar. :D

Canım hergün tartilmayin, motivasyon düşüyor sonra. Ödem olur, yediğini sindirememişsindir, 2 güne bile çok farkettiği oluyor.

Nisa Junior :KK70: yakında aaaa hic bu yenir mi diye de başlar. :KK70:
yaa sımdıkı cocuklar cıdden alem
dun mısafırlıkteydım ya
ev sahıbı kızıma hasta cok sever
aldı kucagına masaya oturtcak
kızım hayır yanlıs dedı parmak salladı :D masaya oturulmaz dıye :D
kızın ayarını bozmussunuz dıyorlar bana hep :D

sabah uyandım uyanır uyanmaz yerlerı sılıp toz aldım
gece fırtına vardı tum ev toprak olmus kahverengı oldu bez yıkadım temızlenmedı ıcıne ısledı oyle toprak :KK70:

balkonu yıkadım 2 yumurta dan mantarlı peynırlı omlet yaptım sımdı kahvemı ıcıyorum camasırları da koydum makınaya :KK70:

Yaw kacta yattin da kac ta kalktin sen? Kalktigin yetmez gibi bir de bu kadar is mi yaptin ? :KK57: Yataktan kalkip kanepeye uzandim ben, susadim su icemeye useniyorum :D

Kizlaaaaar, herkese gunaydin bu arada :21:

Saliya geri sayim basladi, ona gore "ama hafta sonu yaaaa "diye kimse kacamaklar yapmasin:KK72:

Son düzenleme:
Yaw kacta yattin da kac ta kalktin sen? Kalktigin yetmez gibi bir de bu kadar is mi yaptin ? :KK57: Yataktan kalkip kanepeye uzandim ben, susadim su icemeye useniyorum :KK70:
:D :D :D :D 3 de yattım 8 de kalktım ıcımde bı enerjı var yurudugum yerden ates cıkacak :D

Back
X