Hep birlikte sağlıklı yaşama

Yok aynı şey değil kepek kısmı yulafın dışındaki daha da zor sindirilen kabuk kısmı oluyor
pek tariflerde rastlamadım ben ama az birşey yapıp deneyebilirsin belki ilk başta
koca ekmeği yapıp da ziyan etme istersen :)
ben mesela yulaf ezmesini pişirmeden yiyemiyorum öyle yoğurt içinde fln ama kepeğini yiyebiliyorum ihihihihhi
Aaa anladım. Allah Allah, özü bitti kabuğunu satıyorlar demek bi de bize :KK70:

Evet yulafı ben de çiğ yiyemiyorum, ama dediğin gibi bu un gibi en azından yoğurtla falan gideri var :KK66:

Bu tarif süper gözüküyor. Olmadı böyle peynirle karıştırır , biberiye kekik vs katar fırınlarım. Yulaf kıtırlarım olur. :kk77:

Saframda ki bi sıkıntıdan ötürü yumurtadan biraz uzaklaşmaya çalışıyorum maalesef :KK43:

Aaa anladım. Allah Allah, özü bitti kabuğunu satıyorlar demek bi de bize :KK70:

Evet yulafı ben de çiğ yiyemiyorum, ama dediğin gibi bu un gibi en azından yoğurtla falan gideri var :KK66:

Bu tarif süper gözüküyor. Olmadı böyle peynirle karıştırır , biberiye kekik vs katar fırınlarım. Yulaf kıtırlarım olur. :kk77:

Saframda ki bi sıkıntıdan ötürü yumurtadan biraz uzaklaşmaya çalışıyorum maalesef :KK43:

Geçmiş olsun umarım düzelirsin en yakın zamanda

kayinvaldem aksama bamya yemegi pisirmis cok severim bende ama yufkayla severim istersen geliken al diyo

Geçmiş olsun umarım düzelirsin en yakın zamanda
Teşekkür ederim :)
kayinvaldem aksama bamya yemegi pisirmis cok severim bende ama yufkayla severim istersen geliken al diyo
Yufka ile bamyanın ne alakası var? hiç bağ kuramadım, çiğ köfte gibi içine koyup sardım hayalimde, ıı ııhh olmadı :KK70:

Miss gibi limonu sık ye sen, yufkayı diğerleri yesin :KK66:

Bugun cok giremedim kizlar isten cikip saclarimi kestirdim :) kiriklarini aldirdim :) oglen sade soguk kahve ve yesil elma yedim. Siz neler yapiyorsunuzz
Ooo sıhhatler olsun, değişim güzeldir :)

Ben de öğle yemeği yok bugün, akşama karabuğdaylı / yada kinolı cacık, belki bir de falafel yemeyi düşünüyorum?

Soğuk sade kahve nasıl bişey tam olarak? :KK48: Yeşil elmanın adını duyunca bile midem kazınıyor:süslü:

Ooo sıhhatler olsun, değişim güzeldir :)

Ben de öğle yemeği yok bugün, akşama karabuğdaylı / yada kinolı cacık, belki bir de falafel yemeyi düşünüyorum?

Soğuk sade kahve nasıl bişey tam olarak? :KK48: Yeşil elmanın adını duyunca bile midem kazınıyor:süslü:
Soğuk americano yapiyorum ve ya aliyorum :) icinde sadece espresso su ve buz oluyor azicik tatlandirici koyup iciyorum hem tok tutuyor hem tadini cok seviyorum :)
Neden ogun atliyorsun ki?

Soğuk americano yapiyorum ve ya aliyorum :) icinde sadece espresso su ve buz oluyor azicik tatlandirici koyup iciyorum hem tok tutuyor hem tadini cok seviyorum :)
Neden ogun atliyorsun ki?
hmm, kulağa güzel geliyor bu sıcaklarda

Ben evden birşeyler getiriyorum, genelde de tüm getirdiğimi bir kerede yediğim için iş yerinde 2 öğün olmuyor bana pek :D

Senin mesai erken bitmiş, ne iş yapıyorsun?

hmm, kulağa güzel geliyor bu sıcaklarda

Ben evden birşeyler getiriyorum, genelde de tüm getirdiğimi bir kerede yediğim için iş yerinde 2 öğün olmuyor bana pek :KK70:

Senin mesai erken bitmiş, ne iş yapıyorsun?
Ingilizce ogretmeniyim yaz okulunda calisiyorum su an sabah erken baslayip ogleden sonra bitiyor :) sen ne is yapiyorsun?

Teşekkür ederim :)

Yufka ile bamyanın ne alakası var? hiç bağ kuramadım, çiğ köfte gibi içine koyup sardım hayalimde, ıı ııhh olmadı :KK70:

Miss gibi limonu sık ye sen, yufkayı diğerleri yesin :KK66:
yufkayı yanında ekmek niyetine yerdim çoookkk severim ama yemiycem tabiki yoüurt salata 1 tabak da yemek yerim akşamı kapatırım

biraz beyaz leblebi ve çiğ fındık yedim bunlar beni eve gidene kadar idare eder. 2 litre suyumu da içtim:KK52::KK52:

Back
X