Hep birlikte sağlıklı yaşama

Ay bende katılabilir miyim. 18 kg verdim sonra bunaldım ve sanırım şuan 62 fln im. 59 olmak istiyorum:KK43:

Merhaba :)
3 kilocuk diyorsun. Tabii sohbetlerimize katıl, gün içinde yediklerini yazmaya özen göster. Salı öğlene kadar tartı fotosu da atarsan, listemize salı dan itibaren eklerim, ok? Temmuz sonuna kadar güle oynaya veririsin bence 3 kiloyu:KK56:

Kızlar selam, maşallahınız var:)
ben gündüz bebeğimden dolayı telefonu pek elime alamıyorum, bilgisayara da yanaşamıyorum ama o uyurken bi bakayım dedim..telimi dün içtiğim çorbanın içine düşürmüştüm, şimdi açılmıyor:hasta: nasıl bir açlıkla saldırdıysam çorbaya:ruh:
bugün ekmek yememek için zor tutuyorum kendimi

Kızlar selam, maşallahınız var:)
ben gündüz bebeğimden dolayı telefonu pek elime alamıyorum, bilgisayara da yanaşamıyorum ama o uyurken bi bakayım dedim..telimi dün içtiğim çorbanın içine düşürmüştüm, şimdi açılmıyor:hasta: nasıl bir açlıkla saldırdıysam çorbaya:ruh:
bugün ekmek yememek için zor tutuyorum kendimi
Çorbayamı:)ekmek yok canım ekmek kadar hiçbişey kilo yapmıyo:duduk:

evet yaaa:/
bu ekmek konusunu burda bağıra çağıra hatırlatın bana:dua: en çok tükettiğim gıda, kuru kuru koca ekmeği öğün niyetini yiyorum resmen:/
Benim ekmekle aram yok zaten ama abur cubur hayatımın merkezindeydi çocuklara yedirmediğim için eve gizli gizli alıp yiyordum şimdi onun yerine salatalık elma falan koydum bakalım başarılı olabilecekmiyim sende öyle yap ekmeği başka bişeyle değiştir

Back
X