Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa anladım. Allah Allah, özü bitti kabuğunu satıyorlar demek bi de bizeYok aynı şey değil kepek kısmı yulafın dışındaki daha da zor sindirilen kabuk kısmı oluyor
pek tariflerde rastlamadım ben ama az birşey yapıp deneyebilirsin belki ilk başta
koca ekmeği yapıp da ziyan etme istersen :)
ben mesela yulaf ezmesini pişirmeden yiyemiyorum öyle yoğurt içinde fln ama kepeğini yiyebiliyorum ihihihihhi
Samsonn
Bak şöyle bir tarife denk geldim mesela https://www.rafinera.com/blog/diyetisyen-kosesi/yulaf-kepekli-krep
Aaa anladım. Allah Allah, özü bitti kabuğunu satıyorlar demek bi de bize
Evet yulafı ben de çiğ yiyemiyorum, ama dediğin gibi bu un gibi en azından yoğurtla falan gideri var
Bu tarif süper gözüküyor. Olmadı böyle peynirle karıştırır , biberiye kekik vs katar fırınlarım. Yulaf kıtırlarım olur.
Saframda ki bi sıkıntıdan ötürü yumurtadan biraz uzaklaşmaya çalışıyorum maalesef![]()
Teşekkür ederim :)Geçmiş olsun umarım düzelirsin en yakın zamanda
Yufka ile bamyanın ne alakası var? hiç bağ kuramadım, çiğ köfte gibi içine koyup sardım hayalimde, ıı ııhh olmadıkayinvaldem aksama bamya yemegi pisirmis cok severim bende ama yufkayla severim istersen geliken al diyo
Ooo sıhhatler olsun, değişim güzeldir :)Bugun cok giremedim kizlar isten cikip saclarimi kestirdim :) kiriklarini aldirdim :) oglen sade soguk kahve ve yesil elma yedim. Siz neler yapiyorsunuzz
Soğuk americano yapiyorum ve ya aliyorum :) icinde sadece espresso su ve buz oluyor azicik tatlandirici koyup iciyorum hem tok tutuyor hem tadini cok seviyorum :)Ooo sıhhatler olsun, değişim güzeldir :)
Ben de öğle yemeği yok bugün, akşama karabuğdaylı / yada kinolı cacık, belki bir de falafel yemeyi düşünüyorum?
Soğuk sade kahve nasıl bişey tam olarak?Yeşil elmanın adını duyunca bile midem kazınıyor
![]()
Burdayımm:) tamam.daha aktif olacam :)
hmm, kulağa güzel geliyor bu sıcaklardaSoğuk americano yapiyorum ve ya aliyorum :) icinde sadece espresso su ve buz oluyor azicik tatlandirici koyup iciyorum hem tok tutuyor hem tadini cok seviyorum :)
Neden ogun atliyorsun ki?
Yes Lilii, menülerini alalım. Reçelsiz olsunBurdayımm:) tamam.daha aktif olacam :)
Ingilizce ogretmeniyim yaz okulunda calisiyorum su an sabah erken baslayip ogleden sonra bitiyor :) sen ne is yapiyorsun?hmm, kulağa güzel geliyor bu sıcaklarda
Ben evden birşeyler getiriyorum, genelde de tüm getirdiğimi bir kerede yediğim için iş yerinde 2 öğün olmuyor bana pek
Senin mesai erken bitmiş, ne iş yapıyorsun?
NiceIngilizce ogretmeniyim yaz okulunda calisiyorum su an sabah erken baslayip ogleden sonra bitiyor :) sen ne is yapiyorsun?
Oo kolay gelsin :) thankss :)NiceGüzel hakkaten. Her iş böyle olsa keşke di mi? 9-14 mesela
Benim de dış ticaret.
Tabisi. kahvaltıYes Lilii, menülerini alalım. Reçelsiz olsun![]()
yufkayı yanında ekmek niyetine yerdim çoookkk severim ama yemiycem tabiki yoüurt salata 1 tabak da yemek yerim akşamı kapatırımTeşekkür ederim :)
Yufka ile bamyanın ne alakası var? hiç bağ kuramadım, çiğ köfte gibi içine koyup sardım hayalimde, ıı ııhh olmadı
Miss gibi limonu sık ye sen, yufkayı diğerleri yesin![]()