Hep birlikte sağlıklı yaşama

Screenshot_2018-07-08-18-51-21-793.webp

En mantiklisi kuruyemiş yemek
1 tabak dolusu kuruyemiş yani badem ceviz leblebi fıstık fındık karışık yiyebiliriz
Çok güzel oldu bu bilgiler gerçekten nisa,çok sağol:KK28:
Fıstık yiyordum hurma diyetimin arasında ama..canım çekiyor diye yiyordum korka korka..şimdi korkmadan yerim :KK36:

N nscckts nisa diyorum sana ama samsooncuğum öyle diyor diye :KK200:
Emzirirken yeşil çay içiyor muydun sen? Ben günde iki koca kupa içiyorum da, çok mu diye emin olamadım:/ senin fikrin vardır :anne:

Çok güzel oldu bu bilgiler gerçekten nisa,çok sağol:KK28:
Fıstık yiyordum hurma diyetimin arasında ama..canım çekiyor diye yiyordum korka korka..şimdi korkmadan yerim :KK36:

aynen ye korkmadan kuruyemıstekı yaglar cok faydalı hıc bıseycık olmaz hemde karnını tok tutar hemde sekerlı seyler ıstegını abur cubur ıstegını bastırır :) yalnız kajuyu dıkkatlı tuketmek gerek o soylenenden daha yaglı dıye dusunuyorum bıraz daha tehlıkelı sınıfında gıbı :)

N nscckts nisa diyorum sana ama samsooncuğum öyle diyor diye :KK200:
Emzirirken yeşil çay içiyor muydun sen? Ben günde iki koca kupa içiyorum da, çok mu diye emin olamadım:/ senin fikrin vardır :anne:
tabıkı dıye bılırsın sonucta 31 yıllık ismim :)
ben yesıl cay hıc ıcmedım emzırırken nıyeyse canım acayıp ıspanak ıstıyordu ilikli kemıkle yapılmıs corbadan ıstıyordu anca ıspanak yedım corba ıctım bol kuruyemıs yedım :D hıc emzırdıgım 6 ay boyunca cay kahve ıcemedım
hem kolık hem reflu hem gobek fıtıgı hepsı bı aradaydı kızım
masaya oturup yedıgımı bıle hatırlamıyorum degıl yesıl cay yapıp ıcebılmek :D :D :D

bırde yalnızdım ne annem ne kayınvalıdem sagolsunlar ödlerı kopar bırı onlardan bırsey ısteyecek dıye :D

o donem ıcın tek hatırladıgım budur

aynen ye korkmadan kuruyemıstekı yaglar cok faydalı hıc bıseycık olmaz hemde karnını tok tutar hemde sekerlı seyler ıstegını abur cubur ıstegını bastırır :) yalnız kajuyu dıkkatlı tuketmek gerek o soylenenden daha yaglı dıye dusunuyorum bıraz daha tehlıkelı sınıfında gıbı :)

tabıkı dıye bılırsın sonucta 31 yıllık ismim :)
ben yesıl cay hıc ıcmedım emzırırken nıyeyse canım acayıp ıspanak ıstıyordu ilikli kemıkle yapılmıs corbadan ıstıyordu anca ıspanak yedım corba ıctım bol kuruyemıs yedım :KK70: hıc emzırdıgım 6 ay boyunca cay kahve ıcemedım
hem kolık hem reflu hem gobek fıtıgı hepsı bı aradaydı kızım
masaya oturup yedıgımı bıle hatırlamıyorum degıl yesıl cay yapıp ıcebılmek :KK70: :KK70: :KK70:

bırde yalnızdım ne annem ne kayınvalıdem sagolsunlar ödlerı kopar bırı onlardan bırsey ısteyecek dıye :KK70:

o donem ıcın tek hatırladıgım budur
Senin de her dönem ayrı zormuş:( Ben de tek başımayım:/ benim boncuğum da şimdi uyudu düşün halimi:anne:
Ne güzel,sağlıklı şeyler çekmiş senin canın..benim sütüm azaldıkça ne bulduysam yedim,en çok da fıstık yemiştim:) hep hamileliği 5-6 kiloyla tamamlarım düşüncesindeydim o_O
Emzirme dönemiyle 30 kiloya yakın kilo aldım:eek: hayatımın en büyük hezeyanıydı:( kilolar gitti ama şimdi şekilsiz bir vücut kaldı:KK42:
Umarım bu ay sonuna azcık bişeye benzerim, gerçekten görüntümden hiç hoşlanmıyorum:/

Back
X