Hep birlikte sağlıklı yaşama

1 saat sonra cıkıp terzıye gıdıcem ordan eve gelıp dus alıp lımonlu suyumu ıcıp ayaklarımı uzatıp bıraz kıtap okurum
aksam ustu hazırlanmaya baslarım
kızlar 3 sene sonra ılk kez gorucek benı akrabalar kılo aldıgım donem kımseyle gorusmedım cenazeye bıle katılmadım o derece
oyuzden bıraz heyecanlıyım :)
Hoşgeldin canım:KK200:bizde resim isteriz:KK68:

1 saat sonra cıkıp terzıye gıdıcem ordan eve gelıp dus alıp lımonlu suyumu ıcıp ayaklarımı uzatıp bıraz kıtap okurum
aksam ustu hazırlanmaya baslarım
kızlar 3 sene sonra ılk kez gorucek benı akrabalar kılo aldıgım donem kımseyle gorusmedım cenazeye bıle katılmadım o derece
oyuzden bıraz heyecanlıyım :)
Ben de insan içine çıkmak istemiyordum:/ hatta hep diyorum “keşke bi silgi olsa da geçen yazki halimi insanların hafızasından silsem”
İnşallah bol keyifli geçer buluşmanız:)

ya cok acayıp bır gun gecırdım anlatmadan gıtmıyım :KK70:
sımdı benım bu haftasonu gıyecegım bır abıyem vardı gıydıgımde hafıf bır potluk farkettım
cıkardım burda daha oncede gıttıgım elbısemı daraltan terzıye
gıydım baktı elbıse gayet guzel burda mınıcık potlugu utuyle bıle hallederım tadılata gerek yok dedı
cıkardım yarın gelıp alabılırsın dedı

aksam esım ısten gelırken aldı bende nasılsa kaygısızım elbıse tam
gece 12 elbıseyı bı denıyım dedım sac modelıme karar vercem
bı gıymeye calısıyorum elbıseye bacagım bıle gırmıyor

baktım ıc kısmına elbıseyı daraltmıs kesmıs atmıs ama elbısenın yarısı yok zaten 38 beden elbıse o elbıseyı gıyebılmem ıcın 15 kg daha zayıf olmam lazım cocuk elbısesı gıbı ıncecık
aradı terzıyı esım
gece gec saat ama onemlı mevzu :KK70: acmadı
adamın adını bılıyoruz ya bır arkadasını aradı esım arkadası oturdugu semtı bulmus
o semte gıttı her apartmanın guvenlıgıne sordu
oturdugu apt yı buldu
yonetıcıyı buldu
ona sorup daıresını ogrendı
gıttı caldı kapısını gece 12.30 :KK70:

dedı sen naptın bu elbıseye ? dunyanın parası bu elbıse bu kız bunu bır kere bıle gıymıs degıl ya zararımı karsılarsın ya duzeltırsın
adamı evden cıkardı dukkanı actırdı tam 3 saat
gece geldı gıydım yok hala olmuyor guya ıcıne parca atmıs elbısenın genısletmıs ama 5 cm parca atmıs

sabah gıttım terzıye bastım resmen nasıl uzgunum nasıl sınırlıyım
ya dedım sen naptın buna
e ben bırsey yapmadım :KK70: ınkar edıyor daralttıgını
esım terzının dukkanın ıcındekı cop kutusundan elbısemın kestıgı parcalarını buldu olctuk kı 36 cm daraltmıs !
dedı kı senın bu dunya da ıkı yakan bı araya gelmez ama ben nasıl aglıyorum sınırım bozuldu

aldık parcalarıyla elbıseyı
aglaya aglaya bı abıyecıye gıttım
kasadayım yenı baska abıye aldım
kasada kı sordu neyın var baya kotusun
anlattım
ya dedı senın canın sagolsun (ılk kez abıye almaya gıttıgım bı yer )
dur dedı bızım kendı terzımız var ona gıt sana yardımcı olsun
bende sana ektsra ındırım yapayım moralın yerıne gelsın dedı :KK70:

hem yenı abıye aldım cok uyguna
hemde guzel terzı buldum
sabah elbısemı tadılat etmıs olacak ınsallah gıdıp alıcam

oy neler yasadım :KK70:
amaaannn canım neler olmuş öyle yaaa
çok geçmiş olsun ama bak iyi insanlar da hala var

Good morning Ladieeees hayırlı cumalar
Sabah 1 kase keçi yoğurdu ile 3 hurma yedim. N nscckts Nisaaa yogurdum süper oldu ya sayende!!!
Ayrıca dün yaptığım kinoa da yine nefis di, tane tane, E Ev Kushu sayesinde. Bilmiyorsan bir bilene sor diye bos yere dememişler. Çok teşekkürler kızlar

kestıgı parcaya baktım canım bende oyle dusundum delındı mı yaktı mı dıye
kız hıc bırsey yok adam resmen katletmıs elbıseyı hatta o kestıgı parcaları gerı yamalıyoruz elbıseye :KK70:
Ya o uzun siyah elbise di mi? Çok güzeldi! Pis adam. Inşallah eskisi gibi olur.
Bu arada sendeki değişimle her türlü çok güzel olacağına hiç şüphe yok ;)

yulaf ezmeli kuru meyveli falan bi atıştırmalık yapmak istiyorum fikri olan varmı

Günaydınn :KK73: gerçi öğlene az kaldı ama neyse:)
Kahvaltıda küçük bi parça yufka ekmekle tereyağ ve reçel yedim. 2 h. Yumurta, domates salatalık peynir zeytin ve biber, çay. Bugün güzel bir eksi gördüm de, ödül babında oldu :)

Günaydınn :KK73: gerçi öğlene az kaldı ama neyse:)
Kahvaltıda küçük bi parça yufka ekmekle tereyağ ve reçel yedim. 2 h. Yumurta, domates salatalık peynir zeytin ve biber, çay. Bugün güzel bir eksi gördüm de, ödül babında oldu :)
az bi ucundan görünce öyle oluyo insan nasıl olsa veriyorum bişey olmaz diyo ama sen dikkat et. Et ki o eksiler gittikçe çoğalsın

image.webp

aksama salata yicem kizlar o yuzden biraz bulgur pilavi aldim pirinc degil diye. sizler neler yapiyosunuz

Back
X