Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sizinle tanistigim icin cok mutluyummve benim.sosyal.hayatimda cok arkadasim yok yani varda kafama uygun
![]()
Ehehehe:)
Yok yaaa:) gitmem ben. Sağlıklı yaşama geri dönmek zaten benim meselem de
Hem daha burdan “Salı kadınları” na geçiş yapıcaz![]()
Kızlar, diyet gerçekten işe yaramaya başladı bende. Uzun süredir hissetmediğim kadar enerjik hissediyorum kendimi. Kolumu kaldırmaya mecalim yokken bugün evi ayağa kaldırdım resmen,temizlik içinDiyet öncesi geçmek bilmeyen baş ağrım da geçti çok şükür.
Bugün yediklerimi yazayım.
-10 tane civarı kiraz
-bir avuç kabuklu fıstık
-4 hurma(7 ye tamamlarım muhtemelen)
-1 kase yoğurt(1 kase de akşam öğünü için yerim)
Niyetim sadece hurma-yoğurttu ama emzirdiğim ve boncuğumun peşinde koşturduğum için dayanamadım,fıstık-badem de atıştırdım arada. Sütümde azalma yok bu arada,annelere duyurulur![]()
Eki Görüntüle 2166346 oglen yemegimdi kizlar bu da. simdi dugune geldim insallah biseyler yemeden cikarim buraan. biraz midem bulaniyo bi kac cubuk kraker atcam sadece![]()
İlk günün azizliğine uğradım çocuklara yedirirken kıymalı sebze ve yoğurtlu çorba yedim farketmedim bile nası yedim çok üzgünüm![]()
Kızlarrrr
Eve geldim 2 de bir temizlik yapmışım bu saate kadar
Annem kahvaltı yapıyordu onunla azıcık omlet yedim o kadar
:)
Offff:/ çok fena olmuş sendeki durum dalor peynırı yapsana canım :)
2 lıtre sutden 5 gunluk lor peynırım cıkar
sutu kaynatırken 2 lıtre sute 1 lımon 1 cay kasıgı tuz katıyorsun kesıyorsun o sutu lapa lapa oluyor
sonra suzup kavanoza koyuyorsun
ben ıcıne pul bıber ve kekık de eklıyorum suzdukden sonra cok lezzetlı olur
glutensız un olmaz kı
mercımek veya nohut unu falan mı
bende kendımı tanıtayım
31 yasımda 4 yıllık evlı 2 bucuk yasında kız cocugu annesıyım
ıktısat mezunuyum ama 2 bucuk senedır evden işlerımı yurutuyorum
daha once noter katiplıgı yaptım esımle tanıstıgımda muhasebe ofısım vardı agır hamılelık dolayısıyla ısı bırakmak zorunda kaldım
ben hamılelıgımde herkesın aksıne 14 kılo verdımdogum yaptıgımda gayet zayıftım
6. ayımda sutden kesmek zorunda kaldım agır bır rahatsızlık gecırdım ondan sonra 1 senede 35-40 kılo gıbı bı rakam aldım rahatsızlıktan oturu aslında
172 boyum var 68 kıloyum
yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
kıymalı sebze ve yogurtlu corba gayet guzel menı canım neden uzuldun kı
Yediklerin erimiş gitmişkızlar bugun oglen yuzmeye gıttım
ordan cıktım alısverıse gıttım
ordan cıktık herıfcanla 1 kase mercımek corbası yarım ekmeksız iskender 1 tabak salata yedık
bırde turk kahvesı ıctık
sonra 2 saat yuruduk dolastık
eve yarım saat oldu gelelı hışım cıktı resmen![]()
lor peynırı yapsana canım :)
sutu kaynatırken 2 lıtre sute 1 lımon 1 cay kasıgı tuz katıyorsun kesıyorsun o sutu lapa lapa oluyor
glutensız un olmaz kı
bende kendımı tanıtayım
daha once noter katiplıgı yaptım esımle tanıstıgımda muhasebe ofısım vardı agır hamılelık dolayısıyla ısı bırakmak zorunda kaldım
6. ayımda sutden kesmek zorunda kaldım agır bır rahatsızlık gecırdım ondan sonra 1 senede 35-40 kılo gıbı bı rakam aldım rahatsızlıktan oturu aslında
172 boyum var 68 kıloyum
kızlar bugun oglen yuzmeye gıttım
ordan cıktım alısverıse gıttım
ordan cıktık herıfcanla 1 kase mercımek corbası yarım ekmeksız iskender 1 tabak salata yedık
bırde turk kahvesı ıctık
sonra 2 saat yuruduk dolastık
eve yarım saat oldu gelelı hışım cıktı resmen![]()
yarın benım cadıyı hayvanat bahcesıne goturucem turkıyenın en buyuk hayvanat bahcesı antepdedır. dunyada ılk tup bebek olan filimizden tutun da aklınıza ne gelırse hepsı var :)
kızımı goturcem gezsın kuzu ...
bırde pıknık alanı falan da var pıknıkte yaparız yıne
baya agır bır rahatsızlık gecırdımOffff:/ çok fena olmuş sendeki durum da
Rahatsızlıktan bir eser kalmamıştır inşallah.
