Hep birlikte sağlıklı yaşama

Kuru fırçalama / dry brushing diye bi bakın arkadaşlar nobahari nobahari bence bunu sen de seveceksin. Porselen gibi bir cildin sırrı diyorlar :KK76:
Canım yaaa:/ ben duştan 1 dakikada çıktığımı biliyorum bebeğim+kocam yüzünden:) öyle perişan bir hayatım var ki tamamen lüks onlar benim için :mapus:

N nscckts dün yazamadım,sirkeli su içiyorsun ya 1 tatlı kaşığı yeterli,yemek kaşığı fazla olur.bennbir de bir tatlı kaşığı bal da ekliyordum

617300, member: 884049"]Normalde hızlı yürürüm ben
erkek arkadaşım sıkıştın mı yoksa eve mi yetişicen bu ne hız diye sorular soruyor :KK70:[/QUOTE]
Yaşlandın hızıma yetişemiyorsun de :D Hayatı yakalıcam ben, daha görülecek çok yer, yapılacak çok şey var de :KK48:

Canım yaaa:/ ben duştan 1 dakikada çıktığımı biliyorum bebeğim+kocam yüzünden:) öyle perişan bir hayatım var ki tamamen lüks onlar benim için :mapus:

Canım bunu duştan önce yapıyorsun zaten...hani bebiş oynarken şortunu giyip, yanında bacakları kolları falan fırçalıyorsun, sonra duş
N nscckts dün yazamadım,sirkeli su içiyorsun ya 1 tatlı kaşığı yeterli,yemek kaşığı fazla olur.bennbir de bir tatlı kaşığı bal da ekliyordum

Ben de 1 yemek kaşığı katıyorum, belki fazla..ama o kesinlikle 1 çay kaşığı bal :P

bir dakika da kocanı da çıkar duştan görsün bakalım nasıl oluyormuş:kahve: :KK51:
Yaaa bebekten korkuyordu garibim:/ yatağına yatırıp,yanında dur ben bi duşa giriyim diyordum,dakikasında kapıda bitiyordu,kucağına alıp “bişey oldu bişey oldu,parmağını kırdım,incittim” diye :KK57: bişey olduğu da olmuyordu bu arada, kendi hüsnü kuruntusu:olamaz:

Canım bunu duştan önce yapıyorsun zaten...hani bebiş oynarken şortunu giyip, yanında bacakları kolları falan fırçalıyorsun, sonra duş

Ben de 1 yemek kaşığı katıyorum, belki fazla..ama o kesinlikle 1 çay kaşığı bal :p
Heee bebeğim kendine yaptırmazsa fırçalama işini olur samsonn:) öyle denerim;)

Yaaa bebekten korkuyordu garibim:/ yatağına yatırıp,yanında dur ben bi duşa giriyim diyordum,dakikasında kapıda bitiyordu,kucağına alıp “bişey oldu bişey oldu,parmağını kırdım,incittim” diye :KK57: bişey olduğu da olmuyordu bu arada, kendi hüsnü kuruntusu:olamaz:
ay çok sevimli :KK45:

afıyet olsun :)

Bir çok besin takviyisenin senin de bahsettiğin gibi beş para etmediğini duymuştum. Doğal gıdalardan mineral/ vitaminleri aldığın gibi bir emilim asla olmuyormuş. Hani şu sabah gevrekleri, içecekler vs gibi bilimum işlenmiş gıdada yazar ya yok B12, c vitamini, mg, demir vs vs eklenmiştir diye. İşte onlar da hep hikayeymiş. Sen gıdanın orjinalini boz, yumurta yumartalıkdan, buğday buğdaylıktan çıksın, sonra kocaman cici etiketlerle beni ye, vitamin ve minarel de ekledim senin için diye millette kakala...:mapus:

ah ah sonra da nıye arttı bu kadar hastalık dıyoruz
can bogazdan gelmıyor bogazdan cıkıyor aslında oyle dusunmek gerek
yazık onca ınsan kullanıyor ne yalan soyleyeyım ben magnezyum alıp kullanmayı dusunuyordum kas kramplarım huzursuz bacak sendromum var dıye
bunları okudukdan sonra aslaa..

canım çok haklısın
kaldı ki hepimiz kg vermeye çalışıyoruz
kg verdiğini gördüğümüz insanların düşüncelerini bizimle paylaşmasına teşekkür edeceğimiz yerde bir de dil uzatacak değiliz
mecazi anlamla örnek verilen konuyu da işine geldiği gibi anlayacak kimse yok burda :63::63:
üfff hazımsızlıktan şişip çatlayacak insanlar kg vermeye çalışıyor bide örneğim diye ortada geziyor sen tanımazsın belki ben yakın zamanda şahit oldum ayyy halbuki önce bir sindirim sistemin çalışsın sinir sistemi değill de nerde :süslü::KK34::KK53::KK53:

:halay::halay::halay:

öğlen yemeğim

4 kaşık taze fasulye
cacık
mercimek çorbası :)
akşam yürüyüş yapıcam :KK70:

bende yuruyus yapcam bugun 2-3 saat kadar tempolu :) bır yagları öldürelım :)

yaa fazla mı olur dokunur mu acaba ben bal eklemeyeyım :D balsız olursa 1 yemek kasıgı fazla mı olur kı

Hadi içelim güzelleşelim :)

Eklentiler

• C5D4CDBE-48B1-4AE8-B4CA-C01A46EA758A.webp
    C5D4CDBE-48B1-4AE8-B4CA-C01A46EA758A.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 23
kızlar nerde oturuyosunuz yazarmısınız belki aynı yerde oturanlar vardır aramızdaa.Ben ANKARA

afıyet olsun :)

ah ah sonra da nıye arttı bu kadar hastalık dıyoruz
can bogazdan gelmıyor bogazdan cıkıyor aslında oyle dusunmek gerek
yazık onca ınsan kullanıyor ne yalan soyleyeyım ben magnezyum alıp kullanmayı dusunuyordum kas kramplarım huzursuz bacak sendromum var dıye
bunları okudukdan sonra aslaa..

:halay::halay::halay:

bende yuruyus yapcam bugun 2-3 saat kadar tempolu :) bır yagları öldürelım :)

yaa fazla mı olur dokunur mu acaba ben bal eklemeyeyım :KK70: balsız olursa 1 yemek kasıgı fazla mı olur kı
Asidik birşey ya nisa açken içiliyor bir de mideye zararmış..ben zamanında çok araştırıp,uyguladım ordan biliyorum.

Back
X