Yediklerin erimiş gitmiş![]()
![]()
kesınlıkle glutensız yalan dolan o ısler hikaye ...Aaa süper fikir yaa, bu peynir olayını mutlaka denicem! Çok sağol canım.Gerçi ben sizin küp küp sert peynirleriniz var yaa, ona bayılıyorum. Şimdi aklıma geldi, Mado' ya gidince alayım.
Sözde glutensiz unları raflarda satıyorlar ama, hikaye aslında di mi? ben de tam ayrışmadığını duymuştum.
ay o tereyağına emmiş ekmeklere asla karşı koyamazdım. Hiç öyle riskeler almıyorum. Süper spor yapmışsın bu arada
Oh maşallah, hem eğitici hem keyifli bir gün olsun minnoşa![]()
Samsonn kitabı okuyalı çok oldu:/ ama kötükadınlar değillerdi
işinde gücünde,kariyer sahibi herkes gibi dertleri olan yurdum insanlarındandı hatırladığım kadarıyla
![]()
baya agır bır rahatsızlık gecırdım
hamılelıgımde bınde bır gorulen bır kist yasadım dogumum sezeryan oldu cunku 38 cm olan kistim sag yumurtayı komple kaplamıstı sag tarafım komple alındı
dusun 52 cm kızım 38 cm kist
dogumdan sonra emzırırken hersey ıyıydı ama sutden kesınce hormonlar sag taraf komple alınınca vucut onu yerıne koymak ıcın ekstra hormon derken tum dengem bozuldu
bunun ustune depresyona da gırdım
tırtılken kelebek oldum![]()
cansın can :)Süper o zaman! Tam biz
Nisa senin başına gelenler yazsan roman olur yaaa...bundan sonra böyle zor imtihanların olmasın, hep güzel günler görün ailecek inşallah![]()
kesınlıkle glutensız yalan dolan o ısler hikaye ...
sert peynır olsun ıstıyorsan bu ısler ıcın beyaz temız tulbent varsa tulbentle bı yere asarak suyunu suzebılırsın 1 gece oyle kalsın dılımler yersın cok sert olmasa da dılımlenebılır
o suzdugun suyu da sakın dokme peynır altı suyu dedıklerı o en faydalı sey ben corbalara katıyorum buzlukta kablarda saklıyorum kullanacagım zaman kemık suyu gıbı yemeklerde kullanıyorum acayıp lezzet katıyor
esım dayanamadı tereyaglı ekmekten 2 catal yedı onunden aldım kızıma yedırdımo cocuk yakar ona faydalı bıze zarar
![]()
40 numara bordo suet ayakkabı antepde yok
39 var 40 yok
ınternetde var ama ayagım dinazordan hallice oldugu ıcınetlı budlu rıske alamadım
muhtemelen sıyah stiletto gıycem akrabanın dugunun de
Çok yağlıydı canım herşey antep usulü:)lor peynırı yapsana canım :)
glutensız un olmaz kı
bende kendımı tanıtayım
172 boyum var 68 kıloyum
Amin canım, hepbirlikte güzel günlere inşallahcansın can :)
aminn sagolasın allah kımseyı saglıkla sınamasın hepınız daha daha guzel gunler gorun emi![]()
Neler yaşamışsın çok geçmiş olsun güzel günler önümüzde hepimizin imtihanı farklı bundan sonra (zayıf:) musmutlu günlerimiz olsun inşallah iyigeceler herkesebaya agır bır rahatsızlık gecırdım
hamılelıgımde bınde bır gorulen bır kist yasadım dogumum sezeryan oldu cunku 38 cm olan kistim sag yumurtayı komple kaplamıstı sag tarafım komple alındı
dogumdan sonra emzırırken hersey ıyıydı ama sutden kesınce hormonlar sag taraf komple alınınca vucut onu yerıne koymak ıcın ekstra hormon derken tum dengem bozuldu
tırtılken kelebek oldum
aynen esamesı okunmuyor yedıklerımın
ama acayıp enerjım var suan cok yorgun olmama ragmen eve gıresım yoktu 2 saat daha gezerdım hava da cok guzeldı
Karnıyarık hemde gece yarın bunu düşünerek ye ne yersen:)Amin canım, hepbirlikte güzel günlere inşallah
Bu arada ben sabah ki yulaflardan sonra saat 5 gibi de 1 hurma 2 ceviz yedim. Sonra dışarı çıktım, 9 u geçiyordu eve geldiğimde, ve o saatte karnıyarık yapıp 3 tane yedimÇok geç oldu yaa...kaç gündür aklımdaydı, bi de açlıkla dayanamadım.
Geçmişler olsunbaya agır bır rahatsızlık gecırdım
tırtılken kelebek oldum
aynen esamesı okunmuyor yedıklerımın
ama acayıp enerjım var suan cok yorgun olmama ragmen eve gıresım yoktu 2 saat daha gezerdım hava da cok guzeldı